Pengedar Shaklee Sentul, Kepong dan Taman Melati

By | 03/08/2017

Hai Assalamualaikum. Berita baik kepada mereka yang duduk di sekitar Sentul, Kepong, Taman Melati dan juga Selayang, jika nak dapatkan apa-apa barang Shaklee, anda boleh menghubungi agen dan pengedar Shaklee Kepong Nur Farah Amirah Bt. Samsudin.

Farah ni sebenarnya sepupu saya je. Dia dah lama jadi pengguna tegar Shaklee. Bukan sahaja dia, malah seluruh keluarganya pun pengguna tegar Shaklee. Ibu, abah, abang, kakak dan ipar duainya juga.

Bagi Farah, Farah amat menyukai Vitamin C, Ostematrix, Performance Drink, Omega Guard dan juga produk rangkaian wajah Nutriwhite. Farah mula amalkan Shaklee ini semasa beliau masih student. Farah kerap juga terdedah kepada cahaya matahari sampai sunburn. Jadi bila dia amalkan Vitamin C, sunburn ni hilang dan dapat bertahan daripada terjadi lagi bila terdedah kepada sinaran matahari.

Antara produk Shaklee yang paling awal Farah cuba adalah GLA Complex untuk masalah

Selain itu, Farah perlukan tenaga untuk selalu attend kuliah dan kelas. Jadi dia amalkan Performance Drink untuk kekal terhidrasi, bertenaga dan kurang mengantuk. Farah juga mengidap asma sejak kecil. Jadi pernah dia amalkan Omega Guard untuk asmanya tu. Sejak rajin amalkan Omega, dah takde dah kejadian asma Alhamdulillah.

Boleh hubungi beliau di talian secara Whatsapp di 017-664 3524.

6 thoughts on “Pengedar Shaklee Sentul, Kepong dan Taman Melati

  1. syahida Post author

   Insya Allah. Moga orang Sentul cari pengedar ni hehe

   Reply
 1. Anuar

  Luaskan empayar mu… Tahniah… Semoga semakin berjaya dalam bidang perniagaan yang diceburi…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge