Jana Income RM1500 Dengan Mudah Dengan Shaklee

By | 03/01/2019

Hai Assalamualaikum semua :). Terima kasih kerana singgah ke blog saya www.syahidashukri.com ini. ALhamdulillah hari ni saya berkelapangan untuk kongsikan tentang peluang jana income dengan Shaklee dan apa yang Shaklee sedang tawarkan kepada ahli-ahli baru yang menyertai Shaklee mulai 15 Disember 2018 sehingga 28 Februari 2019.

Jana Income dengan mudah dengan Shaklee
Jana Income dengan mudah dengan Shaklee

Apakah Tawaran Shaklee Ini?

Kita ada 3 jenis tawaran Starter Pack yang khusus untuk ahli-ahli baru Shaklee sahaja, iaitu :

  • Youth Starter Set Offer ‘Jom Shaklee’
  • Vivix Twinpack Offer ‘Jom Shaklee’
  • Wellness Pack Offer ‘Jom Shaklee’

Promosi Starter Set Skincare Youth dalam ‘Jom Shaklee’

Promosi Starter Set untuk Skincare Youth dalam Jom Shaklee

Di dalam Starter Set Youth ini, ada 4 jenis item iaitu:

  1. Luminous Gel Oil Cleanser
  2. Perfecting Skin Toner
  3. Age Defense Moisturizer – SPF 50
  4. Advanced Renewal Night Cream

Bezanya dalam tawaran pada kali ini adalah ahli-ahli baru boleh dapat sekali FREE membership yang bernilai RM65. Free postage bernilai RM10. Kemudian dapat lagi FREE gift Youth Magnifying Mirror bernilai RM50 yang boleh zoom in muka kita 5 kali ganda secara percuma. Tambah lagi, kalau anda ambil set promosi ni, anda bakal dapat jugak cash rebate sebanyak RM25 yang terus masuk ke akaun bank anda.

Harga sebelum promosi ini ialah RM850 tanpa cermin ni tau. Tapi harga promosi ni sekarang hanyalah RM621 dan dapat lagi macam-macam free. Total penjimatan adalah sebanyak RM390. Ha jimat sangat-sangat ni!!

Promosi Vivix Twinpack dalam ‘Jom Shaklee’


Promosi Vivix Twinpack dalam Jom Shaklee

Set Twinpack Vivix ni memang sangat dicari orang! Sebab harganya untuk 1 botol je adalah RM475. Dalam promosi kali ini, Shaklee menawarkan harga Twinpack (2 botol) Vivix ni bernilai hanya RM684! Bukan tu saja. Ahli-ahli baru Shaklee yang mendapatkan Twinpack Vivix ni sekarang akan dapat FREE membership yang bernilai RM65. Free postage bernilai RM10. Dan dapat lagi FREE gift Cooler Bag bernilai RM25. Tak cukup dengan itu, pembeli twinpack Vivix ini bakal dapat lagi cash rebate sebanyak RM34 yang akan terus masuk ke akaun bank mereka.

Untuk info, harga Vivix twinpack sebelum promosi ni adalah sebanyak RM950 tau. Tu pun tanpa Cooler Bag. Tapi sekarang, hanya RM684 untuk 2 botol Vivix, termasuklah Free membership, Free postage dan Free gift. Total penjimatan adalah sebanyak RM400. Ha banyaknya!

Promosi Wellness Pack dalam ‘Jom Shaklee’


Promosi Wellness Pack dalam Jom Shaklee

Wellness Pack ini mengandungi kumpulan vitamin yang lengkap dalam segala aspek. Di sini saya senaraikannya. Anda boleh klik link setiap nama item ini untuk lebih memahaminya ye.

  1. ESP
  2. CoQ-trol
  3. Meal Shakes
  4. Vitalea
  5. Vitamin C
  6. Omega Guard
  7. B-Complex
  8. Ostematrix
  9. Basic H

Istimewanya promosi ini adalah anda boleh dapat sekali FREE Membership yang bernilai RM65 dengan setiap pembelian set ni. Dapat lagi FREE Postage bernilai RM10. Dan dapat lagi pillbox secara percuma. Tak cukup dengan itu, anda bakal dapat juga cash rebate bernilai RM32 terus masuk ke dalam akaun bank anda.

Untuk info, harga set ini sebelum promosi ialah RM741 dan tanpa pillbox tau. Tapi sekarang, anda boleh dapatkannya dengan hanya RM666.90. Total penjimatan adalah sehingga RM220! Wah jimat betul ni..

Tawaran Hebat Daripada Shaklee untuk Jana Income

OK. Selepas anda dah dapatkan mana-mana satu set di atas, dan dah selamat menjadi ahli Shaklee, anda berpeluang untuk mendapat 1 set (mana-mana set di atas) secara PERCUMA pula!

Anda layak mendapat 1 lagi set, mana-mana set ni secara percuma bila ada 6 lagi orang yang beli mana-mana set ni dengan anda. Kiranya macam, Buy 6 Free 1 lah gitu. Dan yang dapat free tu anda lah orangnya.

Untuk 6 orang yang lain, pun sama.. berpeluang untuk menikmati diskaun dan promosi hebat seperti di atas ni. Tapi tapi tapi, selama tempoh berlangsungnya promosi ini saja tau! Iaitu dari 15 Disember 2018 sehingga 28 Februari 2019.

Bayangkan, anda dah seronok cuba Youth Skincare Starter Set di atas, kemudian anda boleh dapat FREE lagi satu set yang sama, selepas ada 6 lagi orang yang membeli dengan anda mana-mana set yang ditawarkan ni.

Once anda dah dapat 6 orang pembeli mana-mana set di atas, Shaklee akan call dan bertanya kepada anda, set mana satu yang anda mahukan secara PERCUMA? Nak Youth Starter Set ke, nak Vivix Twinpack ke, atau nak Wellness Pack Shaklee. Pilihan di tangan anda ye.

Tapi saya tak pandai nak promote kat orang. Camne saya nak buat?

Jangan risau. Once anda join dengan team kami, kami akan sediakan segala material dan ayat-ayat untuk bantu anda promote dan dapatkan pelanggan. Then anda pun berpeluang mendapat hadiah yang lumayan ini InsyaAllah.

Jana Income RM1500 Melalui Projek Jom Shaklee Ini

Ok, tawaran yang terakhir sekali dan tawaran yang paling ditunggu-tunggu adalah.. Peluang jana income sebanyak RM1500 sekiranya anda sertai projek Jom Shaklee ini.

Once anda dah dapatkan mana-mana Set di atas, kemudian anda dapatkan 6 orang pembeli kepada mana-mana Set di atas, kemudian daripada 6 orang pembeli tu, buat perkara yang sama dengan mendapatkan 6 orang pembeli setiap seorang, maka dengan itu, anda layak mendapat hadiah sebanyak RM1500!

Kalau katakan anda ada 12 orang, maka RM3000 lah yang anda bakal dapat. Begitulah seterusnya.

Dan anda bakal dijemput menaiki pentas National Conference yang bakal diadakan pada bulan Julai 2019 ini untuk menerima wang hadiah ini. Lumayan gila..

Ini peluang besar untuk anda grow dalam bisnes Shaklee sekarang ni. Inilah masanya. Bagi mereka yang serius nak buat duit, sekarang masa yang sesuai untuk itu. Perlu diingatkan bahawa hadiah RM1500 ini tidak termasuk cash bonus bulanan yang anda sah-sah akan dapat tu tau. Yang tu dah memang bonus 3, 4 angka. Kiranya RM1500 ni adalah insentif duit tambahan lagi bagi anda yang berusaha keras. Best, kan 🙂

Jana Income dengan Projek Jom Shaklee

Kenapa Saya Galakkan Anda untuk Join?

Untuk pengetahuan anda, syarikat Shaklee adalah syarikat yang sangat kukuh. Shaklee tak pernah gagal membayar bonus kepada ahli-ahlinya. Segala yang Shaklee janjikan, semuanya ditepati dan diberikan ganjaran yang sewajarnya. Ganjaran Shaklee pun selalunya di luar daripada apa yang kita fikirkan. Shaklee suka memberikan ganjaran yang menarik , hasil daripada usaha keras ahli-ahlinya. Sebab itulah juga saya sentiasa bersemangat untuk menjalankan bisnes bersama Shaklee.

Produk-produk Shaklee pula memang sangat tinggi permintaannya. Effect Shaklee yang sangat berkesan membuatkan ramai orang setia dengan produk-produknya. Ditambah dengan jaminan kualiti, Shaklee sentiasa memberikan kepuasan kepada pengguna-penggunanya. Tidak hairan juga pengguna-pengguna Shaklee kian bertambah, dan jenama ini tetap terus bertahan walau berpuluh-puluh tahun lamanya. Produk tertua di dalam Shaklee pun dah berusia lebih 100 tahun, sehingga kini terus dihasilkan dan dimakan pengguna.

Testimoni pengguna Shaklee juga sangat-sangat banyak. The number 1 top-selling product in Shaklee pula ialah Vivix. Produk yang tinggi kualiti dan terbaik, memang dicari orang. Tak habis-habis orang cari Vivix dan nak terus mencuba Vivix untuk penjagaan kesihatan mahupun untuk kecantikan.

Jadi, jom! Hubungi saya untuk dapatkan Set pilihan anda. Rebut peluang harga promo dan peluang jana income ini sebelum ia tamat, ok! Pastikan sebelum 28 Februari 2019. Jadi, bertindak segera! 🙂

Boleh terus klik link untuk Whatsapp saya DI SINI. Atau hubungi saya, Wan Syahida di 012-6753078.

Baca juga :

Pentingnya Minda Positif dan Yakin Kita Boleh Berjaya

Bagaimana Engineer Berhenti Kerja dan Buat Bisnes Shaklee

Bisnes Shaklee Adalah Bisnes Yang Berkongsi Kebaikan

4 Sebab Utama Bisnes Shaklee Berbeza Daripada Bisnes Lain

Salam Mesra,

Wan Syahida Kahar

Pengedar Shaklee seluruh Malaysia

One thought on “Jana Income RM1500 Dengan Mudah Dengan Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.