Tag Archives: Kursus Spa Bersijil

Kursus Spa 1 Hari Bersama TWB

Hai Assalamualaikum! Ada yang mencari kursus spa 1 hari?? Kebanyakan kursus spa di luar sana akan pasti ambil masa 1 whole day dari pagi hingga ke petang. Kenapa yang lama sangat tu? Kesian juga kat para peserta yang susah nak dapat cuti atau susah nak tinggalkan anak-anak lama-lama. Ada pula yang datang dari jauh untuk menghadiri kursus spa.… Read More »

Kursus Spa TWB Termurah Di Pasaran

Hai Assalamualaikum.. Terpanggil saya nak ulang tulis dalam entry blog saya, tentang Kursus Spa TWB termurah di pasaran ni. Saya nak imbas kembali sewaktu saya mula-mula belajar facial & mobile spa bersama TWB ini. Masa tu tahun 2015, dan waktu tu TWB baru je launch sekitar Mei. Saya training facial pada bulan September 2015. Masa tu hanya ada… Read More »

Modal Minima Buka Spa

Hai Assalamualaikum! Ehh tengah usha-usha peluang membuka Bisnes Spa atau Bisnes Mobile Spa dengan modal minima buka spa? Wah.. Besar cita-cita!! Tapi nak buka Spa yang jenis Kedai atau Spa Tanpa Kedai? Kalau Spa jenis ada kedai premis, dah tentulah SANGAT BESAR modalnya, kan? Dah tentu kena sediakan Facial Bed, Bath Tub, ada pekerja untuk tunggu di kedai… Read More »

Kursus SPA The Walking Beauty 2018 – Kursus Spa Termurah!

Hai Assalamualaikum semua :). Hari-hari pun ada yang hubungi saya tanya tentang kursus mobile spa di bawah ‘The Walking Beauty‘ ni. Maklumlah, Kursus Spa Termurah lah katakan!! Saya sebenarnya tak sangka, begitu ramai orang yang sebenarnya berminat nak cari side income dengan bisnes spa tanpa kedai, Mobile Spa ni. Terima kasih banyak-banyak saya ucapkan kepada anda yang berminat… Read More »