Kursus Mobile Spa Johor dan Pengedar Shaklee Pontian

By | 07/06/2018

Hai Assalamualaikum! Alhamdulillah kita sedang berada di bulan Ramadhan. Bila bulan puasa ni, jarang-jarang dapat buka laptop dan update blog ni. InsyaAllah hari ni saya nak kongsikan mengenai Trainer Kursus Mobile Spa di Pontian atau di kawasan Johor untuk pengetahuan anda. Juga mengenai Pengedar Shaklee Pontian.

Kursus Spa ‘The Walking Beauty’ kami ni Alhamdulillah dah semakin berkembang ke banyak negeri. Bermula dari negeri Selangor, ia telah jauh sampai ke banyak tempat, hampir kesemua negeri di Malaysia termasuklah di Sabah dan Sarawak. Bulan lepas, kita baru mendapat ahli-ahli beautician TWB baru dari Brunei dan bulan ini dari Korea. Jauh kan ia berkembang?

Manakala di dalam negara, kita sedang cuba ramaikan lagi Trainer kita di setiap negeri. Termasuklah di Johor yang masih tak berapa ramai lagi member TWB kita ni.

Sekarang Alhamdulillah, selain daripada Trainer TWB kita yang berada di JB, kita juga dah ada seorang Trainer TWB yang tinggal di Pontian. Jadi kepada anda yang duduk di daerah yang berdekatan, boleh la dapatkan training Kursus Spa TWB bersama beliau.

Trainer Spa TWB dan Pengedar Shaklee Pontian

Saya perkenalkan seorang Ibu kepada 4 orang anak, Puan Norlela atau mesra dipanggil Leyla. Dahulunya beliau menetap di Pekan Nanas, namun telah berpindah rumah. Kini beliau menetap di Pontian dan merupakan seorang pengedar Shaklee yang aktif. Di samping itu, beliau juga merupakan salah seorang ahli beautician spa The Walking Beauty dan boleh memberikan training kepada sesiapa yang berminat untuk menyertai Kursus Mobile Spa bersama The Walking Beauty.

Pengedar Shaklee Pontian dan Beautician Spa TWB

Pengedar Shaklee Pontian dan Beautician Spa TWB

Untuk mengetahui Senarai Kursus yang terdapat dalam Kursus Mobile Spa bersama The Walking Beauty, anda boleh bacakannya di SINI : Kursus Spa TWB Termurah di Pasaran.

Secara ringkasnya, kita menawarkan 5 kursus Hands-on dan praktikal seperti berikut :

 1. Facial Relaxing Treatment
 2. Body Scrub
 3. Sauna Herbs
 4. Mandian Aura
 5. Foot & Hand Spa
 6. + How To Setup & Run Mobile Spa Business

Pakej ni sudah termasuk dengan segala kelengkapan yang anda perlukan untuk memulakan bisnes dan servis spa anda iaitu :

 • Skincare
 • Bahan-bahan facial & spa
  • Scrub
  • Masker
 • Steamer
 • Alatan facial
 • Beg mobile spa
 • Modul bercetak
 • Sijil
 • Support group selepas selesai training

Baca juga mengenai : Modal Minima Buka Spa

Berminat untuk menyertai Kursus Mobile Spa? Boleh hubungi Puan Leyla.

Perkhidmatan Servis Home & Mobile Spa

Puan Leyla juga mengusahakan bisnes spa beliau iaitu Leyla’z Beauty Home & Mobile Spa yang meliputi kawasan Gelang Patah, Skudai, Pulai, Pekan Nenas, Pontian dan juga Benut. So for those yang berada di kawasan ini yang inginkan servis Mobile Spa, boleh lah hubungi Puan Leyla di talian 0111-7567239.

Ataupun sekiranya anda memerlukan sebarang produk Shaklee, boleh juga menghubungi beliau di nombor telefon yang tertera ya. Beliau juga boleh memberikan konsultasi kepada anda dalam Set-set Kesihatan yang terdapat dalam Shaklee.

Untuk pengetahuan, spa Puan Leyla menggunakan produk Shaklee. Jadi bagi anda yang menyukai produk yang natural dan selamat, sesuai sangat dapatkan khidmat Mobile Spa daripada beliau :-).

Boleh juga berkawan dengan beliau di Facebook iaitu : Leyla Luvya.

Dah alang-alang request nak dapatkan produk Shaklee, apa kata try facial dengan produk-produk Shaklee daripada Puan Leyla. Mesti best!! Ha… so cepat hubungi beliau.. 🙂

Salam Mesra,

Wan Syahida Kahar

012-6753078

Ahli ‘The Walking Beauty’ dan Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia

2 thoughts on “Kursus Mobile Spa Johor dan Pengedar Shaklee Pontian

  1. syahida Post author

   Terima kasih. Ameen… Semoga lebih ramai wanita dapat memanfaatkannya…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.