Tag Archives: Virus

Masalah Gatal Tekak, Hidung dan Jadi Selsema?

Assalamualaikum semua pembaca saya yang budiman.   Ada tak yang alami masalah camni? Tekak gatal, hidung gatal, pastu dah start la nak berhingus. Biasanya inilah tanda-tanda nak demam, batuk dan selsema. Kalau saya, saya biasa sangat dapat simptom macam ni.  Apa yang berlaku? Sebenarnya ini petandanya sistem imun badan anda dah pun dicerobohi. Imun anda dah tak cukup… Read More »

Info Produk – Nutriferon

Assalamualaikum semua. Nak tanya, bila tiap kali kita demam, selsema, ataupun dijangkiti virus seperti denggi, HFMD, chicken pox, H1N1, zika, Rotavirus, atau lain-lain, tahukah anda apa yang menyembuhnya? Ya benar Allah menyembuhnya la kan. Tapi camne nak sembuh tu? Padahal ubat untuk virus-virus ni tak ada. Yup sistem imun kita sendiri la yang mesti lawan virus tu dengan… Read More »

Travel Emergency Kit Untuk Anak-anak

Assalamualaikum semua dan salam sejahtera saya ucapkan. Semoga para pembaca saya semuanya berada dalam keadaan sihat dan dilindungi Allah. Sabtu lepas saya dan suami telah travel ke selatan untuk hadiri majlis nikah kawan baik suami ?. Macam biasa kalau travel jauh-jauh ni saya mesti packing emergency travel kit ni untuk anak-anak.    Panadol & Nutriferon! Sebab selalunya time… Read More »