Testimoni Vivix Shaklee untuk Pelbagai Penyakit

By | 24/01/2015
Assalamualaikum.
Di sini saya ingin kongsikan dan kumpulkan testimoni-testimoni dan maklum balas yang pernah diterima untuk produk Vivix Shaklee daripada mereka yang pernah membeli dan menggunakan Vivix Shaklee.

Apa Itu Vivix?
Vivix ini adalah salah satu revolusi dalam dunia supplemen semula jadi dan ia mengandungi banyak khasiat yang istimewa. Untuk mengenali tentang Vivix, kandungan serta khasiatnya, saya menjemput saudara membaca entri-entri sebelum saya di link-link berikut :

Apa Khasiat Vivix?
Khasiatnya yang paling utama adalah keupayaannya untuk melindungi serta memperbaiki sel-sel tubuh badan hingga ke peringkat DNA. Dengan cara itu, ia mampu mencegah banyak penyakit kritikal dan kronik.

Bagaimana Vivix berfungsi?

Ada 4 cara Vivix bertindak dengan efektif :

1. Dengan mempertahankan sel (Cell defense)
2. Dengan memberi tenaga kepada sel (Cell energy)
3. Dengan memperbaiki sel (Cell repair)
4. Dengan meningkatkan prestasi sel (Cell performance)

Di sini saya kongsikan testimoni-testimoni daripada pengguna Vivix Shaklee yang sangat berpuas hati dengan hasilnya.
VIDEO 1
Seorang lelaki yang awalnya memang liat untuk mengambil sebarangan supplemen dan kemudian tercedera akibat bersukan. Dia menggunakan Vivix atas nasihat dan cadangan isterinya yang sangat risaukannya. Mari dengarkan :

Testimoni Vivix Shaklee untuk Kencing Manis / Diabetis :

Saya sendiri mempunyai pengalaman memberikan Vivix kepada ibu mertua saya. Bacakan tulisan dan pengalaman saya dan suami di sini : Yang Terbaik Untuk Mak

Testimoni Vivix untuk Darah Tinggi

Testimoni Vivix untuk Masalah Jantung dan Darah Tinggi

Testimoni Vivix untuk Tumor dan Kanser
Testimoni Vivix untuk Kanser Rahang

Testimoni Vivix untuk Kanser Rahim


Testimoni Vivix untuk Lemah Antibodi dan Masalah Perut


Testimoni Vivix untuk Lemah dan Tidak Aktif

Testimoni Vivix untuk Strok

Testimoni Vivix untuk Perokok Tegar

Testimoni Vivix untuk Awet Muda dan Anti-Penuaan

Testimoni Vivix untuk Kulit Cantik dan Berseri
 Testimoni Vivix untuk Kecederaan Bersukan, Kuruskan Badan

Testimoni Vivix untuk Sakit-sakit Sendi dan Lutut

Begitu banyak kebaikan Vivix ni, ia selalu dijadikan supplemen kesihatan buat ibu bapa yang berada di kampung. Biasalah orang tua-tua dan warga emas yang selalu hidapi banyak penyakit dan sering berasa lemah-lemah badan, mereka lah orang-orang yang paling sesuai memerlukan Vivix. Vivix mampu memberikan tenaga kepada sel-sel dan pada masa yang sama, membaiki sel-sel semula.
Vivix juga baik untuk orang-orang muda yang ingin tampil lebih cantik dan kelihatan awet muda. Sebab itulah, Vivix selalu menjadi kesukaan para pencinta kecantikan.
Adakah Vivix mahal?
Sebenarnya ia tidak mahal kerana sehari kita hanya perlu mengambilnya 1 sudu kecil sahaja untuk manfaat yang sangat banyak dan amat baik untuk kesihatan. Malahan ia amat berkesan serta dijamin oleh Shaklee. Untuk sebotol Vivix, ia boleh bertahan selama 2 bulan lamanya. Bayangkan produk-produk biasa yang lain, perlu meminum bercawan-cawan atau bersudu-sudu, tapi 2-3 minggu sahaja tahannya dan harganya mencecah beratus-ratus ringgit. 
Malah, ia juga tidak mahal sekiranya hendak dibandingkan dengan nilai anggota-anggota tubuh badan dan organ dalaman yang sangat-sangat bernilai. Apalah sangat sebotol Vivix jika dibandingkan dengan kos rawatan berminggu-minggu di hospital, kos rawatan kemoterapi, kos pembedahan, kos ubat-ubatan dan lain-lain kos untuk rawatan sakit kronik.
Bagaimana nak order Vivix?
Anda perlu membelinya daripada pengedar Shaklee seperti saya. Hubungi saya di 012-6753078 untuk pertanyaan dan penempahan. Atau mungkin ada sebarang pertanyaan dan kemusykilan? Boleh komen di bawah atau hubungi saya terus di 012-6753078 untuk respon segera. 
Atau ingin menjadi ahli Shaklee terus untuk menikmati harga ahli yang jauh lebih menjimatkan?
Seorang pengedar Shaklee juga yang perlu bantu daftarkan anda. Anda hanya perlu membayar yuran keahlian pendaftaran sebanyak RM75 seumur hidup (RM65 + RM10 untuk kos penghantaran membership kit). Jadi, hubungi saya terus untuk saya bantu daftarkan keahlian anda untuk seumur hidup. Saya sedia membantu :-).

Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjaga pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi saya untuk:

KONSULTASI PERCUMA
HARGA ISTIMEWA dan
PELUANG BISNES bersama SHAKLEE !!
Wan Syahida
Shaklee ID: 1143254
wsyahida@yahoo.com
012-6753078 (SMS/Whatsapp)
Facebook : Wan Syahida Kahar
Instagram : @shye_healthnutrition

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge