Saya Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Sri Manja, Taman Dato Harun, Jalan Klang Lama dan Sekitarnya

By | 02/11/2017
Bismillah. Assalamualaikum semua. Perkenalkan, saya Wan Syahida. Saya merupakan seorang Pengedar Shaklee Petaling Jaya. Saya bersedia untuk berikan konsultasi yang terbaik buat anda untuk kesemua produk Shaklee. Jadi bagi anda yang tinggal di kawasan Petaling Jaya, boleh lah hubungi saya Syahida, Pengedar Shaklee Petaling Jaya.
Pengedar Shaklee Petaling Jaya

Pengedar Shaklee Petaling Jaya

Pengedar Shaklee Petaling Jaya

Antara yang selalu jadi HOT SELLING di kalangan customer saya adalah :
SET KECANTIKAN KULIT
SET KURUS & KEMPIS PERUT
SET DETOKS
SET KESIHATAN OPTIMUM
SET KECERGASAN
Saya sangat komited dalam perniagaan dan servis Shaklee ini. Seringkali menyertai kelas nutrisi yang disampaikan oleh Pakar Nutrisi Shaklee dan kelas bisnes yang dianjurkan oleh uplines dan masters dalam Shaklee. Saya juga telah mendapat Sijil Penyertaan Bengkel Nutrisi Shaklee.
Telah berkecimpung dalam bisnes ini secara aktif sejak tahun 2014 sejak melahirkan anak yang kedua. Alhamdulillah kini dalam rank Supervisor dan berasa komited untuk mengajak lebih ramai lagi rakyat Malaysia untuk memelihara kesihatan dan menambah pendapatan sampingan melalui perniagaan Shaklee.
InsyaAllah, kita semua boleh menjadi lebih cakna dalam memelihara kesihatan dan mengamalkan supplimen tambahan untuk mengelakkan penyakit.
Kenapa? Sebab saya percaya, umat Islam mesti sihat dan bertenaga untuk melaksanakan pelbagai tugas dan amanah di atas muka bumi ni. Bayangkan jika ramai umat Islam sakit dan mati awal, sumber modal insan kita pun makin berkurangan dan umat Islam kerugian.
Jadi, jom kita pelihara kesihatan ini dengan baik. Umat Islam mesti sihat dan kuat untuk banyak beribadah, menunaikan umrah, haji, membantu orang susah dan sebagainya.
Boleh hubungi nombor di bawah untuk kami bantu anda..
Ingin dapatkan suplimen untuk anda dan keluarga dengan harga istimewa?
Ingin mendapatkan tips ekslusif yang percuma?
Ingin menjana side income 2-5 angka setiap bulan hanya dari rumah?
Boleh hubungi,
Wan Syahida
Pengedar Shaklee Petaling Jaya

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at www.syahidashukri.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di www.syahidashukri.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau kelewatan rawatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

4 thoughts on “Saya Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Sri Manja, Taman Dato Harun, Jalan Klang Lama dan Sekitarnya

  1. syahida Post author

   Dah pernah cuba tak ? 😀
   hehehhhe

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge