Hadiahkan Ayah Kereta Dengan Car Bonus Shaklee

By | 10/12/2023

Hasrat untuk hadiahkan kereta kepada Ayah tercapai.. Alhamdulillah syukur MashaAllah, dengan izinNya payslip Shaklee dan Car Bonus Shaklee dapat dimanfaatkan sepenuhnya untuk ini.

Tak pernah pun saya menyangka sebenarnya, selepas resignation sebagai Engineer 7 tahun lalu, saya mulakan bisnes Shaklee dari zero & hari ni saya boleh purchase kereta Proton X50 pakai payslip Shaklee..

So dengan adanya bisnes yang kukuh , seorang surirumah sepenuh masa boleh purchase kereta.. power kan bisnes dari rumah je?

Bukan untukk kami tapi sepenuhnya untuk kegunaan Ayah & Mak la sekali.. Alhamdulillah..

Kereta Ayah semua kereta 2nd hand 3rd hand jadi selalu sangat rosak & makan banyak belanja repair. Pernah on the way balik kampung, kereta rosak.. Cermin pun pernah pecah.. teruk sangat lah.. Dah tahap bahaya & tak selesa tu. Ayah Mak takkan nak beli kereta baru.

Ayah pun dah lama tak dapat balik kampung sebab takde kenderaan. Kenderaan sedia ada tak fit, selalu rosak & tak sesuai travel jauh.

Encik Husband bagi idea untuk saya belanjakan sebuah kereta baru je. (Fuh macam orang have-have gitu eh suh beli je πŸ˜†) Syukurlah ade Car Bonus Shaklee every month.

Lepas layak dapat Car Bonus, company tak hadiahkan sebuah kereta. Tapi Shaklee berikan bonus bulanan supaya kita boleh gunakannya untuk apa-apa tujuan. Tak semestinya untuk kereta.

Sebelum ni saya banyak manfaatkan Car Bonus Shaklee tu untuk extra education anak-anak semua, termasuklah untuk tabung simpanan.

car bonus shaklee
Saya merupakan Car Bonus Qualifier dan dapat menikmati Bonus extra ini Alhamdulillah

Bincang bincang ngan adik-beradik pasal kereta ni, semua setuju untuk support.. and saya pun offer beli atas nama saya sepenuhnya. Since komitmen kewangan saya masih ada ruang kekosongan.

So gitu lah.. Alhamdulillah syukur sebenarnya bila profil kewangan kita dah ready kuat.. So bila datang keperluan macam ni, kita dah ready untuk beri khidmat..

Lebih-lebih lagi kepada ibu bapa kita yang kita tak tahu lama mana lagi peluang kita untuk bersama dengan mereka & lama mana lagi kita ada peluang tu untuk memberi bakti. Kereta memang banyak keperluannya. Sekarang pada usia emas, ibu bapa kita mesti nak selalu balik kampung, pergi masjid, lakukan rutin harian.. dll..

So kena nampak kereta tu penting, lagi-lagi kalau kita nak keselesaan.

Syukur Alhamdulillah.. Haaza Min Fadhli Rabbi..

Saya doakan agar mereka yang ada keinginan & hasrat yang sama untuk hadiahkan kereta kat ibu bapa mereka akan turut sama dapat mencapainya.. Aamiin..

Moga lepas-lepas ni Allah izinkan ada rezeki untuk belanja ibu bapa Umrah pula.. InshaAllah.. ☺️

Baca juga :

  1. Peluang Dalam Bisnes Online Shaklee
  2. Bisnes Online Terbaik Malaysia
  3. Kenapa Surirumah Wajib Buat Bisnes?
  4. Bantuan Duit Raya Awal Dengan Shaklee

Kalau nak start biz Shaklee, mai sertai saya, saya guide! >> http://shye.wasap.my

Jadikan Shaklee bisnes and hari ini! Sertai komuniti bisnes Shaklee bersama-sama saya.

Bisnes online yang menguntungkan dengan Shaklee

Sekian. Semoga entry saya ni memberi manfaat kepada semua. Jaga kesihatan baik-baik semua..

#bisnesonlineshaklee #shaklee #parttimejob #kelasonline #bisnesdarirumah #bisnesmodalrendah #bisnesshaklee

Salam mesra,
Wan Syahida Kahar
012-6753078
SID : 1143254
Your Trusted Shaklee Distributor
Shaklee Petaling Jaya

One thought on “Hadiahkan Ayah Kereta Dengan Car Bonus Shaklee

  1. Pingback: Gear Up Your Business! • SyahidaShukri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge