Testimoni Peserta Kursus Mobile Spa “The Walking Beauty”

By | 06/11/2017

Hai Assalamualaikum semua! Suka tak kalau dapat cari side income melalui bisnes servis spa? Khususnya untuk kaum wanita yang sukaaaa sangat dengan bidang kecantikan ni dengan DUIT. Tak kira lah nak buat secara Home Spa atau Mobile Spa. Dua-dua pun boleh jadi lubuk duit. Ha, kalau suka, anda mestiii lagi suka dan teruja bila tengok Testimoni Peserta Kursus Mobile Spa “The Walking Beauty” ini.

Kursus Home Spa dan Mobile Spa “The Walking Beauty” ni telah ditubuhkan semenjak tahun 2015 lagi. Dan sejak dari itu, ramaiii beautician spa yang telah berjaya menjalani kursus spa ini telah berjaya mendapat pendapatan sampingan yang AMAT LUMAYAN.

Untuk ketahui lebih lanjut tentang kursus home spa atau mobile spa ini, boleh juga baca di sini : Kursus Usahawan Spa untuk Home Spa / Mobile Spa “The Walking Beauty”.

Ada yang buat secara sambilan pada hujung minggu, ada yang buat secara full-time setiap hari, ada yang buat ketika masa lapang di tempat kerja terutamanya pada waktu rehat, ada jugak yang cari income dengan memberikan latihan berbayar kepada orang lain yang nak pelajari teknik spa ni.

Yang paling BEST, mereka semua dapat menikmati extra income! Tak perlu bergantung 100% kepada duit gaji pada hujung bulan semata-mata! Sekarang, dengan adanya skill membuat servis home spa dan mobile spa ni, ke mana saja mereka pergi pun dah boleh jadi MAGNET DUIT !

Senang-senang je waktu weekend dapat jana duit. Orang lain spend duit time weekend. Beautician “The Walking Beauty” ni pulak menjana duit! Boleh la nak lepas bayar tol ke, bayar minyak kenderaan ke, beli barangan keperluan ke, nak reward diri lebih ke, kan!

Eh jangan tak tahu. Ada jugak yang berjaya kumpul-kumpul duit untuk kos majlis perkahwinan tau! Seronok tau sebenarnya. Pada pertengahan bulan kita pun tak lah terlalu sesak dan seksa menunggu hujung bulan baru nak dapat gaji, kan. Bila-bila masa je kita boleh ada duit. Siap boleh buat tabung simpanan lagi.

Ok tak payah dah cakap banyak. Jommm baca sendiri Testimoni Peserta Kursus Mobile Spa “The Walking Beauty” ini.

Testimoni Peserta Kursus Mobile Spa “The Walking Beauty”

Testimoni Peserta Kursus Mobile Spa “The Walking Beauty”

Dah dapat balik duit modal berserta keuntungan! – Puan Hajira

 

Testimoni Peserta Kursus Mobile Spa “The Walking Beauty”

Cepat je dah ada 5 orang booking nak buat spa! – Puan Ayu

 

Testimoni Peserta Kursus Mobile Spa “The Walking Beauty”

Baru je malam tadi training. Pagi ni dah berderet orang nak booking! – Puan Izatul

 

Testimoni Peserta Kursus Mobile Spa “The Walking Beauty”

Asalkan kita ada skill pada diri kita, kat mana-mana pun kita boleh cari duit! Even masa bercuti kat oversea!

 

Testimoni Peserta Kursus Mobile Spa “The Walking Beauty”

Siap dapat sijil daripada syarikat yang berdaftar tau kursus spa The Walking Beauty ni!

 

Testimoni Peserta Kursus Mobile Spa “The Walking Beauty”

Kalau dah mudah dapat duit tu, nak buat servis spa pun seronok je rasa!

 

Testimoni Peserta Kursus Mobile Spa “The Walking Beauty”

Duit berkepuk-kepuk! Puan Hawa ni masih student lagi di UTM masa ni. Kalau masa cuti sem, laaaagi giat spa dia! Ni hasil dalam 2 minggu. Sekarang dia dah kahwin, dengan banyak menggunakan pendapatan spa untuk majlis perkahwinannya.

 

Testimoni Peserta Kursus Mobile Spa “The Walking Beauty”

Ni antara feedback daripada pelanggan spa TWB. Confirm rasa best gila!

 

Testimoni Peserta Kursus Mobile Spa “The Walking Beauty”

Pasti suka dengan sesi spa kami ! Bila pelanggan puas hati, mudah nak repeat spa session!

Testimoni Peserta Kursus Mobile Spa “The Walking Beauty”

Dulu low self-esteem. Tapi dengan bisnes ni, kita pun dapat develop diri kita bukan saja dari sudut penampilan dan kemahiran, tapi kewangan yang kukuh.

Testimoni Peserta Kursus Mobile Spa “The Walking Beauty”

Kursus spa yang amat rendah modalnya, dijamin tak akan bankrup! Sangat mampu milik tak kira anda seorang pelajar atau pun sedang bekerja.

Testimoni Peserta Kursus Mobile Spa “The Walking Beauty”

Sejak dah buat spa, dah boleh ada duit simpanan. Tak perlu lagi mengusik duit gaji.

Testimoni Peserta Kursus Mobile Spa “The Walking Beauty”

Student di Universiti pun boleh manfaatkan pendapatan spa ni untuk menampung perbelanjaan harian di U.

Testimoni Peserta Kursus Mobile Spa “The Walking Beauty”

Kerja utama masih diteruskan, di samping membuat bisnes spa secara sampingan. Dah tak usik duit gaji pun ada.

Testimoni Peserta Kursus Mobile Spa “The Walking Beauty”

Jangan biarkan diri anda stress dengan masalah kewangan. Kita semua boleh keluar daripada masalah ni bila kita berusaha cari peluang.

Testimoni Peserta Kursus Mobile Spa “The Walking Beauty”

Bagi sesetengah orang yang kurang berkemampuan, walaupun dengan RM55 duit hasil spa pun dah terasa sangat bermakna untuk menampung keperluan keluarga.

Testimoni Peserta Kursus Mobile Spa “The Walking Beauty”

Para surirumah pun sesuai sangat buat bisnes spa ni untuk cari pendapatan sendiri.

Testimoni Peserta Kursus Mobile Spa “The Walking Beauty”

Keperluan asas pun dah dapat dipenuhi. Lega sikit rasa duit poket. Minyak kereta pun bukannya murah. Dapat bantu tampung perbelanjaan minyak kereta pun dah sangat berharga dan sangat-sangat membantu keluarga pada zaman ni kan? Bukan ada orang nak bagi duit kat kita pun. Jadi bayangkanlah sangat membantunya ilmu kemahiran spa ni.

Testimoni Peserta Kursus Mobile Spa “The Walking Beauty”

Ada tau yang dah resign daripada bekerja makan gaji dan dah boleh tumpukan kepada bisnes spa sahaja. Masa kerja pun dah lebih fleksibel.

 

Penutup

So macam mana? Best kan rasa kalau dapat jadi seperti mereka? Dengan menyertai kursus home spa / mobile spa “The Walking Beauty” ni, bayangkan lah dengan mudahnya anda boleh cari pendapatan sampingan. Modal untuk belajar pun dah mudah dapat balik, siap dapat keuntungan lagi!

Zaman sekarang memang kena usaha untuk tampung keperluan keluarga. Bayangkan lah betapa amat membantunya duit lebih ni. Kita dah tak perlu meminta-minta, berhutang ataupun meminjam duit orang, malah kita semakin dapat menambahkan duit tabung simpanan lagi.

InsyaAllah, ilmu mempelajari spa ni memang sangat berbaloi, berharga dan sangat menguntungkan. Kos untuk belajar hanya sekali, tapi dapat balik duit tu berkali-kali. Lihat la Testimoni Peserta Kursus Mobile Spa “The Walking Beauty”. Bersyukurnya mereka dengan kemampuan untuk menambahkan pendapatan mereka ni.

Jadi kalau anda pun dah terfikir-fikir nak join dan pelajari kursus home spa / mobile spa ni bersama “The Walking Beauty Project” ni, boleh lah hubungi saya terus okay!

Mana tahu, lepas ni anda pula yang bakal menambahkan lagi Testimoni Peserta Kursus Mobile Spa “The Walking Beauty” ini.

 

Salam sayang dan salam mesra,

Wan Syahida Kahar

012-6753078

35 thoughts on “Testimoni Peserta Kursus Mobile Spa “The Walking Beauty”

    1. syahida Post author

      Betul SA. Kita kalau nak berjaya, kena la korbankan tenaga dan masa. Gigih atas usaha kan? Bukan meminta simpati. Selagi ada kudrat, kita boleh usaha cari rezeki.. semua jenis perniagaan pun ada dugaan.

      Reply
    1. syahida Post author

      Ha’a.. Kena tunggu husband ada untuk jaga anak, bleh la buat 😀

      Reply
  1. Bella Jamal
    Twitter:

    Ada juga kawan yang buat Mobile Spa ni. Pernah cuba sekali sahaja buat servis spa di rumah. Bagi yang rajin, memang baguslah join tapi kena rajin.

    Reply
    1. syahida Post author

      Betul… Bila rajin, masyuk la duitnya. Termasuk juga minat 😀

      Reply
    1. syahida Post author

      Nak jadi customer je pun ok!! Contact je team The Walking Beauty 🙂

      Reply
  2. Nisa Kay

    wahhh senang la lepas ni sesiapa nak buat home spa ke kan..
    suri rumah pun tak perlu keluar tinggal anak kalau nak facial sebagainya.

    Reply
    1. syahida Post author

      Ha’a betul tu. Kita memang nak bantu golongan mak-mak ni 🙂

      Reply
  3. Jane

    Can earn so much. Not bad. Will consider to join the course. Thanks for the infor.

    Reply
    1. syahida Post author

      Can contact me to join okay! 012-6753078

      Reply
    1. syahida Post author

      Ehehe.. jenis servis.. selagi ada permintaan, income pun ada la 🙂

      Reply
    1. syahida Post author

      Ha’a.. mana ada duit nak jatuh dari langit kan.. kena usaha.. asalkan halal, InsyaAllah..

      Reply
  4. Ruby
    Twitter:

    Wah bagusnya ada perkhidmatan macam ni. Boleh la nanti ruby berspa di rumah aje. Lagi pula anak kecil lg. Nak pi mana-mana rumit juga. So biar The Walking Beauty datang ke rumah. Hehe

    Reply
    1. syahida Post author

      Betul! Mak-mak camni la kita nak bantu bagi servis mobile spa 🙂

      Reply
    1. syahida Post author

      Hehehe… Bab peluang cari duit ni memang exciting 😀

      Reply
    1. syahida Post author

      Kalau nak join, hubungi saya tauu.. boleh dengar preview.. boleh terus contact 012-6753078

      Reply
    1. syahida Post author

      Ha’a! Kalau malas, tak dapat nak nolong. 😀

      Reply
  5. Jane

    Good income. Thanks for sharing and I will try to do it. Hopefully more income coming in.

    Reply
    1. syahida Post author

      Yup! can contact me to join 🙂 012-6753078

      Reply
    1. syahida Post author

      Yup!! Area Bangi. Boleh contact saya untuk join k. 012-6753078

      Reply
  6. Pingback: Apa Itu Projek Spa 'The Walking Beauty'? • SyahidaShukri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge