Rangkaian Set Penjagaan Kulit YOUTH Complex

Hai Assalamualaikum! Entry lepas saya ada introduce penemuan sains dalam dunia kecantikan dan rawatan kulit iaitu skincare YOUTH yang diusahakan oleh Shaklee! Dan kali ni, saya nak ceritakan apa dia kesemua produk yang ada dalam Rangkaian Set Penjagaan Kulit YOUTH Complex ini. Satu set YOUTH ada kesemua bahan yang melengkapi set penjagaan kulit iaitu cleanser, toner, serum, moisturizer,… Read More »

Penjagaan Kulit Anti-Penuaan dengan Shaklee YOUTH

Akhirnya Shaklee YOUTH dah keluar bulan Februari 2018 ni dan berita mengenainya dah mulai tersebar luas! Selepas 8 tahun penyelidikan saintifik dan dedikasi yang tinggi daripada pihak penyelidikan Shaklee, Shaklee telah mengeluarkan produk penjagaan kulit dan anti-penuaan YOUTH. Dengan lapan paten dan paten yang belum selesai (patent-pending), Shaklee YOUTH direka untuk membantu anda kelihatan lebih muda tanpa menggunakan… Read More »

Bila Minat Kita Mendalam, Kita Pasti Akan Cari Jalan dan Usahakannya

Kalau minat kita mendalam, ada benda yang kita suka sangat.. Mesti segala lautan sanggup diredah, segala gunung sanggup didaki kan? Saya teringat masa saya sekolah dulu. Saya big fan of Dragon Ball tau. Kahkah. Semua episode dalam manga nya saya baca, tak kisah pun berapa kali. Boleh repeat baca berpuluh-puluh kali tanpa bosan langsung. Saya akan lukis watak2 DB ni… Read More »

Promosi Shaklee Februari 2018

Hai!! Assalamualaikum semua pengunjung blog saya :-). Kalau anda first time nak try consume Shaklee dan first time nak rasa kehebatan rangkaian produk Shaklee, mesti anda tertunggu dan tertanya, ada tak apa-apa promosi yang Shaklee offer untuk bulan Februari ni? OK!! Untuk Promosi Shaklee Februari 2018 ini, Shaklee menawarkan penjimatan sebanyak 10% diskaun ke atas pembelian 4 kotak… Read More »

Cara-cara Melakukan Solat Sunat Gerhana Bulan

Hai Assalamualaikum ! Malam semalam berlaku Gerhana Bulan. Ada sesiapa yang tengok? Saya tak dapat nak keluar rumah atau jenguk ke langit. Sibuk jaga baby. Suami pula pergi surau. Kat surau, rakan-rakan qariah sama-sama laksanakan solat sunat gerhana right after Isyak. Dan memandangkan saya masih lagi sedang berpantang, saya takde rezeki nak laksanakan solat sunat gerhana tu sekali.… Read More »

Set Kesihatan Optimum Untuk Keperluan Harian

Pelihara kesihatan optimum dengan nutrien lengkap untuk tubuh badan setiap hari Hai Assalamualaikum!! Hari ni hari Ahad, weekend. Mesti rasa lapang nak buat apa-apa kan? Hari yang relaks-relaks ni jom ketahui bagaimana caranya untuk kita menjaga kesihatan kita pada tahap yang paling optimum dengan Set Kesihatan Optimum. Masalah Kita Pada Masa Kini Kalau kita sedang menikmati kesihatan yang… Read More »

Dapatkan Kulit Wajah Cantik Berseri dengan CoQ10 !!

Kulit wajah cantik berseri memang menjadi impian setiap wanita. Yang menjadi masalah dan kerunsingan ramai wanita, kecantikan itu sendiri tidak kekal. Bila usia kita meningkat, pasti kulit wajah kita akan menunjukkan kesan penuaan, kan? Oleh sebab itulah, kita rajin sapukan set rawatan kecantikan luaran atau skincare, siang dan malam untuk elakkan masalah penuaan atau nak kekal berwajah sentiasa… Read More »

Nak Cari Kerja Part-Time Dari Rumah Untuk Tampung Perbelanjaan Harian?

Hai Assalamualaikum! Anda tengah cari kerja part-time untuk dibuat untuk tampung perbelanjaan harian ke? Tak kira lah part-time ke full-time ke. Atau apa saja yang boleh memberikan side income untuk tampung keperluan bulanan atau harian. Sekarang ni memang ada banyak benda kita boleh buat. Rajin atau tak je. Dengan nak atau tak nak je. Dan ini bergantung juga… Read More »