Tag Archives: Promosi

Promosi Shaklee Februari 2018

Hai!! Assalamualaikum semua pengunjung blog saya :-). Kalau anda first time nak try consume Shaklee dan first time nak rasa kehebatan rangkaian produk Shaklee, mesti anda tertunggu dan tertanya, ada tak apa-apa promosi yang Shaklee offer untuk bulan Februari ni? OK!! Untuk Promosi Shaklee Februari 2018 ini, Shaklee menawarkan penjimatan sebanyak 10% diskaun ke atas pembelian 4 kotak… Read More »

Apa Yang Ada Dalam Promosi Februari 2017?

Assalamualaikum semua! Seperti biasa, kalau masuk bulan baru, mesti ada PROMOTION baru daripada Shaklee. Jadi untuk Februari 2017, ada yang istimewa untuk semua Pengedar dan Pengguna Shaklee. Apa dia tu? Jom kita tengok!   1) OSTEMATRIX Ostematrix ni paling digemari ramai. Antara kegunaanya yang paling orang suka adalah ia bagus untuk menghilangkan sakit-sakit badan serta sendi, lenguh-lenguh dan… Read More »

Nak Buat Sel-sel Badan Lagi Muda Buat Apa??

Assalamualaikum semua!! Sejak baca sharing Dr Hamid Arshat yang amalkan Resveratrol untuk anti-oksidan, saya start buka mata tentang Resveratrol.  Tu doktor pakar tu..  Bila Dr share? Masa akhir tahun nak masuk awal tahun 2017 bebaru ni la. Dulu-dulu pun ada juga Dr share di personal FB beliau. Sebab saya gemar follow beliau jadi saya dapat la tahu. Then..… Read More »

Promosi Januari 2017: VIVIX !!

Assalamualaikum semua pembaca saya yang budiman.   Alhamdulillah Promosi bulan Januari 2017 sekarang ni adalah Vivix..  Diam-diam berisi Vivix ni.. Mahal-mahal dia pun, tetap ribuan yang terjual setiap kali ada jualan murah. Sebenarnya apa yang paling menarik ek? Yang orang duk cari-cari Vivix ni.  Kadang tu urgent sangat nak beli.  Bila tiba hari terakhir promotion, mula la orang… Read More »

Promosi Hebat November 2016 Dari Shaklee! Jom Tengok

Assalamualaikum semua 🙂 Setiap bulan Shaklee akan bagi promosi harga murah untuk item-item yang terpilih. Nak bagi peluang lebih ramai orang merasa produk hebat Shaklee dengan harga yang lebih mampu milik! Jom tengok apa yang ada 🙂   1) Nutriferon Buy 6 Free 1 Buy 2 get less 5% Nutriferon adalah penggalak imunisasi atau immune booster kepada tubuh.… Read More »

Kisah Tonik Ajaib Vivix!

Bismillah. Ingin saya kongsikan dengan anda sharing daripada Tuan Haji Roslan Ghazali yang telah lama berpengalaman dalam Shaklee dan telah mengenali ramai pengguna Shaklee dari seluruh Malaysia, tak kira usia dan tak kira bangsa.   KISAH TONIC AJAIB VIVIX Peringkat awal 2004 vivix mdpt sambutan hangat di kalangan masyrakat dan leaders Chinese. Bg mereka nilai vivix amat murah… Read More »

4 Kandungan Vivix Yang Hebat!

Bismillah. Hari ni nak saya kongsikan dengan anda apa yang terkandung dalam Vivix yang membuatkan Vivix ni minuman antioksidan yang sangat hebat dan super power hingga luar biasa sangat effect nya!  Haa nak tau apa yang special sangat? Jom lihat!   Pertama adalah Polygonum Cuspidatum. Ia adalah salah satu tumbuhan herba semulajadi yang sangat tinggi dengan kuasa antioksidan… Read More »

Manfaat Sel-sel Tubuh Badan Kita Perolehi Daripada Vivix!

Bismillah.. Saya baru je selesai dengar recording daripada Pakar Nutrisi kami tentang info produk Vivix.  Saya cuba kongsikan di sini apa yang menarik dan istimewanya Vivix yang menjadi produk premium Shaklee dan satu-satunya produk yang bertindak memperbaiki sel-sel badan hingga ke peringkat DNA.    Vivix merupakan produk yang tinggi dengan Antioksidan yang mana ia mengandungi Resveratrol dan Polifenol… Read More »

Ucapan Selamat Hari Raya 2016!

  Bismillah. Assalamualaikum para pembaca saya yang budiman ☺️. Saya doakan anda semua sentiasa berada di bawah lindungan rahmat Allah SWT. Amiin. Alhamdulillah Allah panjangkan usia kita untuk melalui Ramadhan lagi pada tahun ini. Kini Ramadhan pun telah melabuhkan tirainya dan kita berpeluang untuk bergembira menyambut Syawal pula. Alhamdulillah. Syukur. Jadi bersempena dengan sambutan Syawal ini, izinkan saya… Read More »