Tag Archives: Shaklee Selangor

Promosi Januari 2017: VIVIX !!

Assalamualaikum semua pembaca saya yang budiman.   Alhamdulillah Promosi bulan Januari 2017 sekarang ni adalah Vivix..  Diam-diam berisi Vivix ni.. Mahal-mahal dia pun, tetap ribuan yang terjual setiap kali ada jualan murah. Sebenarnya apa yang paling menarik ek? Yang orang duk cari-cari Vivix ni.  Kadang tu urgent sangat nak beli.  Bila tiba hari terakhir promotion, mula la orang… Read More »

Resdung Yang Teruk Dahulu Kini Semakin Baik

Assalamualaikum pembaca saya yang budiman.   Lately saya dah makin suka pulak dengan Garlic ni tau. Saya nih ada masalah resdung, hidung mudah rasa gatai pastu mula la nak bersin berkali-kali. Selalu time pagi-pagi la terkena ni. Simptom normal orang resdung la gitu kan… Nak buat camne.. dah nama pun keturunan orang resdung. Selsema resdung ni pun sampai… Read More »

Apa Yang Menggerakkan Anda Dalam Bisnes?

Assalamualaikum semua pembaca saya.  Terima kasih sebab sudi singgah ke blog saya ni.  Sedar tak sedar dah 5 tahun saya menceburi dunia bisnes online ni. Saya tak hebat dan bukannya jutawan. Tapi dalam tempoh ini, banyak benda yang saya dah belajar dan nampak sendiri.  Betul la kata orang. Pengalaman itu mematangkan kita. Jatuh bangunnya kita dalam perniagaan juga… Read More »

Kebaikan GLA Complex Untuk Kesuburan Wanita

Assalamualaikum semua.   Antara supplemen yang paling kerap dicari customers saya di kalangan wanita adalah supplemen untuk kesuburan. Ramai nampaknya yang masih ternanti-nanti rezeki zuriat ya. Alhamdulillah ada ikhtiar dan usaha daripada mereka. Bukannya menunggu dan menyerah saja. Kita boleh bantu sediakan tubuh badan yang lebih sihat dengan bantuan supplemen agar kebarangkalian untuk hamil itu lebih tinggi. Bagaimana… Read More »

Testimoni Demam Kebah Kurang 24 Jam Dengan Immune Booster Nutriferon

Assalamualaikum para pembaca saya yang budiman =)   Sebenarnya, hari Ahad yang lalu saya sempat COD Nutriferon kepada seorang ibu yang anaknya demam dah 3 hari tak kebah-kebah. Yang jadi masalah besar ibu ini adalah anaknya payah nak makan ubat. Biasalah anak kecil kan? Demamnya mencecah ke suhu 39 darjah Celcius. Ubat bontot pun dah bagi tapi masih… Read More »

Pentingnya Amalkan Supplemen Yang Ada Kelulusan KKM

Assalamualaikum semua pembaca saya yang budiman.   Lately banyak kan produk dan supplemen keluaran tempatan? Ada yang mempunyai kelulusan KKM namun ada juga yang tiada. Yang menjadi masalahnya adalah apabila rakyat Malaysia masih ramai yang tak ada kesedaran dan masih tak takut untuk beli dan makan supplemen yang tiada kelulusan KKM ini.  Ini kerana produk supplemen yang tiada… Read More »

Ibu Bekerja Atau Surirumah Hari-hari Mesti Bertenaga

Assalamualaikum para pembaca saya yang dirahmati Allah. Saya nak cerita. Antara rutin saya setiap pagi… Lepas Ameerah dah gi sekolah, mandikan Ameer. Bagi makan. Diri sendiri breakfast. Mengemas rumah. Basuh baju. Hari ni nak kena vacuum sebab semalam tak sempat. Sambil sambil tu jawab PM customers yang masuk, coaching downlines  ?. Yang nak booking homestay pon ade. Kerja… Read More »

Supplement Shaklee Selamat Ke Diambil Semasa Period?

Assalamualaikum para pembaca saya yang budiman. Ada ke yang bertanya soalan ini? Nak makan supplement Shaklee masa period tapi tak tahu selamat ke tak? Ok ke tak? Boleh ke tak?   Soalan ni memang hot. Customer memang bijak dan pandai. Mereka nak guna sesuatu suplimen sekarang ni bukan ikut ikutan. Tapi dengan ilmu?. Good job Shaklee’s consumers? Soalan… Read More »

Pesakit Lupus SLE Lebih Sihat Dengan Vivix!

Assalamualaikum semua.  Pernah dengar mengenai SLE atau Lupus?  Ia adalah sejenis penyakit auto-immune yang mana sistem imun seseorang itu bertindak menyerang tubuh badannya sendiri. KENALI JENIS –JENIS LUPUS Penyakit LUPUS ini boleh dikategorikan kepada 2 jenis iaitu DLE dan SLE. 1) DISCOID LUPUS ERYTHEMATOUS (DLE) Hanya melibatkan kulit, Jarang merebak ke organ lain, Kelihatan seperti jangkitan kulit dan… Read More »

Atasi Jerawat Degil dengan Set Jerawat Resdung Shaklee

Assalamualaikum semua pembaca saya yang budiman. Hampir semua wanita yang mengalami masalah jerawat. Bukan sahaja wanita malah lelaki juga. Stressnya rasa bila jerawat keluar kan? Lagi-lagi kalau yang keluar tu jerawat batu. Kadang-kadang pada waktu yang kita sangat-sangat la tak nak dia keluar. Jadi tak hairan la bila Set Jerawat Resdung Shaklee ni sangat kerap dicari dan dikejar… Read More »