Tag Archives: Detoks

Azam Baru Untuk Hadapi Tahun 2019

Mengenai azam baru.. Tahun 2018 bakal melabuhkan tirainya dan tahun 2019 bakal tiba. Ada yang dah fikirkan azam baru untuk tahun depan? Team Kursus Mobile Spa “The Walking Beauty” akan memperkenalkan suatu program yang bakal menggemparkan kesemua ahli beautician TWB dan peserta-peserta yang berminat untuk menyertai Kursus Mobile Spa TWB.
 Program ni memang bersesuaian pada akhir tahun macam… Read More »

Detoks Badan Secara Menyeluruh Dengan Set Detoks

Hai Assalamualaikum!! Ada tak di antara anda yang selalu rasa letih-letih, badan berbau, perut buncit, cepat mengantuk, rasa lesu, tak cergas dan selalu lemau, jalan skit cepat penat, muka juga nampak sangat kusam, pucat dan badan rasa malas je. Ada? Kalau ada, ini simptom biasa yang menunjukkan badan anda telah dipenuhi dengan banyak toksin. Toksin ni ambil masa… Read More »

Elak Perut Buncit dan Kolestrol Tinggi Pada Musim Hari Raya

Hai Assalamualaikum! Lagi seminggu kan nak Raya? Macamana persediaan Raya? Mesti dah kena pikir dari sekarang kan terutamanya juadah dan menu raya dan kelengkapan rumah sebab nak terima kehadiran tetamu. Dalam fikiran kita pun mesti dah terbayang-bayang juadah famous time raya. Biasalah selalu time Raya, of course la main activity dia is makan, makan, and makan, kan! Saya… Read More »