Azam Baru Untuk Hadapi Tahun 2019

By | 04/12/2018

Mengenai azam baru.. Tahun 2018 bakal melabuhkan tirainya dan tahun 2019 bakal tiba. Ada yang dah fikirkan azam baru untuk tahun depan? Team Kursus Mobile Spa “The Walking Beauty” akan memperkenalkan suatu program yang bakal menggemparkan kesemua ahli beautician TWB dan peserta-peserta yang berminat untuk menyertai Kursus Mobile Spa TWB.
 Program ni memang bersesuaian pada akhir tahun macam ni pada saat ramai orang berminat untuk menanam azam baru untuk menjadi semakin kurus, semakin cantik dan semakin berduit.

Azam Baru Untuk Ubah Diri


Program ini akan membuatkan kesemua peserta kita terpaksa transform diri mereka menjadi wanita yang sihat, cantik dan mahir membuat duit melalui bidang spa. Terutama sekali untuk menghadapi azam baru pada tahun 2019 yang akan datang ini. Memang kena lah dengan tema tahun baru ni.

  • Kami jamin, dengan menyertai program ini, peserta-peserta Kursus Mobile Spa TWB akan:
Terpaksa jadi cantik
  • 
Terpaksa dapat badan yang kurus dan sihat
  • 
Terpaksa pulak dapat menikmati penjimatan untuk menjadi agen spa Mobile Spa TWB dengan harga diskaun terlajak murah! Daripada RM2,999, nikmati penjimatan sebanyak RM2,399 dan terus dah boleh jadi agen Spa TWB dan join training dengan hanya RM600 ! Woww murah kan?
Testimoni Program Detoks: Perubahan sebagai azam baru tahun 2019

Testimoni Program Detoks: Perubahan sebagai azam baru tahun 2019

Azam Baru : Menjalani Detoksifikasi Badan


Apa yang kami akan tekankan adalah kesihatan dan kecantikan yang bermula dari detoksifikasi badan. Selalu kan azam tahun baru adalah untuk makin kurus, makin sihat dan makin cantik? Istimewa sekali dalam Program kami, peserta akan turut mempelajari strategi membuat duit dan menjadi semakin berduit dengan kemahiran Mobile Spa.
 Jadi kita memang cover semua : Ilmu untuk kurus, sihat, cantik dan berduit sekali.

Detoks adalah sangat bersesuaian untuk:

  • 
Nak kuruskan badan
  • Nak pregnant
  • Nak bersihkan kulit, tak kira apa pun masalah. Jerawat? Kulit kusam? Banyak tompok? Detoks boleh membantu!
  • Senggugut? Period tak lancar?
  • Nak sihat? Nak bebas daripada masalah-masalah kesihatan yang mengganggu kehidupan? Kaki kebas, susah nak tidur, sembelit, dan banyak lagi!

Masalah Kita Hari Ini

Badan kita asyik terima pelbagai toksin dari pelbagai sudut. Dari kita kecil sampai dewasa. Exposed setiap hari. Sepanjang masa.

Dari asap, udara, perfume, sabun mandi, kosmetik, make-up, lotion badan, deodorent, pencuci tandas, sinaran uv, bakteria, etc..

Badan kita especially organ hati yang paling penat. Sebab dah bertahun-tahun ia memproses toksin yg badan kita terima untuk disingkirkan.

Detox program akan bantu badan kita bersih & efisyen semula selepas kita clear seluruh sistem badan daripada toksin.

100% orang yang buat detoks, dia dapat rasa badan dia makin ringan & kurang bermasalah lagi.

Fahami apa yang detoksifikasi badan lakukan di SINI.

Detoks perut dan usus untuk kesihatan badan.

Preview Program Detoks TWB

Preview Program Detoks TWB

Ada Azam Baru Yang Sama?

Jom sertai! Saya ambil 20 peserta bulan ni!

Jom jadi lebih sihat, kurus dan cantik untuk tahun baru 2019!

Siapa join program kami, mereka berpeluang untuk join Kursus Spa TWB RM2,999 pada harga RM600 sahaja!! *Tertakluk kepada syarat & terma.

Berminat sertai Program Detoks TWB? Klik link whatsapp ini.

Ia langkah dan panduan terbaik untuk membantu anda kecapi azam tahun baru 2019 yang akan datang ini.

Projek Kurus, Cantik dan Berduit dengan Mobile Spa TWB

Projek Kurus, Cantik dan Berduit dengan Mobile Spa TWB

Salam mesra,

Wan Syahida Kahar

012-6753078

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.