Peluang Menangi Lucky Draw Shaklee 2019

By | 05/12/2019

Hai Assalamualaikum semua! Ha nampak tak tajuk Lucky Draw. Lama saya tak update blog ye. Dah 18 kali cubaan saya nak update blog dengan entry baru tapi asyik tertangguh je. Tapi kali ke-19 ni tak mampu saya nak tangguhkan sebab ada offer yang terlalu best daripada Shaklee! Semua orang berpeluang menangi Lucky Draw Shaklee pada bulan Disember 2019 ini!

Lucky Draw Shaklee sepanjang Disember 2019.
Lucky Draw Shaklee sepanjang Disember 2019.

Apakah Lucky Draw Ini Ye?

Perhatian kepada semua orang yang pernah meminati produk Shaklee, mungkin berminat nak cuba mana-mana item yang dah lama dilihat, apa kata try dapatkan bulan ni? Ini kerana pembelian minimum 50 points akan melayakkan anda untuk menyertai Lucky Draw untuk hadiah-hadiah bernilai RM90,000 daripada pelbagai jenis produk Shaklee!

Pelbagai hadiah menarik bernilai sehingga RM90,000 untuk dimenangi dalam Lucky Draw.
Pelbagai hadiah menarik bernilai sehingga RM90,000 untuk dimenangi dalam Lucky Draw.

Dan yang menariknya, anda juga berpeluang untuk memenangi hadiah berupa Luggage Bag Limited Edition!

Apa yang perlu dibuat ialah, buat pembelian melalui keahlian sendiri bermula 28 November dengan minimum 50 uv (~RM170 sahaja untuk 1 tiket Lucky Draw). Peluang ini akan tamat pada 31 Disember 2019.

Dengan setiap pembelian 50 uv, anda dapat 1 tiket Lucky Draw. Lebih banyak anda membeli, lagi banyak lah juga peluang anda untuk dapat tiket penyertaan Lucky Draw.

Apa Yang Perlu Dibuat?

  1. Jadi buat anda yang belum register sebagai ahli Shaklee, daftar segera ok! Boleh terus hubungi saya untuk saya daftarkan. KLIK LINK INI KE WASSAP SAYA.
  2. Kemudian, pilih di antara mana-mana produk Shaklee ikut yang anda nak, cukupkan sehingga at least RM170 ok? Lagi banyak anda beli, lagi banyak entry anda. Kalau 50 uv, 1 entry. 100 uv, 2 entries. 150 uv, 3 entries dan seterusnya.
  3. Kemudian anda akan dapat notification mengenai tarikh dan masa Lucky Draw akan diadakan. Lucky Draw akan dicabut dan diumumkan di Fanpage Shaklee di Facebook. Seminggu satu kali cabutan.
  4. Tunggu pengumuman pada tarikh dan masa yang ditetapkan untuk Lucky Draw anda.
  5. Kalau dapat menangi Lucky Draw, anda perlu hubungi Shaklee dalam tempoh 48 jam selepas pengumuman di Facebook Shaklee. Jika pemenang tak hubungi, maka hadiah akan diberikan kepada pemenang Lucky Draw seterusnya.

Tarikh-tarikh Lucky Draw Akan Diadakan

So setiap minggu, Shaklee akan lakukan cabutan bertuah di Fanpage Shaklee Malaysia di Facebook secara LIVE ya.

  • Weekly Draw 1, Friday 13 Dec (entries from 1 – 10 Dec)
  • Weekly Draw 2, Friday 20 Dec (entries from 11 – 17 Dec)
  • Weekly Draw 3, Friday 27 Dec (entries from 18 – 24 Dec)
  • Weekly Draw 4, Friday 3 Jan (entries from 25 – 31 Dec)
  • Grand Draw, Friday 3 Jan (entries which did not win in the Weekly Draws will have a chance to win at the Grand Draw).

Cadangan Set Shaklee Untuk Dicuba

OK so bagi anda yang baru nak start, tak tahu nak pilih apa untuk first time cuba Shaklee, saya recommend untuk anda start dengan:

  1. Herblax
    • Saya recommend Herblax ni untuk mencuci usus besar anda supaya bersih daripada toksin dan kotoran.
    • Toksin dan kotoran ni kalau tak dibersihkan terlebih dahulu, maka supplemen dan makanan sihat yang anda makan akan susah nak diserap nutriennya.
    • Settlekan bab usus besar ni dulu, supaya badan anda terasa lebih ringan, perut lebih kempis dan badan anda lebih bebas toksin.
    • Kita nak makan lebih banyak makanan berkhasiat dan supplemen kesihatan lepas ni.
    • Dan kita nak ia semua berkesan dan memberi effect terbaik. So let’s make it perfect by cleansing our colon first ok?
  2. Set Kesihatan Asas
    • Mula-mula kita kena usaha cukupkan nutrien yang ada dalam pinggan Suku-Suku-Separuh yang dicadangkan KKM.
    • Dalam pinggan tu ada protein (ayam, ikan, daging), sayur-sayuran dan buah-buahan, dan juga nasi (karbohidrat).
    • Masalah kita adalah pinggan kita tak cukup dan tak betul.
    • Sayur kita, buah kita & protein kita tak cukup.
    • Shaklee boleh bantu kita cukupkan keperluan asas harian kita iaitu:
      • Vitalea with Iron — Multivitamin dan Multimineral untuk kecergasan dan kesihatan optimum.
      • B-Complex — untuk tenaga dan fungsi tubuh.
      • Vitamin C — untuk sumber antioksidan, melawan jangkitan
      • ESP — untuk protein berkualiti tinggi, tenaga, memperbaharui sel dengan sihat.
      • Omega Guard — asid lemak penting (essential fatty acid) Omega-3 yang penting untuk mata, saraf, otak dan jantung.
      • Vivix — anti-penuaan yang penting untuk menghalang penyakit serta kerosakan tubuh yang kita terima setiap hari melalui persekitaran, pemakanan, pemakaian produk, gaya hidup stress dan sebagainya.
      • Boleh bacakan penerangan lengkap di sini: Set Kesihatan Optimum Untuk Keperluan Harian.
    • Youth Skincare
      • Jika tak nak amalkan supplemen, tapi anda suka skincare? OK, boleh!! Cubalah Youth Skincare yang ada 8 tahun R&D serta ujian saintifik dan ujian klinikal yang telah terbukti membuatkan 100% penggunanya mendapat kulit yang lebih muda.
      • Youth Skincare sesuai untuk semua jenis kulit, tua atau muda, kulit Asia ke kulit Mat Salleh ke, lelaki atau perempuan. Semua boleh.
      • Youth Skincare ada pelbagai pilihan: Cleanser, Toner, Day Cream for Hydration, Anti-aging Serum, Moisturizer (plus sunblock & sunscreen), Night Cream (Light or Rich), Eye treatment, Clay Mask and Gold Mask.
    • Promosi Disember 2019
      • Boleh juga dapatkan promosi Set Jom Shaklee yang Shaklee tawarkan pada bulan Disember ini.
      • Semua set ini ada diskaun sehingga 10%!!
      • Dapat pula FREE membership.
      • FREE postage.
      • Dapat juga cash rebate sehingga 11% pada bulan hadapan.
      • Untung sangat-sangat!
Promosi-promosi Shaklee sepanjang Disember ini. Semuanya ada 10% diskaun tau!!!!
Promosi-promosi Shaklee sepanjang Disember ini. Semuanya ada 10% diskaun tau!!!!

Penutup

So, anda semua dialu-alukan untuk menyertai Lucky Draw ini ok! Jom, mulakan dengan mendapatkan mana-mana Set Kesihatan ataupun Set Skincare Shaklee ini.

Boleh terus hubungi saya untuk saya bantu pembelian dan pendaftaran keahlian anda okay?

Jika anda memang dah merupakan ahli Shaklee, then boleh terus proceed kepada pembelian sahaja.

Jika anda dah lama jadi ahli Shaklee dan keahlian anda dah expired, anda boleh renew keahlian anda. Hubungi saya untuk saya bantu ye. Direct contact saya di 012-6753078.

Salam mesra,
Wan Syahida Kahar
012-6753078.
Pengedar Shaklee Anda (since 2014)

36 thoughts on “Peluang Menangi Lucky Draw Shaklee 2019

    1. syahida Post author

      Ha’a sebenarnya company sgt pemurah nak give back. So bulan Disember ni ada lucky draw setiap Jumaat.

      Reply
    1. syahida Post author

      Hi! Thankss! Tu la tak sempat lagi nak buat entry pasal Phuket. Hahha.. Cuti sekolah ni macam2 aktiviti…

      Reply
    1. syahida Post author

      mana lah tahu ada rezeki.. tak rugi mencubanya 🙂

      Reply
    1. syahida Post author

      Kalau kita belikan utk orang pun boleh layak join 🙂

      Reply
  1. Betty Liew

    Wow byk betul lucky draw. The product looks good too.

    Reply
  2. AlongMurni

    Wah.. Menarik la contest nei.. AM berminat nak join sekali la.. Tq atas info sbb hadiah2 betul Best n berbaloi..

    Reply
  3. Marina
    Twitter:

    Woww. Ada lucky draw. Bestnye. Lucky draw ni walaupom Marina dah join 18 kali , tapi kali ke 19 masih tak bertuah. Hihihi

    Reply
    1. syahida Post author

      Tu la istimewanya jika beli belah dengan shaklee hehe.

      Reply
    1. syahida Post author

      Beli dan menangi lucky draw! Jom sertai!

      Reply
    1. syahida Post author

      ya setiap jumaat. Hehe good luck jugak

      Reply
  4. mekyunie

    semoga ada rezeki pada siapa yang mencubanya. mana tahu sekadar nak cuba tetiba dapat hadiah lain pulak kan. BTW, best tengok awak ‘caption’kan lautan hindi. mek tertarik nak study tentang lautan hindi.

    Reply
    1. syahida Post author

      ooh.. haha.. tengok kat FB saya ye..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.