Supplemen Ikhtiar Hamil Untuk Suami dan Isteri

By | 28/03/2017

Supplemen Ikhtiar Hamil atau Set Kesuburan untuk Suami dan Isteri

Supplemen Ikhtiar Hamil

Kenali Supplemen Yang Boleh Membantu Pasangan Suami Isteri Yang Sedang Ikhtiar Untuk Hamil

Bagi pasangan yang mungkin sedang berusaha untuk hamil, cuba kenali masalah yang mungkin anda sedang hadapi…

Sama ada,

1) haid tak teratur

2) badan stress

3) kerap rasa letih

4) masalah keintiman

5) masalah kurang kesuburan

Shaklee boleh bantu kedua-dua pasangan suami dan isteri dengan set supplemen ikhtiar hamil atau set kesuburan suami isteri ini.

Depend on what you need k.

Supplemen Ikhtiar Hamil / Set Kesuburan Suami Isteri :

? Alfalfa – Umpama kacip fatimah, untuk menjaga dalaman isteri terutamanya sistem peranakan wanita dan keintiman wanita. Alfalfa juga membantu merapatkan keintiman wanita yang pernah bersalin. Ada juga isteri yang sedang ikhtiar hamil untuk anak kedua. Alfalfa akan membantu wanita pulih dalamannya. Juga membantu menambah pelincir kepada wanita yang ada masalah kekeringan. Boleh bacakan lebih lanjut tentang kebaikan Alfalfa untuk wanita DI SINI.

? GLA complex – untuk kestabilan hormon isteri bagi menambahkan kesuburan. Boleh bacakan lebih lanjut tentang bagaimana GLA Complex boleh menambahkan kesuburan wanita dengan membaca DI SINI.

OmegaGuard – Dengan setiap pengambilan GLA Complex, seseorang isteri yang cuba untuk menambahkan kesuburan itu perlu menambah supplemen OmegaGuard ini untuk mendapat sumber Omega-3 bagi mengimbangi kandungan Omega-6 yang terdapat dalam GLA Complex. Ini kerana bagi sesetengah wanita yang sensitif atau yang mempunyai masalah hormon, Omega-6 yang berlebihan boleh menyebabkan timbul masalah hormon yang lain. Jadi untuk langkah selamat, amalkan GLA Complex ini bersama-sama dengan OmegaGuard. Tak kira la anda ada masalah hormon atau tidak, sama ada anda tahu atau tak tahu. Lagipun OmegaGuard mengandungi minyak ikan Omega-3 DHA yang sangat bagus untuk perkembangan otak dan mata janin dan banyak manfaatnya untuk wanita dan ibu yang hamil itu sendiri.

? ESP – sumber protein berkualiti tinggi untuk isteri. Juga menguatkan rahim sebagai persediaan menerima janin. Ada wanita yang pernah gugur disebabkan rahimnya yang lemah. Jadi bantu ia kuat dengan ESP.

? B-Complex – paling wajib untuk kesuburan isteri dan persediaan untuk hamil. Janin anda memerlukannya. B-Complex sangat berguna untuk fungsi sistem tubuh yang lebih sempurna dan membantu menukarkan makanan kepada tenaga bagi tubuh badan menjalankan segala fungsinya.

? Ostematrix – Sumber Kalsium dan Vitamin D untuk kesuburan isteri. Bagi suami, ia akan membantu menambahkan kekuatan lelaki. Ini kerana kalsium ni sangat membantu menguatkan otot.

? Vitamin E – untuk sperma yang sihat dan berkualiti. Sperma pun boleh jadi banyak yang abnormal tau sebab tak cukup nutrient penting.

Masalah sperma yang tak berkualiti

Sperma yang normal dan tidak normal

Kalau isteri pulak yang consume Vitamin E ni, dia akan mempengaruhi mood cinta gitu. ?

Biasa tau dapat feedback, para isteri yang tetiba rasa makin “dingin”, emosi mereka jadi “lain macam” bila dah cuba Vitamin E ni ?

Sebab tu la Vitamin E ni dipanggil juga vitamin cinta.

? Vivix – seandainya telur yang dihasilkan wanita tak sempurna, tak matang atau mudah rosak akibat radikal bebas, Vivix adalah supplemen yang mampu membaikpulih sel-sel badan agar tak cepat rosak dan mampu memelihara pertumbuhan sel dengan baik kerana sifatnya yang menjaga dan membaikpulih sel.

Vivix sebagai Supplemen Ikhtiar Hamil dan Kesuburan Suami Isteri

Vivix mengandungi Resveratrol dan Polifenol Tumbuhan yang baik untuk melindungi ovum sehingga ia berjaya disenyawakan

Vivix mempunyai Resveratrol dan Polifenol Tumbuhan yang boleh memperbaiki sel-sel badan sehingga ke peringkat DNA. Vivix juga mempunyai Resveratrol yang 10x ganda lebih kuat daripada Resveratrol biasa. Satu-satunya supplemen yang mampu berbuat demikian.

Bila dia mampu menjaga sel-sel badan, keseluruhan organ peranakan pun terjaga dan terlindung. Ini kerana organ adalah terdiri daripada sel-sel. Jadi kita pun dapat tolong ovari kita produce telur dengan lebih sempurna. Sekaligus menjaga ovum sampai la ia dapat disenyawakan.

Jadi Vivix yang tinggi Resveratrol dan anti-oksidan ni akan melindungi telur yang belum ATAU hampir ATAU sudah matang daripada ‘oxidative damage’.

Apabila telur yang ‘dilindungi’ ini selamat daripada menjadi rosak, ianya mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk SURVIVE, MEMBESAR dan DISENYAWAKAN.

Di samping tu, Vivix membantu menyediakan tubuh badan yang lebih terpelihara sihatnya daripada sebarang kerosakan dan juga melambatkan penuaan atau kematian sel. Badan kita ni pun saling berkait. Sekiranya pengeluaran hormon daripada otak juga bermasalah, kita bantu sel-sel di otak yang mengeluarkan hormon itu untuk berfungsi dengan lebih sihat dan sempurna agar pengeluaran hormon juga menjadi lebih baik.

Vivix sebagai Supplemen Ikhtiar Hamil

Vivix produk premium dan produk terunggul Shaklee.

Sebab tu la, for those yang sedang TTC (trying to conceive), boleh cuba Vivix ni. Bukan saja untuk isteri saja, tapi juga untuk suami.

Baca lebih lanjut tentang kelebihan Resveratrol untuk tingkatkan peluang hamil.

Vivix ini memang tidak menjamin seseorang itu hamil. Tapi ia memang menjamin kesihatan sel tubuh badan kita makin sihat, makin terlindung dan membantu menghalangi kerosakan dan juga melambatkan penuaan sel.

Jadi sedikit sebanyak, Vivix ini boleh membantu seseorang yang sedang cuba ikhtiar untuk hamil. Saya boleh cuba bantu kalau ada yang mencari ikhtiar ya..

Berminat nak mencuba Vivix dan keseluruhan Set Kesuburan atau Set Supplemen Ikhtiar Hamil untuk suami dan isteri ini, boleh hubungi saya.

Saya akan berikan aturan pemakanan dan jadual pengambilannya yang lengkap untuk setiap pembeliaan anda ya, InsyaAllah.

Baca juga tentang tips tingkatkan kesuburan.

Semoga dimurahkan rezeki bagi anda yang sedang TTC. Amiin..

Hubungi saya,

Wan Syahida

012-6753078

Pengedar dan Consultant Shaklee

8 thoughts on “Supplemen Ikhtiar Hamil Untuk Suami dan Isteri

    1. syahida Post author

      Rezeki besar tu. Alhamdulillah 😀

      Reply
  1. Pingback: Saya Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Sri Manja, Taman Dato Harun, Jalan Klang Lama dan Sekitarnya • SyahidaShukri

  2. Pingback: Saya Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Sri Manja, Taman Dato Harun, Jalan Klang Lama dan Sekitarnya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.