Tag Archives: Shaklee Bangi

Saya Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Sri Manja, Taman Dato Harun, Jalan Klang Lama dan Sekitarnya

Bismillah. Assalamualaikum semua. Perkenalkan, saya Wan Syahida. Saya merupakan seorang Pengedar Shaklee Petaling Jaya. Saya bersedia untuk berikan konsultasi yang terbaik buat anda untuk kesemua produk Shaklee. Jadi bagi anda yang tinggal di kawasan Petaling Jaya, boleh lah hubungi saya Syahida, Pengedar Shaklee Petaling Jaya. Pengedar Shaklee Petaling Jaya Antara yang selalu jadi HOT SELLING di kalangan customer saya adalah… Read More »

Promosi Januari 2017: VIVIX !!

Assalamualaikum semua pembaca saya yang budiman.   Alhamdulillah Promosi bulan Januari 2017 sekarang ni adalah Vivix..  Diam-diam berisi Vivix ni.. Mahal-mahal dia pun, tetap ribuan yang terjual setiap kali ada jualan murah. Sebenarnya apa yang paling menarik ek? Yang orang duk cari-cari Vivix ni.  Kadang tu urgent sangat nak beli.  Bila tiba hari terakhir promotion, mula la orang… Read More »

Resdung Yang Teruk Dahulu Kini Semakin Baik

Assalamualaikum pembaca saya yang budiman.   Lately saya dah makin suka pulak dengan Garlic ni tau. Saya nih ada masalah resdung, hidung mudah rasa gatai pastu mula la nak bersin berkali-kali. Selalu time pagi-pagi la terkena ni. Simptom normal orang resdung la gitu kan… Nak buat camne.. dah nama pun keturunan orang resdung. Selsema resdung ni pun sampai… Read More »

Sayur Layu Menjadi Segar Semula dengan Basic H!

Assalamualaikum dan salam sejahtera para pembaca saya yang budiman! Harap semuanya sihat dan dilindungi Allah selalu. Masih lagi bercerita tentang Basic H! Saya memang starting to like Basic H. Selalunya saya gunakan Basic H ni untuk merendam sayur-sayuran dan buah-buahan selepas baru balik daripada shopping di pasar.  Itu sayur-sayur yang masih fresh baru dibeli. Kita hanya cuci dengan… Read More »

Cara Mengubati Buasir Dengan Cepat dan Berkesan

Assalamualaikum pembaca saya yang budiman.  Awal bulan yang lalu saya dihubungi oleh seseorang yang berminat dengan Vivix untuk membantu adiknya yang dah lama mempunyai buasir dan ibu mertuanya yang sakit tumor otak, diabetes dan darah tinggi. Yang hubungi saya ini wanita dan adiknya itu lelaki. Masih belum berkahwin dan muda belia. Kerana kasihankan adik, dia berminat nak try… Read More »

Bisnes Shaklee – Apa Yang Best Sangat?

  Sebagai seorang pengedar Shaklee, saya sebenarnya kerap gak dihubungi orang yang minta advice tentang camne nak boost up health atau yang nak improve kesihatan melalui pemakanan tambahan semulajadi Shaklee.  Malaysians banyak sangat penyakit dan kurang nutrient, yes sebab pemakanan tak jaga, tak cukup & lifestyle susah nak ubah.  Tapi walaupun demikian saya rasa bersyukur bila kesedaran orang… Read More »

Apa Makna Nilai Indeks Glisemik?

Bismillah. Assalamualaikum semua ? Dah breakfast? Biasa tak beli roti dan anda lihat apokobondo la GI value yang ada tulis kat plastik roti ni? Hari ni saya nak share info pasal ni ya.   Haa ok, yang tulis GI value 55 ni adalah roti wholemeal ya. Manakala yang kiri tak tulih GI value ni white bread. Pasai pa… Read More »