Pakej Pilihan Program Detox Jutawan

By | 15/10/2019

Hai Assalamualaikum. Dalam entry kali ni saya nak share mengenai Pakej Pilihan Program Detox Jutawan kami. Ada beberapa pakej yang boleh peserta pilihkan dan kesemuanya ada kelebihan tertentu. Ia bergantung kepada apa yang anda target nak capai dan bajet anda, ok!

So.. Anda ada azam tahun baru 2020 tak? Biasanya orang berminat nak transform diri sendiri menjadi orang yang lebih baik, lebih berilmu, lebih berkemahiran, lebih kaya, dan lebih berpenampilan pada tahun baru.

Dalam Team Detox Jutawan kami, misi kami adalah membantu orang yang mahu menguruskan tubuh badan dan mahu mengecilkan saiz badan. Di samping yang mahu menambahkan kualiti kesihatan. Side effectnya, mereka akan turut berasa bertenaga dan turut bertambah cantik. Ini adalah terbukti berdasarkan pelbagai Success Story yang terdapat dalam Program Detox ini (boleh klik).

Jadi, sesuailah bagi anda yang mahu berazam untuk mengubah penampilan sebelum tibanya tahun baru 2020. Inilah masanya. Kalau belum sekarang, bila lagi kan? Nanti kalau tak grab peluang ni, tahun depan pun akan keep on berazam azam yang sama. Takde perubahan pun dari tahun ni dengan tahun depan.

Pakej Pilihan Program Detox Jutawan

Pakej Gold

Pakej Pilihan Program Jom Detox Jutawan : Set Gold
Pakej Pilihan Program Jom Detox Jutawan : Set Gold

Pakej Platinum

Pakej Pilihan Program Jom Detox Jutawan : Set Platinum
Pakej Pilihan Program Jom Detox Jutawan : Set Platinum

Pakej Diamond

Pakej Pilihan Program Jom Detox Jutawan : Set Diamond
Pakej Pilihan Program Jom Detox Jutawan : Set Diamond

Apakah Kelebihan Bagi Setiap Set Pakej Detox Jutawan Ini?

Kelebihan Pakej Pilihan Program Jom Detox Jutawan.
Kelebihan Pakej Pilihan Program Jom Detox Jutawan.

Bagi anda yang mahukan kesan yang paling optimum yang akan cover keseluruhan proses detox dengan paling efisyen dan terbaik, boleh la ambil Set Platinum kerana ia dah lengkap dengan kesemua produk yang wajib. Set ini juga akan membantu anda kurus dengan lebih cepat tau. Weight loss cepat, inch loss cepat, kesan terhadap kesihatan juga lebih ketara perubahannya. Sebab ada extra item iaitu Vivix. Vivix ni sangat membantu dalam proses “Cellular Detox”.

Hasil Cellular Detox ini adalah detox anda akan turut melibatkan pembersihan dan baikpulih terhadap sel — iaitu bahagian yang paling kecil dalam tubuh badan kita dan organ tubuh kita. Bila sel kita bersih daripada toxin dan sihat, seluruh organ akan sihat dan seluruh tubuh akan merasai kesihatan yang lebih baik.

Manakala Set Diamond tu pula ada extra protein Cinch bagi membolehkan bekalan Cinch anda mencukupi sehingga 30 hari lamanya. Kalau diet pemakanan anda dan detox anda, anda teruskan sehingga 30 hari lamanya, pasti kesannya lebih baik. Sebab selepas proses detox anda selesai (iaitu selama 7 hari sahaja), anda digalakkan untuk meneruskan menu eat clean ini sehingga 30 hari.

Tujuannya adalah supaya effect detox anda maintain lebih lama dan anda akan rasa lebih cergas, lebih sihat, dan kesihatan itu lebih berkekalan. Keep maintaining the menu until 30 days ok!! Sebab tu lah Set Diamond ni ada sampai 2 botol Cinch Shake. Untuk anda yang nak teruskan menu eat clean sampai 30 hari.

Kalau yang tak cukup bajet, boleh la ambil Set Gold saja. Set Gold ni tak ada Vivix yang membantu proses “Cellular Detox”. Jadi kesan yang anda akan dapat juga kesan kurus yang biasa-biasa saja. Tapi tak mengapa. Yang penting, anda ambil Set Detox Gold ni supaya proses pengurangan berat badan anda lebih holistik dan lebih cepat dengan bantuan supplemen Shaklee ini.

Apa Yang Bakal Anda Terima Dalam Program Detox Jutawan?

1) Support group yang aktif selama 17 hari. Pakat kurus ramai-ramai baru syok! Buat dengan gembira dan tak stress langsung.

2) Dapat guide, info dan monitoring daripada Detox Coach bertauliah. Ada masalah boleh tanya. Ada banyak persoalan yang kita selesaikan bersama semasa sesi ini. Dan manfaatnya, semua yang ada dalam group dapat.

3) Ada detox meal plan oleh nutritionist bertauliah, approved by doctor. Ada reason di sebalik menu tiap hari. Program ni bantu ubah lifestyle kepada healthy lifestyle. Bukan sahaja jadi rutin diri, malah boleh kongsikan untuk satu keluarga.

4) Program detox ni bukan sahaja program diet biasa,tapi lebih fokus kepada buang toksin yang berkurun di seluruh badan penyebab sakit kronik. Bonus turun berat, kulit cantik dan badan sihat.

5) Ada guide step by step setiap hari. Hanya ikut betul-betul setiap step. Confirm banyak turun berat dan inchloss.

6) Dapat guide senaman yang betul. Nak kecikkan bahagian mana? Senaman yang tidak membebankan dan boleh dilakukan oleh semua orang. Sila buat senaman yang dicadangkan.

7) Bila turun berat automatik muka makin cantik & hensem, kulit glowing dan nampak makin muda.

Penutup

Berminat untuk menyertai Program Detox Jutawan dan menguruskan badan dengan bimbingan coach serta support group yang best? Jom! Sertai kami dalam program Detox Jutawan ini.

Hubungi saya, Syahida di 012-6753078 dan saya akan bantu anda sertai program detox Jutawan kami.

Baca juga : Cara-cara Menyerti Program Jom Detox Jutawan bersama kami.

Salam mesra,
Wan Syahida Kahar
Pengedar Shaklee seluruh Malaysia

28 thoughts on “Pakej Pilihan Program Detox Jutawan

  1. mekyunie

    okei jugak pakejnya tu. semoga usaha untuk kita detox ni menjadi nyata. terima kasih untuk artikel ini.

    Reply
    1. syahida Post author

      Sama-sama. Semoga bermanfaat ๐Ÿ™‚

      Reply
  2. Yaya Natsumi

    Suka dengan point , “Hasil Cellular Detox ini adalah detox anda akan turut melibatkan pembersihan dan baikpulih terhadap sel โ€” iaitu bahagian yang paling kecil dalam tubuh badan kita dan organ tubuh kita. Bila sel kita bersih daripada toxin dan sihat, seluruh organ akan sihat dan seluruh tubuh akan merasai kesihatan yang lebih baik.” Detox memang penting untuk tubuh badan kita untuk perkumuhan toksin keluar dari tubuh badan
    Yaya Natsumi recently posted…Belanjawan 2020 | Bajet Kementerian Belia Dan SukanMy Profile

    Reply
    1. syahida Post author

      Bab sel tu memang sukar dipenuhi kalau kita tak buat dengan cara yang betul. Padahal sel detox la benda yang paling penting sebenarnya ๐Ÿ™‚

      Reply
    1. syahida Post author

      TQ Ziana Eunos. Respek Ziana Eunos, leader hebat dalam Shaklee. Selalu nampak nama Ziana disebut ๐Ÿ˜€

      Reply
  3. Qiss

    Suka pakej Shaklee sekarang sebab lagi jimat dari Beli satu2. Yang tak makan boleh bagi kawan. Nanti Qiss cek stok Qiss ade lagi tak. Kalau habis boleh order sini je

    Reply
    1. syahida Post author

      Hehe. Terbaik Qiss sebab amalkan produk terbaik. InsyaAllah, bersedia berkhidmat ๐Ÿ™‚

      Reply
    1. syahida Post author

      Betul. Apa apa yang kita buat, dah alang-alang kita mulakan dan laburkan wang, baik buat sampai dapat hasil.

      Reply
    1. syahida Post author

      Thanks Amni.. for your support ๐Ÿ™‚

      Reply
    1. syahida Post author

      Oo ya ke? Ya ni fokus on detox pula. Kita detox untuk kurus supaya berat badan tak rebound.

      Reply
  4. Fas
    Twitter:

    Bagi mereka yang sedang membina bisnes mungkin program ini baik sebab sebagai seorang usahawan imej amat penting jadi elok jaga penampilan ya tak… klu rasa nak kurus lagi bole detox badan tu…

    Reply
    1. syahida Post author

      Kekeke. Ya betul juga. Kalau nak tarik orang, kita sendiri lah yang kena berpenampilan menarik. Baru orang percaya ngan kita.

      Reply
  5. Dik bee
    Twitter:

    Bagus juga program detox jutawan ni sebab bukan sekadar diet tapi lebih fokus kepada buang toksin. Tambahan pula ada bimbingan senaman dan cara pemakanan lagi. Baru la dapat kesan yang optimum kan.

    Reply
    1. syahida Post author

      Ya program ni all-in dan lengkap. Setiap hari pun peserta akan mendapat ilmu kesihatan juga. Sihat dengan ilmu ๐Ÿ™‚

      Reply
  6. AlongMurni

    Baguslah shaklee dah boleh beli by pakej.. Murah n berbaloi dari beli satu2 kan.. Detox mmg bagus utk badan.. Yelah.. Macam2 bahan makanan masuk dlm badan kan.. Better buang bahan yg lebihan n tak diperlukan badan..

    Reply
    1. syahida Post author

      Bila beli by pakej, ada free gift yang kita bagi.. memang lebih berbaloi ๐Ÿ™‚

      Reply
  7. Ayu Rafikah
    Twitter:

    Bagus juga bila ada pkej macam ni. Boleh detoks badan dan oada yang sama dapat menjaga kesihatan. Bagud komitemne yg ditunjukkan okeh Shaklee

    Reply
    1. syahida Post author

      Kita nak memudahkan setiap peserta, tak yah pening2 fikir mana yang penting untuk membantu dia detox n kurus. Semua dah ready dah ๐Ÿ™‚

      Reply
    1. syahida Post author

      Ooo ic.. ok tu. yang penting kita pilih brand yang berkualiti untuk kita. As for Shaklee, Shaklee dah berusia 63 tahun di dunia dan produknya dah berusia lebih 100 tahun. Lebih tua daripada Amway apatah lagi ForeverLiving ๐Ÿ˜€

      Reply
  8. mazharalti

    Sesuai betul untuk mereka yang masih tercari-cari untuk mulakan bisnes… Terdapat pelbagai pakej menarik yang boleh dipilih… Above all, testimoni penggunaan yang menunjukkan produk ini betul-betul bagus memang terbaik gitu… Ia sekaligus memberikan keyakinan kepada semua…

    Reply
    1. syahida Post author

      Kita sentiasa mahukan yang terbaik kepada pelanggan. Jadi, mestilah berikan pakej yang benar-benar berkesan ๐Ÿ™‚

      Reply
  9. Bondachanteq

    Boleh jgk syorkan pd kawan2 yg nk men detox kan diri ni…elok produknnya nampaknya…kesihatan kena juga jaga…

    Reply
    1. syahida Post author

      Sesuai untuk mereka yang suka cakna kepada kesihatan :). Kurus sambil sihat. Gittew!

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.