Mobile Spa Shah Alam Terus ke Rumah Anda

By | 08/02/2018

Hai Assalamualaikum! Hari ni saya nak share tentang seorang team saya, Beautician TWB Mobile Spa Shah Alam. Ada yang minat nak dapatkan khidmat Mobile Spa atau Spa Bergerak Tanpa Kedai di kawasan Shah Alam? Hanya di rumah anda dan keselesaan di rumah anda, anda bakal menikmati perkhidmatan Spa di rumah anda sendiri.

Mobile Spa Shah Alam

Mobile Spa Shah Alam

Mobile Spa Shah Alam

Kini, Team Beautician Spa “The Walking Beauty” terdapat di kawasan Shah Alam dan anda boleh mendapatkan khidmat spa terus ke rumah anda.

Mobile Spa Shah Alam

Mobile Spa Shah Alam – Kak Lynn

Kak Lynn tinggal di kawasan Shah Alam dan boleh melakukan Mobile Spa terus ke rumah anda. Hubungi Kak Lynn di : 019-2605701. Anda juga boleh hubungi beliau di Facebook beliau :

Lynn Hassan.

Mobile Spa Shah Alam : Apa Servis Beautician Spa Kak Lynn Tawarkan?

  • Facial Relaxing Treatment
  • Mandian Aura Susu
  • Body Scrub @ Urut Lulur
  • Spa Cantik Kaki
  • Spa Cantik Tangan
Beautician Mobile Spa Shah Alam - Kak Lynn

Beautician Mobile Spa Shah Alam – Kak Lynn

Kak Lynn hanya menggunakan produk spa yang semulajadi, selamat, berkesan dan berkualiti tinggi. Juga skincare yang bebas bahan kimia, malah buatan antarabangsa juga. Jadi, anda pasti akan suka dengan khidmat mobile spa dari kak Lynn :-).

Kak Lynn boleh cover Mobile Spa terus ke rumah anda di kawasan Shah Alam, Subang Jaya/USJ dan juga Putra Heights.

Atau mungkin anda juga ingin menjalankan bisnes spa tanpa kedai Mobile Spa? Boleh juga menghubungi Kak Lynn dan berdaftar bersamanya.

Mobile Spa Shah Alam : Pengedar Shaklee Shah Alam

Selain daripada khidmat servis mobile spa Shah Alam, Kak Lynn juga merupakan pengedar Shaklee Shah Alam dan boleh dapatkan sebarang produk Shaklee kepada anda.

Jadi bagi anda di kawasan sekitar Shah Alam dan ingin bertanya atau mendapatkan produk Shaklee, hubungi Kak Lynn terus untuk mendapatkannya ok? Beritahu awal supaya Kak Lynn boleh bersedia mendapatkannya untuk anda.

Penutup

Saya doakan segala urusan anda dipermudahkan. Sama ada jika anda nakkan khidmat mobile spa Shah Alam, ataupun jika ingin nak dapatkan produk Shaklee dengan mudah di kawasan anda.

Salam Mesra,

Wan Syahida Kahar

SID 1143254

012-6753078

Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia

2 thoughts on “Mobile Spa Shah Alam Terus ke Rumah Anda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge