Healing Crisis Vivix

By | 09/02/2016
Assalamualaikum.
Saya doakan semoga semua pembaca saya sentiasa sihat dan sentiasa berada di dalam kebaikan serta rahmat Allah… InsyaAllah.
Sedikit perkongsian mengenai anda yang mengambil Vivix, pasti akan ada ‘healing crisis’ pada awal pengambilan Vivix. Healing crisis atau krisis penyembuhan ini berlaku kerana badan kita sedang melalui peringkat memperbaiki dirinya sendiri. Vivix dengan ramuan utamanya Resveratrol akan berfungsi memperbaiki sel-sel dalam tubuh badan anda yang rosak menjadi betul semula. Jangan takut kerana Resveratrol di dalam Vivix adalah bahan semulajadi tumbuhan yang memperbaiki tubuh badan anda secara semulajadi dan tidak akan memudaratkan.
Ada orang yang akan mengalaminya selama beberapa hari sahaja. Ada yang sehingga seminggu dan ada juga yang sampai sebulan. Semuanya bergantung kepada tahap banyaknya toksik atau kerosakan yang ada dalam tubuhnya. Jadi berikanlah masa dan ruang kepada Vivix untuk merawat tubuh badan anda.
Dan dalam tempoh krisis penyembuhan itu, anda pasti akan melihat atau mengalami beberapa simptom yang tak biasa anda alami. Ia adalah perkara yang normal. Sekiranya ia berlaku, jangan berhenti mengambil Vivix. Teruskan pengambilannya biarpun mempunyai krisis penyembuhan. Tandanya Vivix itu sedang berfungsi dengan berkesan dan ia akan berakhir juga nanti. Sabar la buat sementara waktu 🙂
Di bawah ini saya sertakan senarai krisis penyembuhan atau healing crisis yang biasa berlaku pada awal-awal pengambilan supplemen.

Krisis penyembuhan pengambilan supplemen

Kebanyakan pelanggan saya yang mengambil Vivix akan mengalami simptom-simptom healing crisis Vivix seperti :
1) Terlalu penat, letih
2) Mengantuk
3) Selalu buang air kecil
4) Sakit perut atau cirit-birit
Perlu disebutkan di sini juga, walaupun sekiranya anda dah pun mengambil mana-mana supplemen Shaklee yang lain sebelum ini, tak bermakna anda takkan mendapat krisis penyembuhan setelah mengambil Vivix. Ini kerana Vivix akan memberikan krisis penyembuhan yang berbeza.
Jadi seandainya anda mengalami healing crisis yang tertentu, lihat lah jadual di atas dan kenalpasti apakah penyebab kepada healing crisis anda itu setelah pengambilan Vivix.
Saya doakan anda terus istiqamah mengambil Vivix walau apa pun krisis penyembuhannya. 🙂
Ingin mendapatkan Vivix bagi membantu anda mencapai kesihatan yang lebih baik dan bagi membantu anda mencapai kesihatan yang lebih baik? Hubungi saya untuk bantuan, pembelian dan konsultasi. 012-6753078. Area Petaling Jaya, Selangor.

 Atau ingin menjadi ahli Shaklee terus untuk menikmati harga ahli yang jauh lebih menjimatkan?

Seorang pengedar Shaklee perlu bantu daftarkan anda. Anda hanya perlu membayar yuran keahlian pendaftaran sebanyak RM80 seumur hidup (RM70 + RM10 untuk kos penghantaran membership kit). Jadi, hubungi saya terus untuk saya bantu daftarkan keahlian anda untuk seumur hidup. Saya sedia membantu 🙂.
Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjaga pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi saya untuk:

KONSULTASI PERCUMA
HARGA ISTIMEWA dan
PELUANG BISNES bersama SHAKLEE !!
Wan Syahida
Shaklee ID: 1143254
012-6753078 (SMS/Whatsapp)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge