Perbezaan Program Jom Detox Jutawan Dengan Program Kurus Yang Lain

By | 25/10/2019

Lately ada banyak sangat program kurus yang dianjurkan. Macam-macam jenis diet. Ada tu yang jenis detox juga. Pun ada macam-macam jenis detox juga. Tapi, apa perbezaan program Jom Detox Jutawan kami dengan program kurus yang lain?

Ni saya bagi contoh:

  1. Diet rendah karbo
  2. Diet Mediterranean
  3. Diet Keto
  4. Intermittent Fasting (IF)
  5. Diet Palio
  6. Diet Atkins
  7. Diet Vegetarian
  8. Diet Sunnah
  9. Detoks

Detoks pula ada pelbagai jenis:

  1. Detoks darah
  2. Detoks hati
  3. Detoks usus

Tapi kami di Jom Detox Jutawan memilih untuk detoks secara holistik iaitu detoks keseluruhan 5 organ detoks. Ini bermaksud detoks kami sangat lengkap dan tidak ada yang tercicir.

Program Kurus Jom Detox Jutawan.
Program Kurus Jom Detox Jutawan : Detoxing the Shaklee way!

Apa Beza Jom Detox Jutawan Berbanding Program Kurus Atau Program Detox Yang Lain?

  1. Holistik
    • Detoks kami melibatkan kesemua 5 organ (bukan usus sahaja).
  2. Meal Plan
    • Disediakan oleh pakar nutrisi dan diperakui oleh pakar perubatan.
  3. Suplimen
    • Terbukti (secara klinikal), berkesan dan selamat untuk jangka masa yang panjang. Lebih 100 kajian saintifik telah dijalankan.
  4. 100% Berkesan
    • Tidak ada peserta yang tidak turun berat badan. Tidak ada peserta yang tidak hilang inch, jika peserta ikut 100% saranan yang diberikan oleh coach detoks.
  5. Proven Result
    • Rekod tertinggi kami setakat ini ialah pengurangan 10 kg berat badan dalam masa 12 hari.
  6. Certified Coaches
    • Berpengalaman detoks dan komited membimbing dan memantau setiap peserta sama ada dalam group atau secara personal.
  7. Relax & Fun
    • Program ini mudah dan tidak menyeksa peserta. Koleksi resepi yang sihat, sedap dan menarik disediakan. Semua guidance diberikan step by step selama 15 hari.
  8. Bukan Diet Yo-yo
    • Selepas program ini, peserta mendapati berat badan mereka lebih senang maintain dan tidak naik mendadak.
  9. Bukan Sekadar Detoks
    • Peserta bukan sahaja dapat berat badan ideal, malah jauh lebih sihat dan aktif berbanding sebelumnya.
  10. Rejoin
    • Lebih 50% peserts aakan rejoin program ini kerana mereka sangat teruja dengan result yang mereka dapat.

Kisah-kisah Benar Para Peserta Program Jom Detox Jutawan

Terdapat banyak kisah yang pernah saya kongsikan. Anda boleh bacakan di sini:

  1. Success Story Program Kurus Jom Detox Jutawan
  2. Detox Bukan Sekadar Untuk Kurus
  3. Detox Selesaikan Banyak Masalah Kesihatan

Berminat untuk sertai Progam Kurus Jom Detox Jutawan yang lain daripada yang lain ini?

Kenali Pakej Pilihan Detox di sini : Pakej Pilihan Program Detox Jutawan.

Hubungi saya sekarang di : 012-6753078.

Atau klik di sini : Bagaimana Nak Join Program Jom Detox Jutawan?

Salam Mesra,
Wan Syahida Kahar
FB : Wan Syahida Kahar
IG : @shye_wsyahida

22 thoughts on “Perbezaan Program Jom Detox Jutawan Dengan Program Kurus Yang Lain

  1. Lilly Kan

    Interesting DETOX program & hope this helps out for those seeking an effective detox product to use.

    Reply
    1. syahida Post author

      Yes hopefully it will reach out to more and more people and help them achieve their weight loss and inch loss.

      We are also helping more Malaysians to be healthier. 🙂

      Reply
    1. syahida Post author

      Ya matlamat kami adalah membantu turunkan statistik obesiti di Malaysia ni :-). Harap dapat bantu promote kat kawan2 yang ada masalah kegemukan dan ingin menurunkan berat badan 🙂

      Reply
  2. Liez
    Twitter:

    Nnti lepas bersalin nak cuba la detok shaklee.. plan nak kuruskan badan balik lepas tu. Tak boleh tahan badan jadi berisi sangat2 nanti.. thanks for the infonye..

    Reply
    1. syahida Post author

      Yay! Jom! Hubungi saya untuk sertainya ok!

      Reply
    1. syahida Post author

      Ya betul. Ramai orang yang makin sedar kepentingannya. Sebab tu dah banyak program juga 🙂

      Reply
  3. Mimi Azirah
    Twitter:

    Saya pernah buat diet Atkins dan IF. Tapi Atkins x berapa sesuai dengan saya. Lebih serasi dengan IF. Sekarang ni pun banyak jenis diet yang saya baru tahu. Selain dari tu program detox pun banyak juga jenisnya kan. Cuma terpulang kepada individu masing masing nak guna cara mana

    Reply
    1. syahida Post author

      Ya terpulang. Tak kisah pun mana2 diet sebenarnya, ikut keselesaan memasing. Tapi sangat penting untuk detox terlebih dahulu sebelum melalui mana2 jenis diet. Lepas dah settle detox, nak buat IF ke, Atkins ke, keto ke apa ke ikut suka. Hanya mesti detox dulu. Kalau tak, berat mudah rebound. Maksudnya gemuk semula bila dah kembali ke diet asal.

      Reply
  4. Marina

    Detox bagus badan ni. Join program ni best jugak. Dgn kawan2 jd bersemangat

    Reply
    1. syahida Post author

      Ya kita buat in a group so peserta tak kan mudah cepat lemah semangat. Dengan cara itu, lebih mudah nak lalui program sampai berjaya 🙂

      Reply
    1. syahida Post author

      Ya betul. Yang penting kita nak semakin sihat. Side effectnya bertambah kuruslah 🙂

      Reply
  5. Mat Drat

    Menarik juga Mat Drat baca program yang ditwarkan. Kepada yg mencari pakej detox, boleh consider pakej detox jutawan ni

    Reply
    1. syahida Post author

      Terima kasih Mat Drat :). Boleh kaji sepenuhnya apa yang kami tawarkan dan consider nak join ke tak ye 🙂

      Reply
  6. Jiashinlee

    I’m really interested with detox for our body, I find it important to clear off those unwanted toxins

    Reply
    1. syahida Post author

      Yes if we care about our body and our health, detox is the thing we must consider :). Try it and u’ll feel the difference in your body.

      Reply
  7. Mekyunie

    Program mek nak kurus teruskan diet dan juga bersenam 7 minit sehari. Semoga mek istiqamah.

    Reply
    1. syahida Post author

      7 minit je? Kekeke… Tambahkan ke 30 minit supaya kalori terbakar.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.