Tag Archives: Testimoni

Sejauhmana Bisnes Mobile Spa Boleh Memulangkan Balik Modal?

Hai Assalamualaikum! Sejauhmana Bisnes Mobile Spa Boleh Memulangkan Balik Modal belajar Kursus Spa? OK hari ni saya akan kupas mengenainya okay? Syukur Alhamdulillah bila sejak kebelakangan ni, makin ramai wanita yang tertarik nak menceburi bisnes Mobile Spa ni. Asalnya tak reti, tak berani. Sebab tangan keras dan tak berpengalaman. Tapi minat tu ada. Dalam hati ada keinginan gitu.… Read More »

Penjagaan Kulit Anti-Penuaan dengan Shaklee YOUTH

Akhirnya Shaklee YOUTH dah keluar bulan Februari 2018 ni dan berita mengenainya dah mulai tersebar luas! Selepas 8 tahun penyelidikan saintifik dan dedikasi yang tinggi daripada pihak penyelidikan Shaklee, Shaklee telah mengeluarkan produk penjagaan kulit dan anti-penuaan YOUTH. Dengan lapan paten dan paten yang belum selesai (patent-pending), Shaklee YOUTH direka untuk membantu anda kelihatan lebih muda tanpa menggunakan… Read More »

Testimoni Peserta Kursus Mobile Spa “The Walking Beauty”

Hai Assalamualaikum semua! Suka tak kalau dapat cari side income melalui bisnes servis spa? Khususnya untuk kaum wanita yang sukaaaa sangat dengan bidang kecantikan ni dengan DUIT. Tak kira lah nak buat secara Home Spa atau Mobile Spa. Dua-dua pun boleh jadi lubuk duit. Ha, kalau suka, anda mestiii lagi suka dan teruja bila tengok Testimoni Peserta Kursus Mobile… Read More »

Masalah Ibu Hamil dan Menyusu : Lesu dan Menggigil Ketika Berpuasa

Assalamualaikum semua! Ada ibu-ibu yang dah selesai puasa ganti? Ke dah tengah puasa 6 bulan Syawal? Mungkin ada yang terpaksa mengganti lebih banyak hari sebab terpaksa ponteng puasa masa Ramadhan hari tu, dek kerana tak larat. Sebab sememangnya Allah memberikan keringanan kepada dua golongan ni iaitu ibu-ibu hamil dan menyusu sebab kekurangan upaya mereka. Mesti ada ibu hamil… Read More »

Sakit Kaki Kerana Banyak Angkat Berat

SAKIT KAKI KERANA BANYAK ANGKAT BERAT Last weekend dalam sibuk-sibuk beraya, sempat saya COD dua items ni kepada makcik saya. Beraya dari pagi sampai la ke malam. COD jadi last sekali sebab tak boleh nak tangguh ke Isnin atau Selasa. Alkisahnya customer ni makcik saya sendiri. Makcik saya full-time jaga nenek saya yang dah sangat-sangat uzur. Kalau nak… Read More »

Dulu Saya Pernah Benci, Tapi Kemudian Saya Jadi Suka

Suatu masa yang dulu, saya sendiri pernah rasa boring tengok orang asyik promote Shaklee. Dulu saya pernah benci Shaklee. Masa ni saya kurang ilmu. Apatah lagi bab kesihatan ni langsung tak amik peduli. Saya tak tahu apa-apa pasal hal penjagaan dalaman. Yang saya tahu, yang penting kita kena makan makanan seimbang, ikut piramid makanan, makan banyak sayur dan… Read More »

Ikhtiar Hamil Dengan Resveratrol Vivix

IKHTIAR HAMIL DENGAN RESVERATROL VIVIX Resveratrol boleh perbaiki sel. Kalau perbaiki sel, bermakna sel-sel untuk persenyawaan pun turut sama la repair ? Seterusnya meningkatkan kesuburan dalam ikhtiar hamil anda suami isteri. Dalam Telomere Study yang Dr. Elizabeth Blackburn jalankan, diorang buat test ke atas pengguna Vivix yang dah 80 years old tau. Orang tua ni dia dah amalkan… Read More »

Keputusan Ujian Darah Saya: Kolestrol Turun!

Assalamualaikum semua.    Hari ni ikut husband gi tempat kerja.. So ambil peluang untuk buat blood test. Biasanya rutin buat blood test ni saya dan suami sama-sama buat towards the end of the year for every year. So now dah nak tamat 2016, kita pun repeat la blood test.  Dalam rekod pesakit, boleh check result blood test tahun… Read More »

Letih Terus Hilang, Buat Kerja Pun Semangat!

Assalamualaikum para pembaca saya yang budiman. Hari ni saya nak share testimoni dan feedback daripada salah seorang customer saya yang merangkap rakan sekolah saya dahulu. Dia sama macam saya, seorang ibu, dah ada 2 orang anak. Tapi dia masih bekerja manakala saya surirumah.  Dulu, dia selalu sangat mengadu letih jadi supermom. Letih kerja, balik sambung kerja as a… Read More »