Tag Archives: Set Ikhtiar Hamil

Tanda-tanda Kehamilan dan Kaedah Menentukannya

Tanda-tanda Kehamilan dan Kaedah Menentukannya Hai Assalamualaikum! Saya doakan pembaca saya semuanya berada dalam lindungan dan rahmat Allah. Ada yang tengah cari info tentang hamil? Atau mungkin tengah cari-cari tips kehamilan? Blog saya banyak fokus tentang isu kehamilan dan nutrisi tentang kehamilan termasuklah sebelum hamil, semasa hamil dan juga selepas hamil. Hari ni saya nak share tentang tanda-tanda kehamilan… Read More »

Supplemen Ikhtiar Hamil Untuk Suami dan Isteri

Supplemen Ikhtiar Hamil atau Set Kesuburan untuk Suami dan Isteri Bagi pasangan yang mungkin sedang berusaha untuk hamil, cuba kenali masalah yang mungkin anda sedang hadapi… Sama ada, 1) haid tak teratur 2) badan stress 3) kerap rasa letih 4) masalah keintiman 5) masalah kurang kesuburan Shaklee boleh bantu kedua-dua pasangan suami dan isteri dengan set supplemen ikhtiar… Read More »

Ikhtiar Hamil Dengan Resveratrol Vivix

IKHTIAR HAMIL DENGAN RESVERATROL VIVIX Resveratrol boleh perbaiki sel. Kalau perbaiki sel, bermakna sel-sel untuk persenyawaan pun turut sama la repair ? Seterusnya meningkatkan kesuburan dalam ikhtiar hamil anda suami isteri. Dalam Telomere Study yang Dr. Elizabeth Blackburn jalankan, diorang buat test ke atas pengguna Vivix yang dah 80 years old tau. Orang tua ni dia dah amalkan… Read More »

Testimoni Vivix Untuk Masalah PCOS

A PCOS fighter that benefits a lot with Shaklee!! If you’re a PCOS fighter yourself, this sharing might help you. Saya mula amalkan Vivix pada 2013-2014 sebagai ikhtiar untuk mengandung. Dah macam2 cara cuba dan amalkan sebelum tu. Bile kawan recommend Shaklee dan Vivix, saya pun cuba. Tak baca pun apa itu vivix dan benefit vivix. Saya just… Read More »