jom jadi ahli shaklee syahida

Jom Jadi Ahli Shaklee

jom jadi ahli shaklee syahida

MENJADI AHLI SHAKLEE … Dan menjana pendapatan sampingan yang lumayan!

Anda ingin menjadi AHLI SHAKLEE dan menjana pendapatan sampingan yang mabeless??! Kami sedang mencari ibu-ibu yang bermotivasi yang ingin membuat perubahan pada tahun 2014! Apabila anda menyertai kumpulan kami, anda menyertai sebuah keluarga yang komited untuk membantu anda! Anda akan menemui banyak sokongan dan bantuan yang mampu membantu anda membina perniagaan anda sendiri. Kami akan memberikan coaching-mentoring (secara online tanpa perlu berjumpa / offline ikut keperluan) kepada anda untuk membantu mewujudkan satu pelan perniagaan yang bekerja untuk anda.

 Apa yang anda akan dapat apabila menjadi AHLI Shaklee & menyertai kami?

  •     Dapatkan diskaun (jimat 15 – 25 % ke atas semua produk)
  •     Bonus yg lumayan berdasarkan jumlah jualan (uv/point)
  •     Boleh mendapatkan info dan consultation mengenai semua produk
  •     Berkomunikasi dengan ahli-ahli lain untuk berkongsi pengalaman dan motivasi
  •     Memperolehi berita dan fakta-fakta kesihatan terkini
  •     24/7 akses kepada group (online)

 1. Yuran Keahlian

Untuk mendaftar AHLI SHAKLEE, ada 2 pilihan yg disediakan untuk anda samada bayar yuran RM75 (Semenanjung) atau RM85 (Sabah Sarawak) termasuk pos atau pilihan kedua adalah dengan mendaftar secara FREE MEMBERSHIP. Pendaftaran adalah seumur hidup selagi aktif, yang bermakna anda ada membuat pembelian dalam tempoh setahun walaupun hanya sebotol vitamin.a) Bayaran yuran RM75 (SM) dan RM85 (SS)

Pendafataran dengan yuran sebanyak RM75 (Semenanjung Malaysia) dan RM85 (Sabah Sarawak)  ini boleh dilakukan bila anda ingin jadi ahli shaklee dan pihak SHAKLEE akan menghantar manual kit (buku produk, senarai harga buku resit dan flyers).

b) Keahlian secara PERCUMA

Keahlian secara percuma boleh didapati sekiranya anda ingin mendafatar sekaligus nak beli barang dalam jumlah lebih kurang RM650 atau bersamaan dengan 200 point. Anda boleh mencukupkan order bersama rakan-rakan untuk dapat keahlian PERCUMA.

SOALAN YANG BIASA DITANYA?

1) Berapa jumlah yuran untuk memperbaharui keahlian setiap tahun?
2) Adakah terdapat pembelian minimum setiap bulan atau tahun?
3) Dengan menyertai sebagai ahli, adakah itu membuat saya pengedar?

INI JAWAPANNYA:

1) Tiada yuran pembaharuan. Ia adalah satu keahlian seumur hidup, selagi mana anda aktif.
2) Tiada syarat pembelian minimum! Anda boleh membuat pesanan setahun sekali atau bulanan. Ia terpulang kepada anda.
3) YA. Bila anda mendaftar menjadi AHLI, secara automatik anda bergelar SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR dan menjadi pengedar!

Ia benar-benar adalah satu perniagaan yang mudah tetapi ia memerlukan kerja yang konsisten dan cita-cita. Anda perlu motivasi diri dan bersedia untuk belajar. Jika anda mempunyai semangat untuk membantu orang lain membuat perubahan positif, bisnes ini adalah sangat memuaskan dan menyeronokkan!

2. Maklumat yang diperlukan

Nama:
IC:
Alamat Surat Menyurat:
No Tel:
Email:
Nama Suami:
IC Suami:
No acc maybank (anda atau suami):
(pembayaran bonus akan dibayar terus ke akaun Maybank anda, sekiranya tiada akaun Maybank juga tidak mengapa kerana pihak Shaklee akan menghantar bayaran bonus melalui cek!)
Cawangan Maybank:

Jom sama-sama jadi WAHM yang kaya dan berjaya!

Sekiranya anda berminat untuk turut menjadi AHLI SHAKLEE dan menjadi sebahagian daripada group kami, bolehlah sms/whatsapp saya di talian 012-6753078 (Shye) atau email details anda ke alamat email saya wsyahida@yahoo.com .