Bagaimana Nak Join Program Jom Detox Jutawan?

By | 20/09/2019

Hai Assalamualaikum semua. Nak join program Jom Detox Jutawan? Setelah saya share mengenai Program Jom Detox yang dikendalikan oleh group Shaklee Jutawan sebelum ini, mungkin ada yang tertanya, bagaimana nak join Program Jom Detox Jutawan ni kan? Ok, saya akan explain caranya dalam entry kali ni.

Bagi yang belum tahu, boleh fahami Kelebihan Program Jom Detox Jutawan itu di dengan klik di sini.

Boleh juga lihat Success Story Peserta Jom Detox Jutawan.

Cara-cara Nak Join Program Jom Detox Jutawan

Nak join program Jom Detox di bawah group Jutawan kami, caranya begini. Mula-mula sekali, anda mestilah belum lagi menjadi ahli Shaklee daripada mana-mana group lain. Atau kalau anda dah pernah jadi ahli Shaklee sebelum ni, pastikan yang keahlian anda dah pun expired. Jadi, anda dah boleh register di bawah group kami (Team Jutawan).

Baca juga link ini : Apa Yang Best Join Team Jutawan?

  1. Setelah anda fahami kelebihan program Jom Detox ini dan dah buat keputusan untuk sertainya, boleh terus berikan details kepada saya untuk Pre-Registration.
    • Boleh terus klik Link ke Whatsapp saya DI SINI.
    • Nyatakan hasrat anda untuk join program Jom Detox Jutawan. Intro sikit nama anda ke, senang saya nak save nombor dalam phone :-).
    • Saya akan perlukan details anda seperti:
      • Nama Penuh
      • Nombor IC
      • Alamat Penuh
      • E-mail
      • Nombor akaun bank
      • Nama suami/isteri (jika ada)
      • Nombor IC suami/isteri (jika ada)
    • Saya perlukan details ini untuk Pre-Registration sebagai ahli Shaklee.
    • Soalan – Kenapa perlukan maklumat suami/isteri?
      • Sebab Shaklee tekankan keahlian suami-isteri bersama, dengan menikmati nombor ID yang sama dan nanti kalau ada apa-apa reward, suami pun dapat sama. Shaklee meraikan keluarga :-). Tapi, kalau tak nak bagi maklumat pasangan pun tak apa. Cuma nanti bila nak register nama pasangan selepas ni, leceh pulak.. Sebab kena tunjuk Sijil Nikah kat Shaklee. Nak senang, register terus nama pasangan sekaligus. Jelas ye.
  2. Buat pilihan Pakej Detox yang anda kehendaki. Di dalam Pakej Set Detox kami, terdapat dua Pakej yang boleh dipilih iaitu Platinum dan Gold.
Cara nak join program Jom Detox Jutawan. Pilih set detoks anda.
Cara nak join program Jom Detox Jutawan. Pilih set detoks anda.

Kedua-dua set pun ada fungsi-fungsinya. Saya senaraikannya di dalam poster di bawah:

Bagaimana nak join program Jom Detox Jutawan.
Kelebihan kedua-dua Pakej Detox di dalam Jom Detox Jutawan.

Bagi anda yang ada masalah bajet, boleh dapatkan Pakej Detox Gold. Namun kalau anda berminat nak buat semua sekaligus, nak dapatkan semua benefit sekaligus, nak dapatkan effect yang paling bagus dan cepat, dan proses detoxification yang paling menyeluruh, saya recommend untuk and go for Platinum.

Dah alang-alang nak buat detoks kan, baik buat yang paling bagus terus. Sekali je pun.. Anggap la ni adalah yuran maintenance yang paling ekslusif untuk badan anda yang berharga dan nak pakai lama tu.

Macam kalau anda ada kereta yang special dan mahal la… Contohnya anda ada sebuah kereta Ferrari yang mahal gilaaaa. Pastu dah tiba masa anda nak bawa ia pergi servis. Takkan nak bagi servis cikai-cikai, kan. Sah-sah la anda bawakan kereta Ferrari anda kepada mekanik atau engineer yang paling berkemahiran tentang kereta tu dan menggunakan alat atau mesin yang terbaik yang ada supaya proses servis pun laju, berkesan dan memuaskan.

Pastu kalau salesperson tu recommend servis yang bersesuaian yang memang bagus untuk performance Ferrari anda, yang memang berbaloi untuk anda ambik, for sure la anda mesti nak ambik punya kan. Kasi lagi power kot.. Rugi kalau tak bagi yang terbaik. Ya lah, demi kereta Ferrari kesayangan anda tu!

So, macam tu la juga badan kita ni. Dah la dah pakai lama, dah lebih 30 tahun. Pastu memang nak kena pakai lama lagi pulak tu!! Lagi 40 tahun. Huhu.. So, ni la masanya nak kasi servis kasi tip top, sihat, sempurna dan efisyen semula. Ibarat macam kita nak RESET balik semula semua organ-organ kita supaya jadi clean and clear gittew!

Hasilnya? Anda akan berubah menjadi orang yang BARU, right after detox. Ala, 17 hari je pun!! Tu pun 5 hari pre-detox, 7 hari detox sebenar dan 5 hari lagi post-detox. Sekejap je.. Dan yang sekejap ni lah anda perlu buat yang terbaik supaya hasilnya pun TERBAIK. Tak caya? Tengok la semua success stories yang pernah saya share dalam entry yang lalu. Nanti saya share lagi , berpuluh-puluh testimoni yang Jom Detox Jutawan ada.

3. Ok dah decide Set Detox mana yang anda nak pilih, then boleh terus buat pembayaran kepada saya untuk saya uruskan pembelian dan pengeposan segala items anda. 🙂

4. Once barang dah sampai, anda akan dimasukkan ke dalam group khas dalam Whatsapp Group dan anda juga akan mendapat coach peribadi anda k! Jangan risau sebab semua Coach pun hebat-hebat dan diorang sendiri dah lalui program detox siap ada proven result sendiri yang hebat lagi. Fuh.. mesti seronok punya la bila anda punya turn dapat effect power gila macam tu!

Group coaching detox ni betul-betul akan berlangsung selama 17 hari. Selama 17 hari itulah anda akan diajarkan cara-cara untuk menjalani program Jom Detox ini dengan cara yang paling berkesan untuk mendapat result yang terbaik.

So itu saja caranya. Senang je. Semuanya akan ada orang yang akan bantu anda untuk setiap prosesnya. Bermula dari pendaftaran, perolehan barang, sesi coaching detoks, program detox dan juga cara pemakanan. Semuanya akan dibimbing dari A-Z. Tinggal anda nak buat ke tak nak buat je.

Apa Lagi Yang Menarik?

Pengalaman jujur saya, program Jom Detox Jutawan ni sememangnya sangat best! Paling bagus sebab ia adalah sangat singkat. 7 hari je menu eat clean detoks tu. Bukannya sampai sebulan pun, tapi 7 hari je beb!! Nak kena lebihkan sayur and buah. Tu pun hari ke-6 dan ke-7 dah boleh makan nasik. Takkan mati punya! Setakat ni belum ada yang mati akibat kena makan sayur and buah sepanjang program. Heheheh!! Yang ada hanyalah semua orang yang semakin kurus, semakin slim, semakin sihat dan semakin cantik dan hensem.

Tapi walaupun 7 hari je kena ikut menu eat clean detoks, dan ditambah dengan 5 hari pre-detoks, tapi result dia gempak giler uolls! Tak caya korang tengok je la Abam ni.

Perubahan dalam masa 12 hari je guys.

Bak kata Papa Zola dalam BoboiBoy; “Biar kebenaran!!”

Hah macam tu lah kami semua pun. Biar betik. Tapi itulah hakikatnya. Dengan menu eat clean yang kami ajarkan, ditambah pula dengan gaya hidup sihat untuk detox, siap makan lagi satu set detox Shaklee yang PREMIUM pulak tu, then tambah lagi dengan tips-tips exercise yang kami bagi… Fuh! Results dia memang gempakkk. Macam abam ni.

Bayangkan la dalam masa 12 hari je boleh berubah sebegitu banyak dan drastik. Pastinya kerana program kami yang sangat berkesan. Yang penting, segalanya adalah selamat sepertimana yang ditunjuk ajar oleh Ahli Nutrisi Shaklee dan Pakar Pemakanan Shaklee daripada US sendiri.

Baiklah. Sebelum kita berpisah, saya nak share lagi beberapa proven results yang lain supaya anda boleh TERBAKORRR. Hehehe.

Penutup

Amacam teruja tak? Best gila kan? Bukannya saja dapat mencapai weight loss, tapi inch loss pun sangat-sangat ketara. Dengan pipi-pipi sekali dah jadi kurus tau. Haha. Terpaksa jadi semakin cantik dan hensem.

Ok. Kalau anda dah decide nak sangat-sangat join Program Jom Detox Jutawan ni, jangan segan jangan fikir panjang. Terus lah hubungi saya untuk register. Jom!! Kita ubahkan penampilan kita daripada XL kepada S. Road to 2020 yang lebih awesome..!!

Hubungi saya terus di 012-6753078.

Salam mesra,
Wan Syahida Kahar
Pengedar Shaklee sejak 2014

26 thoughts on “Bagaimana Nak Join Program Jom Detox Jutawan?

  1. Faridah

    Saya salah seorang peserta Jom Detox. Program ni memang best dan berkesan. Highly recommend.

    Reply
    1. syahida Post author

      Alhamdulillah Terbaik Faridah. Semoga lebih ramai lagi yang terbuka hati nak join 🙂

      Reply
    1. syahida Post author

      Thanks Kayathre! Let’s join us! U are most welcome to join.

      Reply
  2. Fas
    Twitter:

    Sesiapa yang berhajat nak melalui detox rasanya bolehlah join program ni. Macam menarik je kan cuma kita ni malas nak detox sangat haha…

    Reply
    1. syahida Post author

      Kekeke.. kena ada matlamat yang kuat dulu dalam diri untuk join jugak ni. Yang join biasanya yang semangat nak ubah diri mereka, transform menjadi lebih sihat, lebih kurus dan lebih cantik juga 🙂

      Reply
  3. ajumohit

    berapa bayaran dikenakan kalau nak join program detoks ni ya? berbaloi kalau join dan dapat kesan positif, lepas tu memang kene maintain je pemakanan sihat

    Reply
    1. syahida Post author

      Yup. Memang kebanyakannya pasti mesti dapat effect makin kurus. Semua yang follow akan pasti dapat result yang baik daripada program & Shaklee. Jom la join jugak Fadzil 🙂

      Reply
  4. Qiss

    Wahh Qiss pun suka produk ni. Memang bagus untuk kesihatan. Qiss suka makan yang untuk detox dan osteomatrix tu. Tahniah pada yang berjaya ikuti program ni

    Reply
    1. syahida Post author

      Alhamdulillah dapat manfaat yang baik dan berkesan Qiss :). Jom sertai program Jom Detox pulak :))

      Reply
    1. syahida Post author

      Bagus sangat untuk minta pandangan dan izin suami. Sebab nanti kita ada “pantang larang” bab makan.. Kalau suami tak faham , susah kang. Haha. Ibu hamil tak sesuai.. Kena lepas bersalin , baby dah 6 bulan baru boleh join 🙂

      Reply
  5. Marina

    Tahniah kepada peserta yang berjaya menurunkan berat badan

    Reply
    1. syahida Post author

      Alhamdulillah diorang semua ada semangat kuat nak ubah diri mereka 🙂

      Reply
    1. syahida Post author

      Memang best Rawlins… Sampai bila kita nak gemuk kan. Sayang badan, kena buat maintenance. Tak gittew..

      Reply
    1. syahida Post author

      Yup semuanya proven results.. Yang penting kena follow setiap perkara yang program ajarkan 🙂

      Reply
  6. Alia

    Wah jom detox ni nampak menarik Sgt programme dia. Saya pernah ada ahli Shaklee dlu.. Tpi da expired. Last time Shaklee takda pun expiry date utk keahlian.. But now dah ada

    Reply
    1. syahida Post author

      Yup now dah ada sebab Shaklee nak maintain yang aktif makan je. Besar sangat database nak simpan kalau ramai yang join tapi tak repeat consumption. Kalau dah expired, boleh la Alia join group detox dan Jutawan ni 🙂 hubungi saya k.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.