Tag Archives: Alfalfa

Supplemen Ikhtiar Hamil Untuk Suami dan Isteri

Supplemen Ikhtiar Hamil atau Set Kesuburan untuk Suami dan Isteri Bagi pasangan yang mungkin sedang berusaha untuk hamil, cuba kenali masalah yang mungkin anda sedang hadapi… Sama ada, 1) haid tak teratur 2) badan stress 3) kerap rasa letih 4) masalah keintiman 5) masalah kurang kesuburan Shaklee boleh bantu kedua-dua pasangan suami dan isteri dengan set supplemen ikhtiar… Read More »

Apa Yang Ada Dalam Promosi Februari 2017?

Assalamualaikum semua! Seperti biasa, kalau masuk bulan baru, mesti ada PROMOTION baru daripada Shaklee. Jadi untuk Februari 2017, ada yang istimewa untuk semua Pengedar dan Pengguna Shaklee. Apa dia tu? Jom kita tengok!   1) OSTEMATRIX Ostematrix ni paling digemari ramai. Antara kegunaanya yang paling orang suka adalah ia bagus untuk menghilangkan sakit-sakit badan serta sendi, lenguh-lenguh dan… Read More »

Gout Hanya Meminati Kaum Lelaki Ke?

Assalamualaikum semua. Pernah wonder tak gout ni asyik kena kat orang lelaki? Ke tak pernah hairan pun? Saya pun pernah tertanya kenapa. Memang betul. Lelaki lebih cenderung mengalami penyakit gout berbanding wanita. Hanya 10% sahaja wanita yang menghidapi penyakit Gout ini, dan kebanyakan daripada mereka adalah daripada golongan ‘menopause’. Gout ini kebanyakannya menyerang lelaki yang berumur 40-an. Tetapi… Read More »

Promosi Hebat November 2016 Dari Shaklee! Jom Tengok

Assalamualaikum semua 🙂 Setiap bulan Shaklee akan bagi promosi harga murah untuk item-item yang terpilih. Nak bagi peluang lebih ramai orang merasa produk hebat Shaklee dengan harga yang lebih mampu milik! Jom tengok apa yang ada 🙂   1) Nutriferon Buy 6 Free 1 Buy 2 get less 5% Nutriferon adalah penggalak imunisasi atau immune booster kepada tubuh.… Read More »

Atasi Jerawat Degil dengan Set Jerawat Resdung Shaklee

Assalamualaikum semua pembaca saya yang budiman. Hampir semua wanita yang mengalami masalah jerawat. Bukan sahaja wanita malah lelaki juga. Stressnya rasa bila jerawat keluar kan? Lagi-lagi kalau yang keluar tu jerawat batu. Kadang-kadang pada waktu yang kita sangat-sangat la tak nak dia keluar. Jadi tak hairan la bila Set Jerawat Resdung Shaklee ni sangat kerap dicari dan dikejar… Read More »

Set Menyusu Shaklee Yang Terbaik Untuk Anda Ibu-ibu Hebat & Nak Sihat!

Assalamualaikum semua pembaca saya yang budiman! Untuk pengetahuan tuan-tuan dan puan-puan, saya merupakan seorang ibu kepada 2 anak. Kedua-dua anak saya berjaya mendapat penyusuan susu ibu selama 2 tahun. Syukur Alhamdulillah. Perjuangan menyusu itu bukan mudah. Jadi saya faham perasaan ibu-ibu yang berusaha seperti anda.  Saya ada pengalaman mengepam susu di tempat kerja, meninggalkan EBM setiap hari kepada… Read More »

Bantu Atasi Gastrik dengan ESP !!

Assalamualaikum para pembaca saya yang budiman! Semoga semuanya berada dalam lindungan dan rahmat Allah. Hari ni saya ingin berkongsi tentang gastrik. Ramai orang yang ada masalah gastrik ni. Namun ramai yang beranggapan ia biasa-biasa je dan tak perlu diambil serius sangat.  Apa kata sekiranya kita cuba elakkan gastrik ni setelah kita kenali apa itu gastrik, punca-puncanya dan cara… Read More »

Bagaimana Alfalfa Membantu Pesakit Diabetes?

Assalamualaikum dan salam semua 🙂   Persoalan yang buat saya tertanya-tanya sejak saya suka amalkan Alfalfa adalah bagaimana ia dapat membantu mengawal paras gula bagi pesakit diabetes? Sememangnya ada banyakkk sangat manfaat Alfalfa seperti untuk resdung, untuk menghilangkan keputihan, untuk melancarkan darah, untuk mencuci darah, untuk detoks seluruh badan, untuk mengalkalikan tubuh badan, membantu masalah gastrik, menurunkan berat… Read More »

Nak Kurus Dengan Cara Selamat?

Dalam dunia moden hari ni, dunia sedang mengalami masalah MANUSIA yang terlebih berat badan dan lebih menakutkan yang duduk di dalam kategori OBESITI juga semakin meningkat. Statistik obesiti di Malaysia menunjukkan bahawa obesiti adalah yang tertinggi di Asia Tenggara. Obesiti boleh menjadi antara punca penyakit kronik seperti sakit jantung, darah tinggi, kencing manis dan lain-lain lagi.  Di antara… Read More »

Bagaimana Set Menyusu Shaklee Membantu Ibu Menyusu?

Teks : Wan Syahida Kahar Bismillah. Assalamualaikum. Semoga semua pembaca saya berada dalam keadaan sihat dan di dalam lindungan rahmat Allah selalu 🙂 Sedar tak sedar, dah nak masuk 10 bulan saya menyusukan Ameer. Alhamdulillah atas rezeki yang Allah kurniakan, iaitu kesihatan dan kemampuan untuk terus menyusukan dengan susu badan saya sendiri. Saya yakin, setiap ibu yang bergelar… Read More »