Tag Archives: Herblax

Coretan Hari Raya Aidiladha 2017 Yang Lalu

Hai Assalamualaikum! Lama saya tak menjenguk blog saya ni kan? Korang apa khabar? Bulan lepas sepanjang Ogos saya telah terlebih fokus kepada medium Facebook dan Instagram. Jadi Blogging saya terpaksa ketepikan sekejap. Tapi saya tetap memang berniat nak tetap teruskan dunia Blogging saya. So, minta maaf kepada semua yang mungkin ada visit Blog saya ni tapi tak ada… Read More »

Detoks Perut dan Usus Daripada Toksin dan Sisa Makanan Dengan Herb-Lax

Dah masuk musim open house raya dan kenduri-kendara perkahwinan sekarang ni mula lah kita akan banyak menikmati makanan. Biasa la bila dah habis seminggu pertama raya bersama keluarga, tiba pula masa untuk memenuhi jemputan rumah terbuka pula. Sabtu lepas saya sampai kena hadiri 4 jemputan. Bayangkan la banyak mana makanan dihidangkan. Hehe. Memang dah terfikir-fikir ku perlu detoks… Read More »

Elak Perut Buncit dan Kolestrol Tinggi Pada Musim Hari Raya

Hai Assalamualaikum! Lagi seminggu kan nak Raya? Macamana persediaan Raya? Mesti dah kena pikir dari sekarang kan terutamanya juadah dan menu raya dan kelengkapan rumah sebab nak terima kehadiran tetamu. Dalam fikiran kita pun mesti dah terbayang-bayang juadah famous time raya. Biasalah selalu time Raya, of course la main activity dia is makan, makan, and makan, kan! Saya… Read More »