Promosi Hebat November 2016 Dari Shaklee! Jom Tengok

By | 01/11/2016
Assalamualaikum semua 🙂
Setiap bulan Shaklee akan bagi promosi harga murah untuk item-item yang terpilih. Nak bagi peluang lebih ramai orang merasa produk hebat Shaklee dengan harga yang lebih mampu milik!
Jom tengok apa yang ada 🙂
 
1) Nutriferon
Buy 6 Free 1
Buy 2 get less 5%
Nutriferon adalah penggalak imunisasi atau immune booster kepada tubuh. Diciptakan oleh pakar imun Dr. Yasuhiko Kojima dari Universiti Tokyo, Jepun pada 1954. 
Beliau telah membuat kajian dan ujian ke atas ribuan jenis sebatian dan lebih 200 jenis herba berlainan dan akhirnya berjaya menemui interferon semulajadi di dunia iaitu Nutriferon. Beliau telah menetapkan 4 jenis tumbuhan iaitu biji labu, bunga Safflower, honeysuckle Jepun dan biji Plantago sebagai mempunyai daya pendorong kepada pengeluaran semulajadi interferon tubuh.
Mereka yang menghidapi masalah antibodi lemah, mudah sakit dan sakit yang lambat sembuh sangat digalakkan untuk mengambil Nutriferon.
2) Lecithin
Buy 3 Free 1
Lecithin adalah pemecah lemak semulajadi yang elakkan lemak dari melekat dalam darah dan seterusnya terapung dan tidak melekat pada dinding membran. Kalau nak bakar lemak dengan lagi efisien, gabung sekali dengan senaman. Kesannya lebih cepat tau.
Lecithin tidak boleh dihasilkan oleh badan manusia. Tapi ia amat diperlukan oleh badan kita. Baik juga untuk otak, untuk jantung dan untuk kulit yang lembap.
Lecithin juga bagus untuk mempercepatkan dalam memetabolismekan lemak dalam badan kita. Kita akan ada masalah apabila fatty liver banyak dalam badan.
3) Alfalfa 
Buy 3 Free 1
Baik untuk detoks dan membersihkan darah dan hati. 
Baik untuk mengalkalikan darah, melegakan sakit akibat asid gastrik, membanyakkan susu ibu, mengurangkan resdung dan alahan akibat resdung, dan baik untuk orang yang berjerawat kerana ia membersihkan darah dan mengatasi resdung. 
4) Vitalea Kids
Buy 3 Free 1
Multivitamin kunyah kanak-kanak yang terbaik di pasaran kerana mengandungi 18 jenis vitamin dan mineral yang mereka perlukan, mengandungi pemanis semulajadi yang tidak merosakkan gigi, tidak mengandungi perasa, pengawet atau pemanis tiruan, bebas gluten dan berperisa anggur. 
Sangat sesuai untuk kanak-kanak berusia 4 hingga 12 tahun terutamanya yang susah nak makan sayur dan buah. 
Haa banyak kan offer best bulan ni? Kalau perlu nak order apa-apa, boleh hubungi saya..
Salam sayang,
Wan Syahida Kahar
Rakan Nutrisi Anda
www.syahidashukri.com

2 thoughts on “Promosi Hebat November 2016 Dari Shaklee! Jom Tengok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge