Top 10 Produk Shaklee Yang Popular di Malaysia dan Wajib Anda Tahu!

By | 25/04/2018
Top 10 Produk Shaklee di Malaysia

Top 10 Produk Shaklee di Malaysia

Hai Assalamualaikum semua!! Kebanyakan orang memang dah pernah kenal brand Shaklee ni kan? Tapi mungkin tak kenal lagi produk mana yang menjadi Top 10 Produk Shaklee yang paling popular di Malaysia ni. Produk Shaklee popular ni apakah maknanya? Maknanya ia paling diminati dan paling banyak sekali dibeli oleh rakyat Malaysia la gitu.

Kalau orang tak percaya, mestilah diorang tak nak beli kan. Tapi disebabkan mereka dah cuba dan suka dengan effect yang mereka sendiri dah rasa, mereka sentiasa beli lagi dan lagi. Dan selalunya orang yang dah sukakan sesuatu tu, pasti diorang akan recommend pula kat orang lain dan tak ragu-ragu nak bercerita mengenainya. Lama-lama, jadilah ia produk paling disukai ramai sampai masuklah dalam carta top 10 ni dan ia rating jualan tertinggi untuk setiap bulan.

Kat mana sumber maklumat Top 10 Produk Shaklee ni? Sebenarnya kita dapat tahu daripada Shaklee sendiri yang memaparkannya di Head Office mereka di Sunway GEO, Bandar Sunway.

Top 10 produk Shaklee

Top 10 produk Shaklee

Produk Shaklee? Apakah??

Anyway kepada anda yang masih belum mengenali Shaklee, Shaklee ini adalah sebuah syarikat supplement semulajadi yang telah wujud sejak tahun 1956 di US. Bermakna dah lebih 62 tahun bertapak di dunia!

Tapi kan.. walaupun dah 62 tahun syarikat ini ditubuhkan, ia telah pun mempunyai produk Shaklee yang paling awal pernah direka iaitu Multivitamin Shaklee yang dah pun berusia lebih daripada 100 tahun di dunia! Lagi tua daripada atuk nenek kita.

Amazing kan? Ada kisahnya.. Sebab bila produk Multivitamin Shaklee ini berjaya memikat hati ramai setelah mencubanya, dan setelah Dr. Forrest C Shaklee sendiri yakin akan kesan positifnya terhadap ramai orang, barulah dia menubuhkan syarikat supplement ini.

So sampailah hari ni, Shaklee telah pun ada sampai 24 jenis Vitamins yang mempunyai pelbagai fungsi dan manfaat. Dan daripada 24 jenis vitamin ini, 10 jualan TERTINGGI produk Shaklee pada setiap bulan adalah , jeng jeng jeng ..

Shaklee Top 10 Best-Sellers :

  1. Vivix
  2. ESP Energizing Soy Protein
  3. Omega Guard
  4. Vitamin C
  5. Ostematrix
  6. Alfalfa Complex
  7. Vitamin E
  8. Vitalea
  9. Collagen Powder
  10. Lecithin
10 Jualan Terbaik Produk Shaklee

10 Jualan Terbaik Shaklee

Familiar tak nama-nama ni? Kalau tak kenal, takpe. Nak tak saya kenalkan dengan lebih lanjut mengenai produk-produk ni dan kenapa ia paling laris di pasaran? Boleh baca bagi menambahkan ilmu.

Boleh klik di link di bawah :

  1. Vivix
  2. ESP Energizing Soy Protein
  3. Omega Guard
  4. Vitamin C
  5. Ostematrix
  6. Alfalfa
  7. Vitalea
  8. Collagen Powder

Kalau nak tahu, produk-produk ni ada yang termasuk dalam Pakej Kursus Spa kita. Jadi, keuntungan buat semua yang join Training Mobile Spa dengan kami, mereka pun dapat menikmati produk-produk terlaris Shaklee ni. Untuk digunakan dalam rawatan spa dan juga untuk diambil sendiri :-).

Jom, kenali lebih lanjut tentang Pakej Kursus Spa di bawah ‘The Walking Beauty’. Cara mudah untuk menjana pendapatan secara sampingan je!!

Kursus Spa The Walking Beauty 2018 – Kursus Spa Termurah

Berminat untuk sertai Pakej Kursus Spa TWB atau ingin mendapatkan mana-mana produk Shaklee, saya adalah ahli beautician TWB dan pengedar sah Shaklee yang dipercayai dan boleh berikan konsultasi kepada anda :-).

Salam Mesra,

Wan Syahida Kahar

012-6753078

Pengedar Shaklee seluruh Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.