Vivix Shaklee: Suplemen Antioksidan dan Antipenuaan

By | 15/05/2019

Saya nak share mengenai kelebihan Vivix Shaklee yang mendapat perhatian ramai sekarang ni kerana promosi hebat yang sedang berlangsung. Rugi kalau tak share.

Apa Peranan Vivix Shaklee?

Vivix ni bantu sel badan kita untuk tidak rosak dan pulih semula akibat daripada pemakanan dan gaya hidup yang kurang sihat, akibat daripada terhidu udara yang miliki bahan kimia macam asap rokok dan asap kereta, akibat daripada penggunaan sebarang bahan kimia hari-hari seperti sabun, kosmetik, bahan pewangi, dan akibat daripada pencemaran yang kita hadapi setiap hari sama ada melalui makanan, udara, air ataupun radiasi. Secara asasnya, ia adalah antioksidan yang melawan radikal bebas yang memasuki tubuh badan kita dan yang merosakkan sel-sel tubuh badan kita dan menyebabkan penuaan terhadap sel.

Akibat daripada pendedahan kita terhadap semua jenis radikal bebas ini, ia mengakibatkan kita kurang tenaga, muka jadi kusam kalau tak bermakeup, badan menjadi lesu, penat dan kita akan nampak semakin tua. Penyakit pun mudah hinggap akibat badan kita exposed kepada benda-benda tak elok ni.

Apabila seseorang itu semakin tua, bermaksud dia juga semakin mudah mendapat penyakit. Jarang-jarang kita lihat orang semakin tua tapi semakin sihat, betul tak? Apa yang kita mahukan adalah kita mengalami penuaan yang sihat dan tidak mendekati penyakit. Caranya? Dengan memperbanyakkan pengambilan antioksidan.

Kalau baju, bolehlah kita cuci. Jadi bersih semula. Tapi dalaman? Kita guna Vivix ni. Sampai ke peringkat sel dan DNA dia cover. Tu kelebihan Vivix yg takde kat minuman lain. Terus berkesan repair ke level paling asas badan kita, iaitu sel dan unitnya yang terkecil iaitu DNA.

Vivix Shaklee: Ujian Klinikal Telomere Study Secara Ringkasnya

Vivix ada kajian klinikal yang terbukti ia berkesan melambatkan penuaan dan menggalakkan penuaan yang lebih sihat. Yang paling penting, ia terbukti selamat walaupun jika diambil dalam tempoh yang lama. Malah ia terbukti berkesan menjadikan sel-sel seorang yang berusia 80 tahun itu muda seperti 41 tahun (Telomere Study). Begitu hebatnya ujian kajian klinikal bahan Resveratrol yang merupakan kandungan nutrien utama Vivix ini.

Nak baca tentang Kajian Klinikal oleh para saintis dan professor serta pemenang hadiah Nobel, boleh bacakan di sini: Kajian Klinikal Terhadap Resveratrol.

Apakah Kandungan Vivix Ini?

VIVIX™ adalah minuman campuran botani dan merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.

Ia mengandungi campuran unik botani:

(Klik kepada nama tumbuhan tersebut untuk membaca penerangan lebih lanjut mengenainya)

Kesemua bahan ini kaya dengan polifenol yang bernama Resveratrol yang menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan anti-penuaan semulajadi.

Dalam Vivix, Resveratrolnya diekstrak daripada tumbuhan ‘mahal’ dan susah dijumpai seperti anggur muskat dan Knotweed Jepun.

Selepas bertahun-tahun penyelidikan oleh saintis, maka hasil gabungan ramuan utama Vivix iaitu anggur liar muskat (yang ada 20 kromosom), elderberries, purple carrot dan Knotweet Jepun, maka terhasillah Vivix yang mampu bertindak dengan 4 mekanisme penuaan tahap sel dengan :-

Sebab itu la VIVIX sangat sesuai untuk mereka yang ada penyakit MAHAL seperti kencing manis, strok, jantung, kanser dan sebagainya. Ni kan penyakit yang memerlukan kos rawatan yang tinggi.

Nak tahu details kelebihan 4 ramuan ni boleh baca di SINI : Kenali Kandungan Vivix

Dan khususnya keistimewaan Anggur Muscadine – Supersize grape : Kandungan Utama Vivix – Anggur Muscadine

Apakah Kebaikan Vivix?

  • Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
  • Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
  • Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
  • Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
  • Meningkatkan kesihatan imun badan
  • Menggalakan kesihatan keseluruhan

Ini pula koleksi testimonial untuk anda lihat feedback orang ramai tentang bagaimana Vivix telah membantu mereka dan keluarga mereka lebih sihat: Testimoni Vivix Shaklee

Paling istimewa mengenai Vivix, ia mampu menembusi bahagian yang paling kecil di dalam sel-sel tubuh badan kita iaitu DNA. Ia akan repair terus bahagian DNA kita. Bayangkan apabila DNA diperbaiki, sel semakin sihat, organ juga sihat dan sistem tubuh badan juga sihat sehingga kita dapat menikmati tubuh badan yang semakin sihat.

Konsep Vivix Shaklee adalah mencegah penyakit kerana pencegahan itu adalah lebih baik daripada mengubati. Dan ia mencegah daripada kerosakan sel yang menjadi punca pelbagai jenis penyakit dalam tubuh badan kita.

Baca tentang apa yang boleh diikhtiarkan dengan Vivix ini:

Ikhtiar Hamil

Kanser

Sakit Kaki

Kencing Manis

Sakit Jantung

Awet Muda

Gout

Strok

Lupus (SLE)

Tulang Retak / Patah

Buasir

Bell’s Palsy

Tenaga untuk Ibadah

Testimoni-testimoni Vivix



Berapakah Harga Vivix?

Kami mengakui bahawa Vivix sememangnya sangat mahal bagi anda yang belum mengenalinya. Sebotol sahaja berharga RM 475 dengan penggunaan selama satu bulan.

Walau bagaimana pun, anda harus fahami bahawa bahan terpenting dalam Vivix ini adalah Anggur Muskat atau Muscadine Grape. Anggur ini adalah anggur yang sangat RARE dan bukan senang untuk didapati. Dan dalam Vivix ada 3 bahan lain yang juga membantu dalam keberkesanan Vivix.

Kenapa anda harus fahami yang Vivix sebenarnya adalah ‘murah’? Kerana baru-baru ini saya terjumpa sejenis Anggur Muskat di pasaran Malaysia. Dan anda boleh lihat sendiri harganya.. RM 228 untuk 500 gram sahaja.

Dan untuk pengetahuan anda lagi, Vivix diperbuat daripada kulit dan biji Anggur Muskat tu sahaja. Bukannya isinya. Kenapa? Kerana kandungan Resveratrolnya adalah paling tinggi di bahagian kulit dan bijinya. Bayangkan berapa banyak Anggur Muskat yang diperlukan untuk membuat Vivix yang pekat dan tulen?

Tak termasuk harga bahan-bahannya yang lain-lain.

Tapi jangan risau. Kerana sekarang sedang berlangsung promosi Vivix.

Promosi Vivix Shaklee. Sebotol berharga RM475. Tapi beli 2, terus dapat RM684 saja.

Jika sebotol berharga RM 475, sekarang ada offer diskaun 10%. Pembelian 2 botol hanya RM684. Jimat RM266.

Anda akan dapat sekali
✔ PERCUMA keahlian (bernilai RM65)
✔ PERCUMA postage (bernilai RM10)
✔ Cash Back sebanyak RM34 pada bulan hadapan apabila mendaftar sebagai ahli.

Stok dijamin fresh dan terbaru, straight daripada Shaklee. Bukannya produk tiruan, bukannya menghampiri expiry date, apatah lagi produk yang telah dibuka yang mungkin anda akan dapati sekiranya anda mendapatkannya daripada Shopee dan Lazada.

Kami juga menjual secara sah, tanpa menyalahi undang-undang yang ditetapkan Shaklee. Pembelian dan penjualan melalui website commercial seperti Shopee dan Lazada adalah menyalahi peraturan pengedar Shaklee dan boleh dikenakan tindakan dibuang keahlian oleh Shaklee.

Bayangkan sekiranya anda mendapatkan produk melalui cara yang salah dan haram, bagaimanakah status halalnya rezeki anda itu? Dan bagaimana anda dapat memperoleh kesihatan melalui cara yang salah lagi haram?

Bagi kami, kami menjalankan perniagaan secara sah, tulus dan jujur. Kami memberikan benefit keahlian kepada pembeli-pembeli kami. Bukannya sekadar menjual semata-mata.

Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda akan mendapat PERCUMA Keahlian, PERCUMA postage, PERCUMA konsultasi dan CASH BACK yang terus masuk ke akaun bank anda kerana mendaftar sebagai ahli bersama Shaklee (percuma keahlian). Banyak kan manfaat?



Nasihat saya, dapatkan terus kelebihan mendapatkan keahlian percuma sebagai ahli Shaklee dengan setiap pembelian Twinpack Vivix ini. Once anda dah dapat keahlian ni, anda bakal menikmati:

  • Harga ahli untuk kesemua produk Shaklee
  • Konsultasi percuma dan berterusan untuk kesemua set kesihatan Shaklee
  • Bimbingan berterusan untuk memulakan bisnes Shaklee
  • Berpeluang menyertai sharing mengenai topik-topik kesihatan dan bisnes secara online.
  • Ketahui segala info terkini mengenai promosi Shaklee
  • Peluang mengetahui tarikh-tarikh Health & Wellness Talk yang disampaikan oleh ahli nutrisi Shaklee dan menghadirinya.
  • Peluang menjalani health check-up seperti BMI test, skin check dan bone check secara percuma.
  • dan banyak lagi keistimewaan! Dah join baru tahu!!



Jadi bagi anda yang ingin mendapatkan Vivix secara halal, secara sah dan mendapat konsultasi terbaik melalui pengedar Shaklee yang komited dan tulus, hubungi saya, Puan Syahida di talian 012-6753078.

One thought on “Vivix Shaklee: Suplemen Antioksidan dan Antipenuaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.