Tag Archives: Shaklee Convention

Kenangkan Apa ‘Big Why’ Kita Dalam Bisnes yang Kita Lakukan

MY BIG WHY Sedar tak sedar dah almost 3 years saya aktif buat bisnes Shaklee ni. Maybe ade yang tertanya what’s so great about this business? What’s in it that’s so special? Yang buat saya kekal setia tak tukar-tukar? Ape dah takde bisnes lain ke nak try?? There’s a big why. Apa saja kita buat.. mesti ada WHY.… Read More »

Pengalaman Hadiri ‘Shaklee Convention 2017’

Tiap kali attend Shaklee Convention ni, tiap kali tu la saya akan dengar sharing Master-master yang sangat sangat menyentuh hati & perasaan… Kalau attend & dengar sharing tanpa mengalirkan air mata, tak sah la namanya. Sebabnya, setiap Master yang berjaya tu, setiap diorang ada push factor diorang yang buat diorang paksa diri diorang untuk betul-betul dapat apa yang… Read More »