Cash Rebate Dapat Makan Vitamin Percuma

By | 24/05/2023
Cash rebate dapat makan Shaklee percuma.
Cash rebate dapat makan Shaklee percuma.

Selamat datang pembaca budiman. Apa itu cash rebate? Cash rebate ini adalah seperti cash reward yang kita perolehi selepas membuat sesuatu pembelian secara terkumpul yang mengikut syarat-syarat yang ditetapkan untuk melayakkan diri mendapat cash reward tersebut. Best kan kalau dapat cash rebate ni? Sebab dia macam hadiah lah selepas kita dah setia membeli barangan daripada dia. Jadi daripada cash yang kita terima tu, dah menjimatkan perbelanjaan kita untuk membeli semua barangan tadi tu.

Disebabkan keistimewaan seperti inilah yang membuatkan saya fikir berbaloi untuk kita selalu mendaftar sebagai ahli ketika membeli barangan-barangan tersebut. Daripada kita beli dengan harga tinggi, lebih baik kita daftar sebagai ahli untuk dapat membeli dengan harga ahli dan dapat melayakkan diri untuk segala kelebihan yang diberikan kepada ahli.

Macam tu juga dengan Shaklee. Awal-awal lagi selepas saya dah merasai keberkesanan produk Shaklee sewaktu pertama kali mencuba, terus saya berminat untuk mendaftar sebagai ahli dan dapat membeli produk yang saya suka tu dengan harga ahli pula.

Mana lah tahu pada suatu masa nanti bila saya perlu beli banyak sekaligus, saya boleh miliki cash rebate? Ya memang ada. Shaklee akan memberikan cash rebate kepada ahli-ahlinya apabila telah membuat belian minimum RM510 dalam tempoh 1 bulan. Jadi kalau buat belian sejumlah produk yang lebih daripada tu, mestilah lebih banyak cash rebate yang anda akan perolehi.

Tak semestinya belian RM510 tu bermaksud anda perlu menjual. Kalau RM510 tu adalah jumlah produk Shaklee yang anda makan untuk diri sendiri sahaja pun dah layak untuk mendapatkan cash rebate daripada Shaklee ni.

Contohnya, anda suka consume Vivix. Beli 2 botol untuk makan sendiri je dah melayakkan diri mendapat cash rebate. Macamana tu?

Jom lihat jadual Cash Bonus Shaklee ini :

Cash rebate ni sangat best sebab dengannya kita boleh gunakannya untuk membeli supplement yang kita nak setiap bulan tu dengan PERCUMA. Katakanlah kita dapat cash rebate RM81.60, dah boleh beli sebotol B-Complex dengan PERCUMA dah, tu memang confirm. Dah la B-Complex ni memang saya wajib makan setiap hari. Jadi kalau dah macam ni, pastinya menjimatkan perbelanjaan bulanan kita. Kalau dah kita memang rutin mengambilnya setiap hari.

Jadi macamana nak dapatkan cash rebate yang besar macam dalam jadual ni?

Nak buat belian sendiri sebanyak RM1000, terasa banyak pula kan? Jadi , apa yang kita perlu buat adalah :

  1. Mengajak orang lain terutamanya di kalangan ahli keluarga kita untuk mendapatkan produk Shaklee daripada kita. Bukannya dengan seller lain. Dah ada seorang wakil ahli Shaklee dalam keluarga (iaitu kita), dah sangat menjimatkan ahli-ahli keluarga kita yang nak dapatkan vitamins.
  2. Collect-collect order di kalangan rakan-rakan sekerja kalau-kalau ada vitamins yang mereka perlukan.
  3. Sentiasa ambil tahu promosi bulanan supaya kita tahu nak tarik orang untuk membeli Shaklee daripada kita.
  4. Ambil tahu tentang info produk dan nutrisi Shaklee supaya kita tahu nak recommend orang apa untuk isu kesihatan mereka.
    • Contohnya bila ada kawan kita yang sedang hamil, kita tahu ada item apa dalam Set Mengandung Shaklee.
    • Bila ada kawan kita yang alami masalah gastrik, kita tahu item yang mana dalam Shaklee yang boleh bantu kurangkan penderitaan gastriknya (ESP).
    • Bila ada kawan yang kerap selsema dan batuk, kita boleh segera supply Vitamin C yang bagus untuk menguatkan sistem imun seseorang.
  5. Rajin untuk ajak orang lain untuk turut mendaftar sebagai ahli Shaklee dan kita bantu daftarkan mereka agar mereka berada dalam organisasi kita. Kuncinya, kita besarkan organisasi kita.
  6. Kita sendiri mestilah menjadi pengguna tegar Shaklee dan beli produk daripada Shaklee je untuk apa-apa isu kesihatan dan kecergasan.
    • Kalau kita beli vitamins dan supplements daripada farmasi, jarang-jarang kita dapat cash rebate. Jadi, lebih untung bila kita daftar dengan Shaklee untuk beli dengan harga ahli dan dapat pula cash rebate dengan cara-cara di atas.

Jadi bila kita rujuk dalam jadual Cash Bonus Shaklee di atas, ada tangga kelayakan bonus yang seseorang boleh capai. Ia tiada terhad. Ikut suka kita nak capai banyak mana. Lagi tinggi tangga % kita, lagi besarlah cash rebate yang akan kita terima.

Bayangkan jika kita aktif berkongsi dan kita sendiri menjadi pengguna setia Shaklee, kita boleh dapat sampai 4 angka dalam sebulan!

Kalau dah lagi besar cash rebate anda, pasti lebih banyak vitamin free yang anda boleh dapatkan setiap bulan untuk diri sendiri dan keluarga. Kan best?

Jom Lihat Cash Rebate Yang Orang Lain Pernah Dapat :

Semua cash rebate ni adalah hasil usaha dalam tempoh 1 bulan. Jadi, kumpulkan dalam satu bulan segala orders dan belian anda, untuk melayakkan diri mendapat cash rebate daripada Shaklee pada bulan hadapan. Jadi kalau nak dapatkan cash rebate setiap bulan, kena lah aktif buat semua perkara di atas setiap bulan! 🙂

Ada yang dapat 3 angka, 4 angka ataupun 5 angka. Kalau yang 4 dan 5 angka tu, bermakna organisasi mereka dah sangat besar. Mereka dah jadikan Shaklee ni sebagai medan kerja part-time mereka. Ok sangatlah kan bila dapat income part time macam ni? Boleh ringankan beban kewangan bulanan diri dan keluarga. At least bab pemakanan vitamin dah settle untuk diri dan keluarga sebab Shaklee dah sponsor semua melalui cash rebate ni. Jadi gaji hakiki tak perlu digunakan dah untuk komitmen mengamalkan produk Shaklee setiap bulan.

Nak belanja ibu bapa dengan Vitamins Shaklee seperti Vivix dan ResV pun dah berat bagi sesetengah orang. Jadi untuk lebih mampu, usahakanlah untuk menjalankan bisnes Shaklee ni supaya kita dapat hadiahkan vitamins premium Shaklee secara percuma kepada kedua ibu bapa kita yang tersayang.

Sebenarnya tak rugi pun bila kita usahakan bisnes Shaklee ni.

Pertama, kita sedang menjaga kesihatan diri kita dengan memberikan nutrisi yang terbaik untuk kegunaan harian kita.

Kedua, kita sedang membina income part time yang sangat berguna untuk kewangan kita.

Ketiga, kita sedang membina legasi bisnes yang mana ia boleh diwarisi pula nanti kepada generasi kita.

Keempat, kita sentiasa terdorong untuk belajar ilmu kesihatan dan nutrisi yang baik yang sangat bermanfaat buat kita dan ahli keluarga kita.

Jom Daftar Sebagai Ahli Shaklee Hari Ni dan Nikmati Cash Rebate!

Beli saja tanpa jadi ahli, rugi sangat-sangat. Baik la daftar je satu kali dan seterusnya dah senang sangat dah nak order setiap bulan dengan harga ahli sahaja. Pendaftaran ahli adalah sekali je dalam seumur hidup. Seterusnya akan ada renew membership secara percuma setiap tahun apabila kita membeli sekurang-kurangnya 1 vitamin Shaklee pada 3 bulan sebelum atau 3 bulan selepas tarikh expiry membership kita iaitu pada tarikh hari lahir kita. Mudah kan?

Harga pendaftaran ahli adalah hanya RM35. Atau kalau anda nak daftar secara PERCUMA pun boleh. Dapatkan produk Shaklee sejumlah RM360 minimum dan anda akan terus automatic dapat harga ahli dan keahlian secara percuma.

Kalau anda nak beli satu je item tapi nak pendaftaran PERCUMA juga? Tak susah. Hanya collect order di kalangan kenalan dan keluarga supaya cukup minimum RM360, so anda terus akan dapat FREE membership dan harga ahli untuk kesemuanya. Pssst : Postage delivery pun PERCUMA tau kalau belian anda melebihi RM300!!

Kalau makan sendiri saja pun boleh dapat cash rebate. Dan, kalau buat bisnes Shaklee, LAGI lah besar cash rebate yang bakal anda perolehi.

Baca juga :

Insentif Shaklee Malaysia Pendapatan Tambahan Untuk Semua

4 Sebab Utama Bisnes Shaklee Berbeza Daripada Bisnes Lain

Haa.. seronok kan nanti boleh tengok cash rebate atau bonus Shaklee kita meningkat setiap hari? Semuanya ditunjuk di dalam website Shaklee saja nanti.

Jom sertai keluarga Shaklee kami hari ini!

Jika anda pergi ke branch atau HQ Shaklee dan nak register menjadi ahli Shaklee, boleh isi link ni siap-siap. Nanti boleh dapat diskaun 25% terus selepas pendaftaran.

https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1143254

Sekian. Semoga entry saya ni memberi manfaat kepada semua. Jaga kesihatan baik-baik semua.. Lebih banyak info mengenai produk dan bisnes Shaklee di website : www.anakkuwiraku.com.

#blogmegashaklee
#shakleethrive2023
#shakleetriumph2023

Salam mesra,
Wan Syahida Kahar
012-6753078
SID : 1143254
Your Trusted Shaklee Distributor
Shaklee Petaling Jaya

One thought on “Cash Rebate Dapat Makan Vitamin Percuma

  1. Pingback: Cara Renew Shaklee Membership Dengan Mudah • SyahidaShukri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge