Tag Archives: Success Story

Kisah Kejayaan Saya Dalam Shaklee

Hai Assalamualaikum. Best tak tajuk? Kali ni entry blog ini akan berkisar mengenair diri saya dan kisah kejayaan saya dalam Shaklee. Sedar tak sedar, dah 5 tahun saya menjalankan bisnes Shaklee ni sejak tahun 2014. Dalam tempoh tu, banyak sangat yang saya dah kecapi untuk diri saya sendiri dan juga keluarga saya. Bermula daripada saya yang tiada apa-apa,… Read More »

5 Kisah Wanita Peroleh Pendapatan 4-5 Angka Dengan Mobile Spa

Hi Assalamualaikum. Kali ni saya nak kongsikan kisah 5 orang wanita yang berjaya memperoleh pendapatan sebanyak 4-5 angka dengan servis Mobile Spa. Mereka pun pada mulanya bermula dengan zero. Tapi mereka bermula dengan azam yang kuat untuk mengubah kewangan mereka dan masa depan mereka. Nak tahu kisah mereka? Jommm bacakan. 1. Kisah Wanita : Faridah Daik – Berjaya… Read More »

Ibu Tunggal Berjaya Ubah Hidup Dengan Bisnes Spa

Hai Assalamualaikum. Bila kita dengar kisah para wanita selepas diceraikan, sangat menyedihkan. Maka bermulalah status sebagai Ibu Tunggal dan cabaran hidup yang tak pernah dibayangkan terjadi. Kisah kali ni agak panjang. Kisah seorang wanita yang baru diceraikan. Dan TWB menjadi asbab untuk beliau cari rezeki dan meneruskan kehidupan. Nama dan gambar yang empunya diri perlu dirahsiakan demi menjaga… Read More »