Bagaimana Polifenol Dalam Vivix Membantu Kesuburan

Hai semua. Ramai yang pernah hubungi saya bertanyakan tentang Set Kesuburan Shaklee. Dalam Shaklee memang ada Set Kesuburan untuk Isteri dan juga Suami. Saya pernah kongsikannya DI SINI. So kali ini saya ingin kongsikan bagaimana Polifenol dalam Vivix membantu kesuburan pula. Memandangkan ramai yang dah berjaya hamil selepas berikhtiar dengan Vivix, saya rasa rugi kalau saya tak kongsikannya… Read More »

Cinch Shake Untuk Cepat Kurus Pada Bulan Puasa

Cinch Shake untuk cepat kurus pada bulan puasa. Untuk melangsingkan tubuh, paling penting adalah amalan pemakanan dengan bijak dan bukannya semata-mata senaman. Setuju tak? Bayangkan kalau kita konsisten senaman setiap hari pun, tapi selepas bersenam, kita pekena pulak nasik lemak, nasi kandar, burger king atau lain-lain.. Tak ke ke laut jadinya senaman uolls? Sebab itulah, pemakanan sihat adalah… Read More »

Ayam Masak Cincalok Tuanku Permaisuri Agong

Hai Assalamualaikum semua. Hari ni saya nak share resepi Ayam Masak Cincalok. Lama saya dah tak menulis di blog ni kan. Apa khabar uolls? Semenjak PKP akibat virus COVID-19 ni, lagilah lemau rasanya nak buka laptop kerana lebih banyak masa digunakan untuk memantau pelajaran anak-anak, memasak dan menguruskan rumahtangga. Walaupun terasa sibuk, Alhamdulillah diri saya dan ahli keluarga… Read More »

Target Tahun 2020: Niat Kami Untuk Menunaikan Haji

Hi semua.. Apa khabar? Lama saya tak menjenguk dan apatah lagi menulis kat blog saya ni. Ada yang rindu saya ke? Hehehe… Banyak peristiwa dah berlaku sejak entry saya yang terakhir. Pada musim sekolah yang lalu, terlalu banyak percutian saya dan aktiviti keluarga saya. Kemudian bermulanya sekolah, bermula juga aktiviti sibuk saya sebagai seorang ibu, surirumah dan juga… Read More »

Peluang Menangi Lucky Draw Shaklee 2019

Hai Assalamualaikum semua! Ha nampak tak tajuk Lucky Draw. Lama saya tak update blog ye. Dah 18 kali cubaan saya nak update blog dengan entry baru tapi asyik tertangguh je. Tapi kali ke-19 ni tak mampu saya nak tangguhkan sebab ada offer yang terlalu best daripada Shaklee! Semua orang berpeluang menangi Lucky Draw Shaklee pada bulan Disember 2019… Read More »

Kegemukan Punca Sakit Kronik

Kegemukan di kalangan rakyat Malaysia sekarang dah makin serius tahun demi tahun. Akibatnya bertambahlah juga statistik rakyat Malaysia yang mengidap penyakit-penyakit kronik. Banyak penyakit kronik ni pun yang berpunca daripada kegemukan dan juga masalah gaya hidup dan pemakanan di kalangan kita. Yang menambahkan masalahnya lagi bila masalah kegemukan atau obesiti ini pun bukannya di kalangan orang dewasa sahaja.… Read More »

Kenapa Surirumah Wajib Buat Bisnes?

Kenapa surirumah wajib buat bisnes? Bagi mereka yang belum mengenali saya, saya introduce diri saya sikit ye. Saya boleh relate dengan topik ini kerana saya kini merupakan seorang fulltime housewife ataupun surirumah sepenuh masa dan mempunyai kerjaya bisnes Shaklee dari rumah. Dahulunya, saya merupakan seorang Biomedical Engineer di sebuah syarikat dari Belgium. Tugas saya lebih khusus kepada menjadi… Read More »