Set Hello New You Shaklee Untuk Capai Saiz dan Berat Ideal

By | 14/05/2023
Set Hello New You Shaklee

Selamat datang pembaca budiman. Ada yang mencari idea dan solusi untuk transformasi diri bagi mencapai saiz dan berat yang ideal? Shaklee memperkenalkan Set Hello New You yang juga berfungsi sebagai Set Kurus Shaklee. Set Hello New You ni mula diperkenalkan dalam trend program kurus Intermittent Fasting yang semakin popular di kalangan mereka yang mahu menurunkan berat badan. Ramai yang semakin sedar bahawa teknik berpuasa adalah teknik yang sangat mudah untuk membakar lemak berlebihan dan seterusnya mengurangkan berat badan. Malah saiz badan pun lagi cepat mengecil dengan Intermittent Fasting ( IF ) tau!!

Kalau masih blur apa tu Intermittent Fasting, bacakan intro mengenainya di : Intermittent Fasting Untuk Turunkan Berat Badan.

Konsep Intermittent Fasting

Manfaat dan Fungsi Intermittent Fasting dengan Set Ini

Sehubungan dengan ini, Shaklee telah provide set yang sesuai diamalkan sepanjang puasa intermittent ini. Inilah dia Set Hello New You Shaklee. Kalau nak tahu, dah banyaakkk sangat testimoni di kalangan pengguna Shaklee sendiri yang dah berjaya turunkan berat badan dan kecilkan saiz badan mereka hasil berpuasa IF ini (saya share di bawah).

Mula-mula kita share dulu, apa item yang terkandung di dalam Set Hello New You ini. Supaya pembaca faham fungsi kesemuanya diambil di sepanjang program menguruskan badan ini.

Set Hello New You Shaklee

  1. Cinch Shake
    • Memberikan satu hidangan yang penuh (complete meal replacement) yang dibawakan dalam bentuk minuman yang lazat dan berkhasiat.
    • Ada beberapa perisa iaitu : Chocolate, Vanilla dan Cafe Latte.
    • Ditambah dengan khasiat Leusina untuk membantu membina dan mengekalkan otot tanpa lemak untuk berat badan yang lebih sihat dan badan yang langsing.
    • Mengandungi 20 jenis vitamin dan mineral penting bagi merapatkan jurang nutrisi dalam hidangan.
    • Mengurangkan rasa lapar kerana tinggi kandungan protein dan tinggi nilai indeks glisemiks.
    • Leusina turut membantu membakar lemak tanpa kesan yo-yo.
    • Makanan protein berasaskan tumbuhan non-GMO yang lazat untuk membekalkan tenaga berterusan. Jadi walaupun berpuasa IF, badan tak lapar malah kekal bertenaga.
    • Makanan rendah lemak dan tanpa kolestrol.
    • Boleh juga digantikan dengan ESP Soy Protein. Cuma ESP tidak berperanan sebagai meal replacement seperti Cinch Shake ni.
  2. Lecithin
    • Mempercepatkan proses pemecahan lemak.
    • Pengemulsi daripada sumber kacang soya.
    • Mencegah daripada pengumpulan lemak di dalam hati.
    • Menyingkirkan toksin daripada hati.
  3. Omega Guard
    • Membekalkan asid lemak penting Omega-3 bergred farmaseutikal yang berspektrum luas.
    • Dihasilkan melalui proses penyulingan molekul proprietari tiga peringkat.
    • Meningkatkan kadar metabolik dan mempercepatkan proses pembakaran lemak.
    • Meningkatkan kesensitifan insulin tubuh untuk mengawal selia simpanan lemak.
  4. Herblax
    • Dipertingkatkan dengan campuran proprietari termasuk daun senna yang digunakan secara tradisional sebagai laksatif semulajadi.
    • Menggalakkan kekerapan pergerakan usus untuk membantu proses semulajadi tubuh badan.
    • Membantu menyingkirkan toksin dan lemak yang berlebihan daripada badan.
    • Lemak-lemak yang dibakar dan dipecahkan oleh Lecithin dan Omega Guard tadi, disingkirkan pula oleh Lecithin.
  5. Alfalfa
    • Membekalkan lebih daripada 300 nutrien dan mineral termasuk kalsium, fosforus, zat besi, magnesium, klorofil, bioflavonoid, mineral surih dan vitamin.
    • Tinggi kandungan serat dan enzim pencernaan untuk menyokong fungsi-fungsi tubuh badan.
    • Membantu dalam pencernaan.
    • Tinggi kandungan serat untuk meningkatkan rasa kenyang.
  6. DTX Complex
    • Menyokong proses detoksifikasi tubuh badan anda bagi membantu memulihkan dan mengekalkan kesihatan dhati dengan kandungan formula herba yang tinggi manfaat.
    • Dirumus khas dengan ekstrak biji Milk Thistle, Cendawan Reishi, Schisandra Chinensis, dandelion, kunyit, dan articok yang melindungi keupayaan normal tubuh badan untuk mengekalkan kesihatan hati.
    • Milk Thistle mengekalkan aliran hempedu yang normal untuk menyingkirkan toksin.
    • Menyokong kesihatan hati supaya dapat memetabolismakan lemak dengan cekap.
    • Tambahkan DTX dalam set untuk turunkan berat badan, perut buncit akan lagi cepat kempis.

Testimoni Pengguna Sebenar Hello New You Set

Promosi Set Hello New You, PERCUMA Cinch Shake dan Shaker Hijau (mulai MEI 2023)

Ada 6 items dalam complete Set Hello New You seperti di atas. Tapi promosi dalam Set Hello New You Shaklee adalah terdiri daripada :

  1. Cinch Shake (perisa Cafe Latte)
  2. Lecithin
  3. Omega Guard
  4. Herblax
    • PERCUMA 1 lagi Cinch Shake (perisa Vanilla)
    • PERCUMA 1 shaker hijau
    • PERCUMA postage (bernilai RM10)
    • PERCUMA pendaftaran ahli (bernilai RM35)
Set Hello New You Shaklee - PROMOSI MEI
Set Hello New You Shaklee – PROMOSI MEI

Berminat nak dapatkan Set Hello New You Shaklee ?

Sesuai lah dengan promosi sekarang ni. Sebab set ni dah terus akan dapat PERCUMA items terutamanya Cinch Shake yang bernilai RM 190 tau satu tong. Jadi anda dah boleh jimat banyak di situ.

Jom dapatkan segera. PM saya dan saya bantu.

Jom sertai keluarga Shaklee kami hari ini!

Jika anda pergi ke branch atau HQ Shaklee dan nak register menjadi ahli Shaklee, boleh isi link ni siap-siap. Nanti boleh dapat diskaun 25% terus selepas pendaftaran.

https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1143254

Sekian. Semoga entry saya ni memberi manfaat kepada semua. Jaga kesihatan baik-baik semua.. Lebih banyak info mengenai produk dan bisnes Shaklee di website : www.anakkuwiraku.com.

#blogmegashaklee
#shakleethrive2023
#shakleetriumph2023

Salam mesra,
Wan Syahida Kahar
012-6753078
SID : 1143254
Your Trusted Shaklee Distributor
Shaklee Petaling Jaya

One thought on “Set Hello New You Shaklee Untuk Capai Saiz dan Berat Ideal

  1. Pingback: Testimoni Set Kurus Shaklee • SyahidaShukri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge