Kenapa Saya Yakin Shaklee Selamat?

By | 26/07/2016
Kenapa Saya Yakin Shaklee Selamat? Sebab Shaklee sudah dibuktikan melalui Landmark Study yang telah dijalankan!
Shaklee Landmark Study adalah THE FIRST study atau kajian yang direka menilai kepentingan dan risiko pengambilan supplemen. Kajian ini telah dijalankan keatas tiga kumpulan berbeza iaitu:
✔Pengguna lebih 20 tahun produk Shaklee
✔Pengguna multi supplemen BUKAN Shaklee
✔Mereka yang tidak mengamalkan supplemen
 
Dr. Gladys Block; Nutritional Epidemiologist with hundreds of Publications and one of a kind!
Meskipun kumpulan berbeza, namun usia, bangsa, berat dan jantina bagi setiap kumpulan ini adalah SAMA.
Ingin ditekankan disini bahawa, Landmark Study ini dijalankan SEPENUHNYA oleh pihak ketiga (Independent Study) dan tidak melibatkan sama sekali pengaruh Shaklee dan saintis-saintis Shaklee.
Selama ini kita sering mendengar berlambak produk diluar yang CLAIMED bahawa produk masing-masing boleh memperbaiki tahap kesihatan individu dengan kehebatan produk masing-masing. 
Tetapi adakah kita PERNAH melihat dan meneliti BUKTI yang boleh mengesahkan bahawa memang benar produk tersebut dapat meningkatkan tahap kesihatan manusia?
Memang ada! malangnya hampir semua tidak menunjukkan bukti kajian klinikal yang dijalankan keatas produk mereka yang akhirnya membawa kepada lambakan ‘supplemen sampah’ dipasaran.
Kebanyakan clinical study yang dijalankan keatas produk (bukan Shaklee) menunjukkan mereka menjalankan kajian paling lama 2-3 tahun, WALHAL disease take 20 to 30 years to develop! 
Shaklee Landmark Study dijalankan ke atas pengguna Shaklee yang telah menggunakan produk Shaklee selama 20 tahun ke atas! Bermaksud, Shaklee Landmark Study telah dijalankan julung-julung kalinya untuk melihat kepentingan kesan jangka panjang pengguna suplemen.
HASIL KAJIAN:
✔Nutrisi di dalam suplemen Shaklee adalah sangat “bioavailable”–nutrisi tersebut mudah diserap dan dapat digunakan oleh tubuh dengan baik, terbukti melalui kandungan nutrisi dalam darah yang lebih baik berbanding dua kumpulan sasar MV dan tanpa suplemen.
✔Pengambilan nutrisi Shaklee membantu pengamalnya untuk mendapatkan level biomarkers yang lebih sihat, mengurangkan risiko mendapat penyakit. 
✔Pengguna suplemen Shaklee menunjukkan mereka mempunyai kadar yang rendah dalam mendapat penyakit.
✔Shaklee suplemen adalah SELAMAT tanpa menyebabkan pengumpulan nutrisi pada aras toksik dalam tubuh pengguna.
✔MALAH..Dr. Gladys Block turut mengakui bahawa hasil kajian beliau mendapati ianya sangat mengagumkan dan menyokong keberkesanan pengamalan supplemen Shaklee dalam jangka masa yang lama!
 
 
FYI..
The Landmark Study ini tidak boleh digunakan oleh mana-mana syarikat supplemen lain. HANYA SHAKLEE. Ini kerana, kebanyakan syarikat tidak mempunyai standard “Quality Assurance” seumpama Shaklee. 
Terlalu sedikit syarikat supplemen yang menjalankan clinical study untuk produk mereka. Bermaksud ciri-ciri keselamatan, keberkesanan dan kesemulajadian suplemen mereka adalah tidak terjamin.
 
KESIMPULANNYA:
THE FIRST EVER study yang dijalankan tersebut membuktikan TAGLINE SHAKLEE: Always Work, Always Safe, Always Green ini adalah benar.
 
 
Dan, bila anda mengubah jenama supplemen anda, anda sebenarnya mengubah seluruh kehidupan anda malah mungkin menyelamatkan anda!

 
Jadi, sekarang anda dah faham kenapa Shaklee? ?
Boleh hubungi nombor di bawah untuk kami bantu anda..
Ingin dapatkan suplimen untuk anda dan keluarga dengan harga istimewa?
Ingin mendapatkan tips ekslusif yang percuma?
Ingin menjana side income 2-5 angka setiap bulan hanya dari rumah?
 
Boleh hubungi,
Wan Syahida

3 thoughts on “Kenapa Saya Yakin Shaklee Selamat?

  1. Pingback: Makan Supplement Shaklee Boleh Rosak Hati dan Buah Pinggang?

  2. Pingback: Falsafah Produk Shaklee : Selamat, Terbukti dan Berkesan !

  3. Pingback: SENARAI KOSMETIK BERACUN 2018 - Suri Sihat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge