Set Kanser Shaklee

By | 10/01/2016

Teks : Wan Syahida Kahar

Berikut adalah Set Kanser Shaklee bagi membantu pesakit kanser menghadapi dan melawan penyakit kanser.

Sila bacakan deskripsi setiap supplemen bagi memahami fungsi bagi setiap vitamin ini. Perlu difahami bahawa supplemen bukanlah penyembuh kanser tetapi ia hanya makanan tambahan bagi mencukupkan segala keperluan nutrisi pesakit kanser supaya menjadi lebih kuat dan sihat menentang kanser.

Vitamin ini telah dikaji dan terbukti mampu membantu pesakit kanser untuk menjadi lebih aktif dan bertenaga
 • Performance DrinkMembekalkan bekalan air yang cukup kepada pesakit dan mengelakkan terhidrasi akibat rawatan.
  • Pesakit kanser yang menjalani rawatan kemo akan selalu muntah-muntah. Jadi, bantulah mereka dengan Perfomance Drink ini bagi mengelak terhidrasi atau kehilangan bendalir dalam badan.
 • Energizing Soy ProteinUntuk memastikan protein dan kalori yang mencukupi kerana pesakit kanser biasakan hilang selera makan apatah lagi ketika menjalani rawatan kemo.
  • Pesakit kanser akan kurang makan selepas rawatan kemo. Bantu mereka dengan supplemen protein ini agar mereka tetap mendapat nutrien protein yang amat penting. Protein adalah penting untuk pembinaan sel-sel badan.
 • Alfalfa ComplexMemastikan keadaan beralkali dalam badan kerana sel kanser lebih membiak subur dalam keadaan berasid.
  • Sel kanser hidup dalam keadaan berasid. Jadi pastikan anda sentiasa mengambil makanan beralkali agar sel-sel kanser tidak mampu hidup. Amalkan Alfalfa; tumbuhan yang tergolong dalam makanan yang beralkali.
 • Vita-Lea Membekalkan kesemua vitamin dan mineral untuk memastikan kesihatan tubuh badan
  • Pesakit kanser akan kekurangan nutrien kerana kurang selera makan. Sedangkan mereka perlukan badan yang sihat untuk kuat dan bertenaga serta melawan penyakit.
 • Vitamin B Complexmembantu penghasilan sel darah merah kerana sel darah merah mungkin menerima kesan akibat kemoterapi
  • Selain itu B-Complex juga baik untuk meredakan stress dan mengurangkan kesakitan. Pesakit kanser tidak boleh stress kerana stress akan membiakkan lagi sel-sel kanser.
 • Vitamin C Sustained ReleasedBertindak sebagai antioksida dan merangsang sistem imun
  • Vitamin C hebat dalam membasmi sel-sel kanser. Seperti buah lemon yang kaya dengan Vitamin C. Pesakit kanser wajib mengambil Vitamin C dan mengamalkan meminum air lemon.
 • Omega GuardMengurangkan keradangan dan merangsang penghasilan eikasonoid baik yang boleh melawan perkembangan sel kanser
  • Biasanya tumor ini adalah akibat keradangan. Jadi ambillah minyak ikan Omega Guard ini bagi mengurangkan keradangan (inflammation).
 • Carotomaxpre vitamin A yang mengawal perkembangan sel sihat selepas kemoterapi.
  • Antara supplemen vitamin yang penting untuk pulih daripada kanser adalah Vitamin A. Lobak merah juga baik untuk diamalkan (lobak merah kaya Vitamin A).
Walaubagaimanapun, set ini hanyalah cadangan untuk memastikan keperluan zat makanan kepada para pesakit kanser dan produk Shaklee ini tidak bertujuan untuk menyembuhkan penyakit kanser anda. Bincanglah dengan doktor yang merawat sebelum menggunakan mana-mana suplemen dan saya boleh membantu untuk membuat pilihan suplemen yang mungkin anda perlukan.
Melalui set ini, saya amat berharap dapat memberi harapan baru kepada pesakit kanser untuk menjalani kehidupan yang lebih berkualiti. Sedangkan Allah berjanji semua penyakit ada penawarnya kecuali mati, jadi tak salah untuk kita berusaha.

Harga Set Vitamin Untuk Pesakit Kanser

Satu botol Vivix yang mengandungi 150ml berharga RM475
Satu kotak Nutrferon mengandungi 30 stick seberat 1.2gram dan berharga RM181.25
Satu canister ESP seberat 850gram berharga RM150
Satu canister Performance Drink seberat 539gram berharga RM82.50
Sebotol VitaLea yang mengandungi 120 biji tablet berharga RM88.75
Sebotol Omega Guard yang mengandungi 90 biji kapsul minyak ikan berharga RM139
Alfalfa Complex pula didatangkan dalam 2 saiz. Yang kecil mengandungi 330 biji tablet berharga RM53 dan yang besar mengandungi 700 biji tablet berharga RM97.
Sebotol Carotomax mengandungi 30 biji kapsul berharga RM30.
Sebotol vitamin B-Complex yang mengandungi 120 biji tablet berharga RM53
Sebotol Peppermint Ginger Plus yang mengandungi 90 biji tablet berharga RM45
Sebotol DTX Complex yang mengandungi 120 biji tablet berharga RM155
Harga yang saya paparkan ialah harga runcit. Dengan menghubungi saya, sudah tentu saya akan tawarkan harga sesuai dengan nilai wang anda.
Jika nak lebih menguntungkan, dengan menyertai keluarga Shaklee, anda boleh dapat potongan sebanyak 15-20% dan berpeluang mendapat bonus yang ditawarkan oleh Shaklee. Yuran ahli hanyalah RM65 untuk seumur hidup.
Disclaimer : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Kalau nak cuba berikhtiar dengan Set KANSER agar anda lebih kuat untuk bertarung dengan kanser, anda boleh hubungi saya untuk mendapatkannya dengan consultation yang terbaik. InsyaAllah dengan ilmu dan pengalaman yang saya ada, saya akan cuba membantu 🙂
Ingin saya nasihatkan bahawa kita hanya berusaha kerana janji Allah tiada penyakit Allah turunkan tanpa penawar kecuali mati. Maka testimoni berikut adalah perkongsian pengalaman pengguna Shaklee dan ia tidak dianggap sebagai jaminan. Sedangkan hospital juga tidak memberi sebarang jaminan inikan pula kami. Shaklee bukan ubat tetapi nutrisi, maka jangan tinggalkan ubat dan rawatan yang dirasankan pihak doktor.
Kesan kepada setiap individu mungkin berbeza kerana setiap dari kita adalah unik dan tahap kanser setiap orang adalah berbeza. Bagaimanapun kami memberi harapan baru terhadap pesakit kanser melalui set kanser Shaklee.

Anda juga boleh membaca :

Testimoni Vivix – Presidential Master Law Chu Hian Bebas Daripada Kanser
Testimoni Vivix Shaklee Untuk Pelbagai Penyakit

Atau ingin menjadi ahli Shaklee terus untuk menikmati harga ahli yang jauh lebih menjimatkan?
Seorang pengedar Shaklee perlu bantu daftarkan anda. Anda hanya perlu membayar yuran keahlian pendaftaran sebanyak RM80 seumur hidup (RM70 + RM10 untuk kos penghantaran membership kit). Jadi, hubungi saya terus untuk saya bantu daftarkan keahlian anda untuk seumur hidup. Saya sedia membantu 🙂.
Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjaga pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi saya untuk:

KONSULTASI PERCUMA
HARGA ISTIMEWA dan
PELUANG BISNES bersama SHAKLEE !!
Wan Syahida
Shaklee ID: 1143254
012-6753078 (SMS/Whatsapp)

One thought on “Set Kanser Shaklee

 1. Pingback: Kanser Payudara dan Kesan Resveratrol Ke Atasnya • SyahidaShukri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge