Tag Archives: Shaklee Petaling Jaya

Cara Menjadi Ahli Shaklee

Bismillah. Assalamualaikum semua. Minat tak nak tahu cara-cara untuk mendaftar menjadi ahli Shaklee?  Untuk mendaftar menjadi ahli Shaklee ini, mesti ada orang lain yang dah jadi ahli Shaklee yang mendaftarkan untuk anda tau. Kiranya sponsored by dia la. Bukan sponsor biasiswa tu hehehe tapi sponsored ni maknanya didaftarkan di bawah dia. Kalau tuan-tuan dan puan-pun pergi ke branch… Read More »

Kajian Klinikal ke atas Resveratrol dan Polifenol dalam Vivix

Bismillah. Assalamualaikum semua. Mungkin anda dah start kenal sedikit sebanyak tentang Vivix Shaklee. Bagaimana ia bertindak sebagai antioksidan, antipenuaan dan juga antikanser, apa dia kandungan dalam Vivix, khasiat-khasiatnya yang sangaaat bagus dan pelbagai lagi testimoni orang yang dah pernah cuba Vivix. Jadi hari ni saya nak kongsi dengan lebih detail tentang kajian klinikal yang para saintis Shaklee telah… Read More »

Kisah Tonik Ajaib Vivix!

Bismillah. Ingin saya kongsikan dengan anda sharing daripada Tuan Haji Roslan Ghazali yang telah lama berpengalaman dalam Shaklee dan telah mengenali ramai pengguna Shaklee dari seluruh Malaysia, tak kira usia dan tak kira bangsa.   KISAH TONIC AJAIB VIVIX Peringkat awal 2004 vivix mdpt sambutan hangat di kalangan masyrakat dan leaders Chinese. Bg mereka nilai vivix amat murah… Read More »

4 Kandungan Vivix Yang Hebat!

Bismillah. Hari ni nak saya kongsikan dengan anda apa yang terkandung dalam Vivix yang membuatkan Vivix ni minuman antioksidan yang sangat hebat dan super power hingga luar biasa sangat effect nya!  Haa nak tau apa yang special sangat? Jom lihat!   Pertama adalah Polygonum Cuspidatum. Ia adalah salah satu tumbuhan herba semulajadi yang sangat tinggi dengan kuasa antioksidan… Read More »

Manfaat Sel-sel Tubuh Badan Kita Perolehi Daripada Vivix!

Bismillah.. Saya baru je selesai dengar recording daripada Pakar Nutrisi kami tentang info produk Vivix.  Saya cuba kongsikan di sini apa yang menarik dan istimewanya Vivix yang menjadi produk premium Shaklee dan satu-satunya produk yang bertindak memperbaiki sel-sel badan hingga ke peringkat DNA.    Vivix merupakan produk yang tinggi dengan Antioksidan yang mana ia mengandungi Resveratrol dan Polifenol… Read More »