COD Vivix Shaklee Shah Alam

By | 21/07/2017

COD Vivix Shaklee Shah Alam

Hai Assalamualaikum semua! Sebelum ni saya pernah kongsikan tentang pengedar Shaklee di kawasan Puchong, Bandar Baru Bangi dan Slim River. Hari ni ingin saya kongsikan Pengedar Shaklee Shah Alam dan COD Vivix Shaklee Shah Alam pula. Pengedar Shaklee Shah Alam ni Fatimah Abdul Razak namanya, kawan baik saya sendiri sejak di bangku sekolah lagi.

COD Vivix Shaklee Shah Alam

Pengedar Shaklee : COD Shah Alam

Fatimah sendiri adalah seorang pengguna tegar Shaklee. Bukan saja dia, malah suami, anak-anak dan mak mertua dia pun dah pernah rasa Shaklee Effects selepas mengamalkan Shaklee. Antara yang paling digemari Fatimah dan keluarga termasuklah Omega Guard, Ostemarix dan Vivix.

Pernah saya kongsikan tentang kisah mak mertua beliau dalam blog ini. Mak mertuanya pernah terjatuh dalam bilik air dan setelah melakukan X-Ray, tulang pinggulnya didapati retak. Fatimah berikan Vivix dan Ostematrix kepada mak mertuanya dan Alhamdulillah. Sakit pinggulnya mula berkurang dan mak mertuanya dah rasa makin sihat.

Melihatkan keberkesanan produk Shaklee, suka Fatimah nak berkongsi tentang Vivix Shaklee dan lain-lain produk Shaklee kepada orang lain. Bila dah rasa sendiri dan nampak sendiri, baru la rasa lebih yakin nak share kan?

Bukan saja mak mertuanya, malah suaminya sendiri amalkan Ostematrix. Hasilnya, sakit-sakit dan lenguh-lenguh badan terasa hilang. Biasa lah lelaki, kerja kuat. Jadi sakit-sakit badan dan letih tu mesti kerap jugak rasa kan?

Anak-anaknya pula sukakan Omega Guard. Siap boleh makan kunyah Omega Guard tu macam tu aje. Anak Fatimah juga sebenarnya ada masalah sembelit. Dah macam-macam cara jugak la dah ikhtiar. Lepas dah bagi Omega Guard baru lah ok sembelit anak dia.

COD Vivix Shaklee Shah Alam

Fatimah tinggal di Shah Alam. Jadi kepada anda yang tinggal di kawasan Shah Alam, yang mencari pengedar Shaklee di kawasan Shah Alam, boleh lah hubungi beliau di 013-3018189.

Fatimah boleh cover di kawasan Seksyen 2 hingga 10 Shah Alam terutamanya.

Sama ada anda perlukan Vivix atau mana-mana produk Shaklee, InsyaAllah Fatimah bukan saja boleh tolong COD, malah boleh juga berikan konsultasi terbaik kepada anda.

Cuma sebaiknya beritahu lah awal kepada beliau. Mana tahu beliau ada urusan lain atau sedang berada di luar kawasan.

Boleh juga hubungi beliau melalui Facebooknya: Fatimah Abdul Razak.

Salam sayang,

Wan Syahida Kahar

SID 1143254

012-6753078

Pengedar Shaklee Petaling Jaya

4 thoughts on “COD Vivix Shaklee Shah Alam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge