Hebatnya Bila Facial Dengan Youth Skincare Shaklee!

By | 11/10/2022

Hai Assalamualaikum! Entry kali ni saya akan terangkan kelebihan facial dengan Youth Skincare yang digunapakai dalam Mobile Spa BOTG. Ada yang pernah dengar tentang kelas facial dengan team Mobile Spa BOTG? Kalau tak pernah dengar, boleh cuba bacakan apa itu Kelas Facial Terkini Di Bawah Team Mobile Spa BOTG 2022.

Ia adalah suatu bisnes servis Mobile Spa yang menggunakan produk Shaklee sepenuhnya. Dari skincare, bahan scrub dan bahan masker, semuanya daripada Shaklee. Termasuklah juga sabun untuk membasuh perkakas spa. Pendek kata, BOTG ni Spa Shaklee lah.

Hebatnya Bila Facial Dengan Youth Skincare Shaklee!

Facial dengan Youth Skincare dalam Mobile Spa BOTG

Projek Mobile Spa Beauty On The Go (BOTG) ini bermula daripada pengasasnya Puan Ainul Shahrazad yang merupakan seorang pengguna tegar Shaklee dan menjalankan bisnes Shaklee sepenuhnya. Beliau mendapati ramai anak cucu bisnesnya yang mengalami masalah untuk mendapat instant cash untuk membantu kehidupan. Jadi atas sebab itulah maka Projek Facial BOTG ini diperkenalkan oleh beliau. Kursus demi kursus yang berharga ribuan ringgit Puan Ainul hadiri bagi menghasilkan modul kursus spa yang hebat di dalam BOTG ini. Tujuannya adalah supaya ia dapat dijadikan bisnes sampingan bagi mengatasi masalah kewangan ahli-ahlinya.

Dan memang benar, projek Mobile Spa BOTG ini berjaya membantu ahli-ahlinya mendapat ‘instant cash’ dengan mudah. Sama ada melalui servis spa facial treatment mahupun penjualan produk Shaklee kepada para pelanggan. BOTG mempunyai strategi perniagaan yang cukup hebat, sehinggakan ahli-ahlinya tak putus-putus berterusan mendaftarkan ahli-ahli baru dalam BOTG saban hari dari seluruh Malaysia malah dari luar negara.

Konsep Mobile Spa BOTG adalah Spa Bergerak Tanpa Kedai. Bermakna ia boleh dilakukan tanpa perlu mempunyai premis kedai spa seperti kebanyakan spa yang ada. Dengan Mobile Spa BOTG, kita hanya perlu isikan segala kelengkapan spa kita di dalam Beg Mobile Spa, kemudian kita pergi ke tempat pelanggan bagi memberikan servis spa. Mesti seronok kan pelanggan tu sebab ada beautician yang boleh datang ke rumah dia untuk berikan servis spa?

Kita pun dapat jimat banyak kos sebab tak perlu menyewa premis spa atau menggajikan pekerja spa. Hanya gunakan barang yang ada saja. Gunakan kereta atau kenderaan yang kita miliki dan terus ke tempat pelanggan. Dengan Spa Bergerak Tanpa Kedai ini, kitalah boss dan kitalah pekerja. Kita juga yang boleh menentukan waktu bekerja kita kerana kerjanya yang sangat mudah serta fleksibel. Yang penting, kesan hebat yang dirasai pelanggan tu walau di mana jua servis spa ni dilakukan :-).

Hebatnya Facial Dengan Youth Skincare Dalam BOTG

Salah satu kelebihan yang ada dalam Spa BOTG ini adalah kekuatan produk yang ia gunakan. Sebab BOTG menggunakan produk Shaklee, jadi bahan-bahan yang ia gunakan pun mestilah semulajadi, selamat, berkualiti tinggi dan sangat berkesan.

Scrub semulajadi untuk Facial.
 Scrub semulajadi untuk Facial.

Jadi pelanggan lagi suka untuk tempah servis daripada BOTG sebab mereka dah sedia tahu tentang kualiti produk Shaklee. Haa jangan tak tahu ye. Pelanggan bila dapat tahu je BOTG guna barang-barang Shaklee, terus mereka nak booking sesi facial. Dan tahu tak, hampir 100% pelanggan spa BOTG ini suka repeat session spa mereka bersama BOTG dan ada yang siap booking untuk facial setiap bulan malah ada juga yang request setiap minggu!! Itulah penangan produk spa dalam BOTG ;-).

Facial Treatment Spa BOTG menggunakan Skincare keluaran Shaklee sendiri iaitu Youth Skincare Shaklee. Sama seperti produk-produk Shaklee yang lain, Youth juga merupakan produk semulajadi dengan 100% diekstrak daripada tumbuh-tumbuhan semulajadi, bebas daripada 1500 jenis bahan kimia yang berbahaya dan diragui yang selalu terdapat di dalam skincare dan juga ia turut bebas daripada gluten.

TWB menggunakan Youth Shaklee dalam facial.
 BOTG menggunakan Youth Skincare Shaklee dalam facial.

Antara kehebatan Youth Skincare Shaklee, ia merupakan skincare yang sangat berkualiti dan telah menjalankan kajian dan penyelidikan selama 8 tahun secara teliti sebelum ia dikeluarkan. Kalau nak tahu, Youth Skincare Shaklee ni banyak sangat kelebihannya jika dibandingkan dengan skincare jenama lain di pasaran.

Jadi apa yang hebatnya apabila Mobile Spa BOTG menggunakan YOUTH skincare dalam Facial Treatment?

  1. 100% semulajadi & diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan sahaja
  2. Telah diuji oleh pakar mata (selamat jika terkena mata)
  3. Telah diuji oleh pakar kulit
  4. Telah dikaji selama 8 tahun sebelum dipasarkan (kajian sangat intensif & menyeluruh)
  5. Bebas gluten
  6. Tanpa merkuri dan paraben
  7. Sesuai untuk semua jenis kulit, tidak kira kulit Asia atau bukan Asia, termasuklah kulit sensitif.
  8. Telah diuji secara saintifik bahawa ia sesuai untuk pelbagai peringkat usia dari 20an sehingga 60an. Tidak perlu rangkaian skincare yang berlainan mengikut usia pengguna.
  9. KKM approved
  10. Bebas daripada 1500 bahan kimia berbahaya atau diragui
  11. Kesan seawal 7 hari
  12. Tak diuji ke atas haiwan (cruelty free)
  13. Mempunyai kandungan seumpama Vivix yang terkenal sebagai bahan anti-penuaan sehingga ke peringkat sel dan DNA.

Kajian klinikal juga menunjukkan, 100% daripada wanita berusia 20an hingga 60an yang diuji, telah mendapat kulit yang lebih muda selepas menggunakan Youth.

2/3 daripadanya pula mendapat 10 tahun kulit lebih muda!

Kalau tercari-cari skincare yang alami, organik & semulajadi, terbukti berkesan & bebas bahan kimia, Youth ni sesuai sangat-sangat. Kena cuba tau. Sebab tu lah BOTG menggunakan sepenuhnya skincare daripada Youth Shaklee.

Nak tahu lebih lanjut tentang kehebatan Youth Shaklee ini? Klik di SINI : Sains Di Sebalik Youth Shaklee.

Kenali juga Rangkaian Set Penjagaan Kulit dengan Youth Shaklee.

Ok jom… Kita tengok pula kehebatan kesan-kesan yang dialami oleh pelanggan-pelanggan facial dalam Spa BOTG ini.

Testimoni Facial dengan Youth Skincare dalam Spa BOTG

Kulit rasa segar dan urutan sangat lembut.
 Kulit rasa segar dan urutan sangat lembut.
Testimoni facial dengan spa TWB
 Kulit nampak lebih cerah dan bersih.
Fine wrinkles di tepi hidung dan bahagian dahi terus hilang selepas facial dengan Youth Shaklee.
 Fine wrinkles di tepi hidung dan bahagian dahi terus hilang selepas facial dengan Youth Shaklee.
Nampak ketara v-shape dengan radiance kan?
 Nampak ketara v-shape dengan radiance kan?
Kedutan di dahi berkurangan.
 Kedutan di dahi berkurangan.
Nampak lebih lembap dan bermaya.
 Nampak lebih lembap dan bermaya.
Jeragat halus kelihatan pudar selepas facial!
 Jeragat halus kelihatan pudar selepas facial!
Kedutan di bawah mata sudah tidak ketara sebaik sahaja selepas facial dengan Youth Skincare Shaklee. Blackheads di hidung juga hilang terus.
Kulit nampak lebih segar, lembap dan cerah selepas facial treatment dengan Youth Shaklee.

Wowww… Rasa teruja tak dengan kesan-kesan facial dengan Spa BOTG? Yang paling mempengaruhi effect hebat ni semua dah tentulah produk skincare nya yang HEBAT dan SANGAT BERKUALITI TINGGI iaitu Youth Skincare Shaklee. Bayangkan dengan sekali facial saja dah boleh dapat kesan yang sangat best macam ni. Ini baru yang kita nampak dalam gambar. Belum yang kita rasa sendiri facial ni. Hehe. Kalau nak tahu feeling dia macam mana, kena la try satu sesi facial dengan team beautician spa BOTG!!

Penutup

Hebat kan Facial dengan Youth Skincare Shaklee? Ok.. Kalau anda dah teruja sangat nak join buat bisnes spa BOTG seperti kami, boleh la hubungi saya direct dengan klik di : Whatsapp 012-6753078. Atau boleh terus hubungi saya di 012-6753078. Nak borak-borak kat telefon pun boleh. Atau nak tempah satu sesi facial atau full spa dengan team kami? Boleh hubungi saya & saya carikan beautician yang paling dekat dengan lokasi anda ye!! Jom la try facial dengan BOTG. Anda mesti suka! Opps lupa nak bagitahu. Wanita je tau.

Salam Mesra,
Wan Syahida Kahar
Certified Trainer Mobile Spa BOTG
Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge