Kehebatan Multivitamin Vita-LEA Shaklee Berbanding Multivitamin Lain Yang Ramai Orang Tak Tahu

By | 06/02/2015
[Vitalea telah dipilih oleh Center for Science di Amerika Syarikat sebagai THE BEST MULTIVITAMIN di dalam Public Interest pada tahun 2000]
Sejak dari awal kandungan, saya mengamalkan 2 biji Shaklee Vitalea setiap pagi. Hasilnya check up bulanan HB sentiasa NORMAL, badan rasa lebih CERGAS & CERDAS menghadapi kerja-kerja guru yang semakin menimbun dan lebih rileks kurang stress. Mungkin ditambah dengan pengambilan supplemen Shaklee lain untuk ibu mengandung maka hasilnya Blood Pressure juga NORMAL sentiasa, minum air gula pun NORMAL TANPA DIABETIS semasa mengandung. Pendek kata terasa sihat dengan amalan supplemen Shaklee sepanjang mengandung ini. Saya sudah semakin jatuh cinta dengan Vitalea dan lain-lain produk Shaklee. – Seorang pengguna Shaklee.

KEHEBATAN SEBENAR VITALEA BERBANDING PRODUK LAIN??
~ Vitalea Shaklee adalah multi-vitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia. Asalnya dikenali sebagai “Vitalize Mineral” dan disingkatkan kepada “Vita-min”, dan perkataan Vitamin yang disebut hari ini asalnya dari Shaklee.
~ Setiap tablet mengandungi 30 NUTRISI LENGKAP yang diekstrak daripada sayuran dan buah, 12 Vitamin dan 7 mineral penting sebagaimana disarankan RDA.
~ Tablet Vitalea disalut dengan serbuk nutrisi-spirulina.
~ Setiap tablet Vitalea mudah diserap oleh tubuh badan kerana ia 100% dari tumbuh-tumbuhan, sebelum sampai ke perut lagi tablet ini sudah mula terurai. Ia mengandungi sistem penyerapan bioaktif.
~ Disokong oleh 7 kajian klinikal
~ Lebih 340 ujian kualiti dilakukan
~ Ujian klinikal telah membuktikan dengan pengambilan Vitalea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%.
~ Vitalea telah dipilih oleh Center for Science di Amerika Syarikat sebagai THE BEST MULTIVITAMIN di dalam Public Interest pada tahun 2000.ANTARA KEBAIKAN VITALEA
~ Diperkaya dengan sumber zat besi. membantu menambahkan sel darah merah pesakit anemia (kurang darah terutama ibu mengandung)
~ Mengikut kajian, ibu menyusu selepas 6 bulan kandungan zat besi dalam susu ibu akan berkurangan.Oleh itu adalah penting mengambil sesuatu yang diperkaya zat besi.
~ Penambah tenaga untuk kecergasan badan
~ Pelengkap nutrisi utama kepada mereka yang mengamalkan diet tidak seimbang
~ Membantu dalam stimulasi metabolisme badan
~ Menyediakan asas nutrisi untuk pertumbuhan sel baru, proses pembesaran dan pertumbuhan rambut, kuku, kulit, otot dan hormon
~ Melindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati
BERTUKARLAH KEPADA MULTIVITAMIN VITALEA YANG LEBIH SELAMAT, SIHAT, BERKESAN DAN 100% SEMULAJADI!

Promosi Vita-Lea sedang berlangsung pada bulan Februari 2015. Boleh dapatkan sekarang pada harga yang paling menjimatkan!

Atau ingin menjadi ahli Shaklee terus untuk menikmati harga ahli yang jauh lebih menjimatkan?
Seorang pengedar Shaklee juga yang perlu bantu daftarkan anda. Anda hanya perlu membayar yuran keahlian pendaftaran sebanyak RM75 seumur hidup (RM65 + RM10 untuk kos penghantaran membership kit). Jadi, hubungi saya terus untuk saya bantu daftarkan keahlian anda untuk seumur hidup. Saya sedia membantu :-).

Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjaga pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi saya untuk:

KONSULTASI PERCUMA
HARGA ISTIMEWA dan
PELUANG BISNES bersama SHAKLEE !!
Wan Syahida
Shaklee ID: 1143254
wsyahida@yahoo.com
012-6753078 (SMS/Whatsapp)
Facebook : Wan Syahida Kahar
Instagram : @shye_healthnutrition

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge