Projek Seamless Mom – A Natural Approach To Motherhood

By | 17/01/2016
Projek ‘Seamless Mom’ dengan Motto Our Natural Approach to Motherhood. Ini adalah Projek untuk ibu-ibu dan bakal-bakal ibu yang akan melalui fasa kehamilan, kelahiran dan penjagaan diri serta bayi. Banyak info nutrisi yang berkaitan dengan keluarga akan kami kongsikan kepada anda, insyaAllah.

Di dalam Projek ini juga kami akan kongsikan cara dan peluang bagaimana untuk anda tambah serta jana pendapatan melalui Projek ini (Jangan rasa tak nak teruskan baca sampai habis bila mana kami nak ajar berniaga!, ahakss)

Tujuan berniaga sebenarnya bukan nak buat untung semata-mata, tetapi yang jauh lebih penting adalah, untuk kita beri added value (tambah nilai) dalam hidup orang lain. Bilamana ada ibu-ibu yang bercerita, mereka rasa letih, penat, sakit belakang, tidur tak lena, dan tekanan darah rendah dalam menghadapi fasa-fasa kehamilan.

Kami rasa terpanggil untuk membantu ibu-ibu ini ke arah kehamilan yang sihat dan ceria. Sebab itulah tertubuhnya Seamless Mom Project ini.

Konsepnya mudah. Jika ibu hamil cukup bekalan nutrisi yang diperlukan, inshaaAllah. proses kehamilan tidak akan terganggu.

Ibu yang sihat akan menempuh fasa 9 bulan yang menggembirakan.

Di sini lah peranan kami, saya sebagai salah seorang #TeamSeamlessMom akan terus memberikan info-info  penting buat semua wanita di luar sana. Kami faham, ada ibu hamil yang dikesan GBS Carrier, ada ibu hamil yang kurang darah merah, ada ibu hamil yang telah pun mengalami keguguran, ada ibu hamil yang selalu penat dan tertekan, ada ibu hamil yang kencing manis dan ada masalah darah tinggi

Tidak kira bagaimana keadaannya, kami akan terus berusaha membantu, memberi NILAI buat yang benar-benar memerlukan.

Kerana kami yakin, The More We Give, The More We Get Back!!

Ilmu juga salah satu usaha yang boleh menjadi rantaian pahala buat kami.

===
Nota:

Kami ada mewujudkan 1 group Whatsapp Khas untuk Projek ini. Jika anda ingin menyertainya, bolehlah menghubungi saya Wan Syahida selaku salah seorang team yang terlibat.

Jemput like FB Fanpage: Sihat dan Cantik dengan Vitamin dan

Follow Instagram: @shye_healthnutrition

#TeamSeamlessMom
#HamilDenganSihat
#SetHamilTerbaikShaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge