Mengiringi Ibu Yang Bakal Menunaikan Umrah dengan Supplemen Terbaik

By | 19/01/2015
Teks : Wan Syahida Kahar
Bismillah.

Assalamualaikum. Selamat hari Isnin kepada semua pembaca saya. Sedikit tips motivasi untuk hari ini, kemarahan itu adalah daripada syaitan. Manakala bersabar itu mengundang kesukaan Malaikat dan keredhaan Allah. Maka pilihan itu di tangan kita. Kita boleh bertindak untuk mengawal perasaan kita. Jadi, laluilah hari ini dengan PENUH KESABARAN walaupun sukar ataupun anda berasa marah pada waktu-waktu tertentu. Kita boleh melakukannya 🙂

Vivix yang dah sedia untuk diserahkan kepada Mak Mertua
Hujung minggu yang lalu saya telah pulang ke kampung saya. Tak jauh pun. Hanya di Bangi. Biasanya saya akan selalu luangkan masa bersama mak saya bercerita-cerita tentang apa saja. Mak saya seorang yang gemar sangat bercerita. Dia lebih kepada seorang yang ceria dan menghiburkan. Jadi, sesiapa saja akan suka bersembang dengan mak dan saya lihat selama ni, mak saya mudah mendapat kawan di mana saja.

Baru-baru ni Mak saya berminat untuk membeli Vivix setelah saya cuba terangkan sedikit-sedikit keistimewaan Vivix. Saya tak terus cerita tentang apa tu Vivix tapi saya mula cerita tentang masalah kesihatan mak mertua saya yang menghidapi kencing manis dan sakit-sakit lutut. Awalnya saya beritahu Mak, mak mertua dapat turunkan bacaan gula dia selepas sebulan makan Vivix dan setelah hampir habis sebotol Vivix, sakit lutut dia pun dah hilang. Tapi saya dan suami bukan sahaja berikan Vivix tetapi juga Advanced Joint Health Tablet (AJHT). Masa ni bulan Disember tahun lepas.

Dan kebetulan, bulan ni ada promosi pula daripada Shaklee iaitu Beli 6 Vivix Percuma 1 Vivix. Mengingatkan tentang mak saya dan mak mertua saya yang bakal menunaikan Umrah pada bulan hadapan, saya dan suami tak teragak-agak untuk mendapatkan Vivix untuk mereka. Sebab Vivix merupakan tonik kesihatan yang memberikan tenaga kepada sel-sel dalam tubuh badan di samping bertindak melindungi, memperbaiki sel-sel dan memanjangkan usia sel-sel dalam tubuh badan kita. Jadi Vivix ni memang sesuai untuk golongan warga emas yang tak berapa larat dan menghidapi penyakit seperti darah tinggi, kencing manis, sakit-sakit lutut, nyanyuk, mahupun kanser.

Alhamdulillah mak saya teruja dengan promosi Vivix ni dan tak lepaskan peluang untuk membeli dengan harga promosi. Lebih-lebih lagi saya yang dah menjadi ahli Shaklee, boleh la beli dengan harga yang jauh lebih murah iaitu dengan harga promosi untuk ahli.

Saya hanya berharap, mak dan mak mertua saya dapat menjalankan aktiviti umrah dan ibadah mereka dengan lebih selesa, lancar dan sihat bertenaga. Itu sahaja. Moga-moga ada pahala berterusan untuk saya dan suami dengan cara ini. Biarpun kami tidak kaya mana untuk menaja umrah mereka. Sekurang-kurangnya kami menyokong mereka dengan supplemen kesihatan ini.

Terharu pula.. Mudah-mudahan, ada lah rezeki buat saya dan suami serta anak-anak pula untuk pergi menunaikan umrah. Semoga semua pembaca saya juga dikurniakan rezeki untuk menunaikan Umrah… Sama-sama kita berusaha. 🙂
Mekah kota Bercahaya, Ku Pasti Akan Datang Nanti!! Aamiin. Ya Allah Mohon Perkenankanlah Impian Saya dan Suami Ini.
Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjaga pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi saya untuk:

KONSULTASI PERCUMA
HARGA ISTIMEWA dan
PELUANG BISNES bersama SHAKLEE !!
Wan Syahida
Shaklee ID: 1143254
wsyahida@yahoo.com
012-6753078 (SMS/Whatsapp)
Facebook : Wan Syahida Kahar
Instagram : @shye_healthnutrition

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge