Tag Archives: Set Kulit Shaklee

My Most Favourite Daily Routine

Assalamualaikum semua. Nak cerita tentang rutin saya hari-hari setiap pagi ni.  Inilah Vitamin C yang saya ambil selalu.    Setiap hari tak sah kalau saya tak amik 2 biji Vitamin C saya nih.. Kalau dulu-dulu, saya complain bila tengok tabletnya besar sangat ?. Saya ingat lagi masa 1st time saya try. Masa tu waktu berpantang lepas lahirkan Ameer…… Read More »

Atasi Jerawat Degil dengan Set Jerawat Resdung Shaklee

Assalamualaikum semua pembaca saya yang budiman. Hampir semua wanita yang mengalami masalah jerawat. Bukan sahaja wanita malah lelaki juga. Stressnya rasa bila jerawat keluar kan? Lagi-lagi kalau yang keluar tu jerawat batu. Kadang-kadang pada waktu yang kita sangat-sangat la tak nak dia keluar. Jadi tak hairan la bila Set Jerawat Resdung Shaklee ni sangat kerap dicari dan dikejar… Read More »

My Shaklee Effect

Assalamualaikum semua!    My Shaklee Effect Sebenarnya semalam Facebook tunjukkan Friendship Memory saya & husband.. Dah 7 tahun Friend kat Facebook.  FB tunjukkan gambar-gambar lama kami. Dari awal berkahwin sampai sekarang. Saya tengok balik gambar lama saya, terkejutnya rasa.. Hairan rasa, awat teruk sangat muka saya ni dulu?? Berminyak, kusam, gelap.. ??  Bezanya ngan sekarang sejak saya dah… Read More »