Tag Archives: Set Detoks

Azam Baru Untuk Hadapi Tahun 2019

Mengenai azam baru.. Tahun 2018 bakal melabuhkan tirainya dan tahun 2019 bakal tiba. Ada yang dah fikirkan azam baru untuk tahun depan? Team Kursus Mobile Spa “The Walking Beauty” akan memperkenalkan suatu program yang bakal menggemparkan kesemua ahli beautician TWB dan peserta-peserta yang berminat untuk menyertai Kursus Mobile Spa TWB.
 Program ni memang bersesuaian pada akhir tahun macam… Read More »

Detoks Badan Secara Menyeluruh Dengan Set Detoks

Hai Assalamualaikum!! Ada tak di antara anda yang selalu rasa letih-letih, badan berbau, perut buncit, cepat mengantuk, rasa lesu, tak cergas dan selalu lemau, jalan skit cepat penat, muka juga nampak sangat kusam, pucat dan badan rasa malas je. Ada? Kalau ada, ini simptom biasa yang menunjukkan badan anda telah dipenuhi dengan banyak toksin. Toksin ni ambil masa… Read More »

Detoks Perut dan Usus Daripada Toksin dan Sisa Makanan Dengan Herb-Lax

Dah masuk musim open house raya dan kenduri-kendara perkahwinan sekarang ni mula lah kita akan banyak menikmati makanan. Biasa la bila dah habis seminggu pertama raya bersama keluarga, tiba pula masa untuk memenuhi jemputan rumah terbuka pula. Sabtu lepas saya sampai kena hadiri 4 jemputan. Bayangkan la banyak mana makanan dihidangkan. Hehe. Memang dah terfikir-fikir ku perlu detoks… Read More »