Pengedar Shaklee Hulu Langat – Siti Aishah

By | 08/02/2018

Berita baik kepada semua warga Hulu Langat dan sekitarnya! Team saya di Hulu Langat berada berdekatan dengan anda. Tak tahu mana nak dapatkan produk Shaklee? Jangan risau. Sebab team saya berada hampir dengan anda. Jadi kepada anda yang nak cari Pengedar Shaklee Hulu Langat, boleh rujuk sini ye.

Pengedar Shaklee Hulu Langat

Pengedar Shaklee Hulu Langat

Pengedar Shaklee Hulu Langat

 

Ekslusif bagi pengguna produk Shaklee di sekitar Hulu Langat dan Ampang, anda boleh dapatkan Shaklee dengan mudah daripada Pengedar Shaklee Hulu Langat; Siti Aishah. Sekiranya anda berada di luar kawasan, beliau juga turut melakukan penghantaran pos ke seluruh Malaysia.

Anda hanya perlu hubungi Siti Aishah di 017-6751527 dan anda boleh set temujanji untuk penghantaran terus. Beritahu beberapa hari awal supaya Aishah boleh bersedia untuk menghantarkannya kepada anda, ok! Anda juga boleh hubungi dia melalui Facebook, klik pada nama Siti Aishah.

Pengedar Shaklee Hulu Langat : Mobile Spa Terus ke Rumah Anda

Bagi anda yang sukakan khidmat spa terus ke rumah anda pula, anda juga boleh menghubungi Siti Aishah untuk dapatkan khidmat servis spa bergerak tanpa kedai; Mira Dayana Beauty Spa. Siti Aishah juga merupakan ahli beautician “The Walking Beauty” yang telah mendapat latihan dan sijil.

Siti Aishah menawarkan servis Mobile Spa :

  • Facial Relaxing Treatment
  • Face & Eye Massage
  • Mandian Bunga Aura Susu
  • Body Scrub @ Urut Lulur
  • Spa Cantik Kaki @ Tangan
Beautician Mobile Spa “The Walking Beauty”

Beautician Mobile Spa “The Walking Beauty”

Siti Aishah menggunakan hanya produk dan skincare yang berkualiti tinggi dan semulajadi untuk keselesaan dan keberkesanan facial treatment anda. Sekali dah cuba, pasti nak lagi!

Jadi sila lah hubungi beliau untuk booking appointment Mobile Spa terus ke rumah anda ok!! Tapi di kawasan Hulu Langat dan Ampang saja tau.

Pengedar Shaklee Hulu Langat : Kursus Belajar Mobile Spa

Atau sekiranya anda tercari-cari bisnes dari rumah untuk mencari pendapatan sampingan yang boleh dibuat pada hujung minggu, anda juga boleh hubungi Aishah untuk berdaftar dan seterusnya mempelajari cara-cara menjalankan bisnes spa bergerak tanpa kedai.

Khidmat Make-Up

Siti Aishah juga mempunyai kepakaran dan bakat dalam make-up. Jadi kalau anda mahukan khidmat make-up di kawasan Hulu Langat, boleh juga hubungi beliau, ok!

Penutup

Bagi warga Hulu Langat, bertuahhh sangat uolls sebab dah ada wakil Shaklee dan Pengedar Shaklee Hulu Langat, wakil Mobile Spa dan wakil make-up yang duduk berdekatan dengan anda. Boleh lah anda dapatkan khidmat beliau :-).

Saya doakan, anda sentiasa dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan untuk mendapatkan sebarang produk Shaklee, mahupun sekiranya anda ingin mendapatkan khidmat servis Mobile Spa terus ke rumah anda di kawasan Hulu Langat atau Ampang.

Salam Mesra,

Wan Syahida Kahar

SID : 1143254

012-6753078

Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge