Vivix Shaklee : Promosi Februari 2019

By | 04/02/2019

Hai Assalamualaikum dan salam sejahtera. Berita baik kepada semua peminat Vivix Shaklee mahupun mereka yang baru pertama kali mahu mencuba dan mendapatkan Vivix Shaklee bulan Februari ini. Kalau sebelum ni anda complain Vivix ni mahal untuk dinikmati, sekarang anda dah boleh tarik nafas lega kerana terdapat PROMOSI besar-besaran sepanjang bulan Februari 2019 ini! Nak tahu? Kena baca selanjutnya 🙂

Promosi Vivix Shaklee Bulan Februari 2019

Istimewa pada bulan Februari ini, Vivix boleh didapati dengan harga diskaun sekiranya anda dapatkan 2 botol sekaligus. Kalau 1 botol sahaja, harganya RM475.

Tapi dalam promosi Vivix Shaklee bulan Februari, harga 2 botol Vivix ini hanya bernilai RM684. Bermakna anda dah boleh jimat RM266. Tentulah lebih menguntungkan kalau ambil 2 botol terus, kan?

Dan bukan itu sahaja. Ahli-ahli baru Shaklee yang mendapatkan 2 botol Vivix ni sekarang akan dapat juga:

  • FREE membership yang bernilai RM65.
  • Free postage bernilai RM10.
  • FREE gift water tumbler bernilai RM25.
  • Cash rebate sebanyak RM34 yang akan terus masuk ke akaun bank mereka.

Total penjimatan adalah sebanyak RM400. Ha, banyaknya! Tapi kena ambil 2 botol terus tau. Kalau beli 1 botol sahaja, tak dapat keistimewaan harga promosi ini ye.

Tak lupa juga, setiap pembelian anda akan mendapat FREE consultation mengenai cara-cara pemakanan Vivix, cara penyimpanan Vivix, perkara-perkara yang perlu dijauhkan ketika mengambil Vivix, dan bantuan consultation sekiranya anda terasa sebarang masalah.

Apa Itu Vivix Shaklee?

Sejak 2012 yang lalu, Shaklee memperkenalkan Vivix, produk supplemen revolusionari anti-penuaan dalam pertarungan melawan penuaan pada tahap sellular. Lebih daripada 1 juta botol Vivix telah pun dijual. Vivix merupakan supplemen anti-penuaan terbaik di dunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-bertahun oleh Shaklee, Syarikat No. 1 supplemen makanan di Amerika. Di dalam kajian makmal, ramuan Vivix telah menunjukkan impak kepada empat mekanisma penting penuaan pada tahap sellular.

4 Mekanisme Penuaan Pada Tahap Sel

  1. Kerosakan DNA
    • Setiap hari, setiap sel tubuh kita diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA.
    • Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan satu “typo” (kesilapan daripada yang asal) yang akan mengganggu fungsi dan panjang umur.
    • Ramuan Vivix mampu melindungi dan memperbaiki sel DNA.
  1. Pengawalan Genetik
    • Pengawalan genetik menyumbang kepada kemerosotan umur pada tahap sel.
    • Di dalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru menunjukkan ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap sellular.
  1. Pengeluaran Tenaga Yang Kian Menurun Oleh Sel-sel
    • Mitokondria (penjana tenaga) di dalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Namun, apabila kecekapan mitokondria menurun, fungsi sel juga turut menurun.
    • Ramuan Vivix menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitokondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.
  2. Penimbunan Protein AGE
    • Penimbunan protein AGE (advanced-glycation-end products) boleh menyebabkan kerosakan tahap sellular yang akan mengganggu kekuatan sel dan panjangnya umur.
    • Ramuan Vivix adalah 10 kali lebih kuat daripada Resveratrol (kandungan unik dalam anggur “Muscadine”) untuk melambatkan pembentukan protein AGE.
    • Di dalam satu penemuaan utama, kajian klinikal terkini menunjukkan ramuan aktif Vivix berupaya mengaktifkan pengawalan utama genetik yang menolong melambatkan penuaan pada tahap sellular, melawan penuaan pada tahap selullar dan lebih daripada itu.

Vivix adalah minuman campuran botani yang mengandungi campuran unik botani :

  • Polygonum Cuspidatum
  • Anggur Muscadine
  • Elderberi Eropah
  • Lobak Ungu

Baca mengenai : 4 Kandungan Vivix Yang Hebat

Kesemua ini kaya dengan polifenol yang menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan yang semulajadi.

Kebaikan Vivix Shaklee

Baca mengenai Kajian Telomere yang memenangi hadiah nobel dalam kategori perubatan DI SINI.

Vivix mampu memperbaiki sel sehingga ke peringkat paling kecilnya iaitu DNA. Sel dan DNA dalam tubuh badan kita ini selalu rosak setiap hari yang mana salah satu penyebabnya adalah dari radikal bebas. Apabila DNA mengalami kerosakan, ini akan menyebabkan proses penuaan menjadi lebih cepat.

Baca juga mengenai : Apa Pentingnya Antioksida

Dengan Vivix, ia akan membantu melambatkan proses penuaan dengan melindungi tubuh kita daripada cepat rosak. Sebagai contoh, seseorang yang telah menjalani rawatan kemoterapi dalam usaha merawat kanser boleh mengambil Vivix selepas selesai kemoterapi supaya dapat membantu mempercepatkan pemulihan sel tubuh yang telah rosak akibat rawatan kemo.

Apabila semakin meningkat umur, tubuh kita akan lebih banyak terdedah kepada risiko penuaan akibat sel badan yang kehilangan tenaga. Vivix membantu menguatkan sel dalam badan untuk menghasilkan tenaga dan membantu memperlahankan proses penuaan.

Apabila semakin tua, kecerdasan otak dan kecergasan badan semakin merosot. Tubuh badan akan mula merasa lenguh dan tidak bermaya. Dengan Vivix, ia dapat membantu badan menjadi lebih cegas dan otak lebih cerdas dan sekaligus membantu mengembalikan keremajaan.

Apa Yang Vivix Boleh Bantu?

Apabila Vivix mengandungi Resveratrol yang berkuasa memperbaiki DNA dan sel, kita boleh berikhtiar untuk memperbaiki tahap kesihatan organ-organ dalam tubuh badan kita.

Sel-sel membentuk tisu, tisu-tisu membentuk organ, dan organ-organ membentuk sistem. Jadi bila Resveratrol memperbaiki sel, ia akan turut memperbaiki tisu dan seterusnya memperbaiki kesihatan organ tubuh badan kita. Konsep nutrisi Resveratrol adalah memperbaiki dari puncanya. Kemudian dari situ, ia mewujudkan tubuh badan yang sihat. Bila sel-sel kita sihat, badan juga akan sihat. Itu konsepnya.

Baca tentang apa yang boleh diikhtiarkan dengan Vivix ini:

Ikhtiar Hamil

Kanser

Sakit Kaki

Kencing Manis

Sakit Jantung

Awet Muda

Gout

Strok

Lupus (SLE)

Tulang Retak / Patah

Buasir

Bell’s Palsy

Tenaga untuk Ibadah

Testimoni-testimoni Vivix

Penutup

Konsep Vivix adalah merawat sel yang paling kecil di dalam tubuh badan kita terlebih dahulu. Vivix berkuasa menembusi sehingga ke peringkat paling asas di dalam sistem tubuh badan manusia ini iaitu DNA. Jadi, bila DNA dan sel dibaik pulih, tisu dan organ juga turut sama dibaiki. Bila itu terjadi, kita akan perasan yang organ kita seperti jantung, kulit, saraf, dan tulang akan menjadi semakin kuat dan semakin sihat dan cergas.

Promosi Vivix Bulan Februari 2019

Sekarang sehingga 28 Februari 2019, terdapat harga promosi untuk setiap pembelian Twinpack Vivix. Jangan lepaskan peluang untuk menikmati harga promosi ni ye. Bukan selalu ada harga runtuh macam ni. Sekali-sekala je ada.

Nasihat saya, dapatkan terus kelebihan mendapatkan keahlian percuma sebagai ahli Shaklee dengan setiap pembelian Twinpack Vivix ini. Once anda dah dapat keahlian ni, anda bakal menikmati:

  • Harga ahli untuk kesemua produk Shaklee
  • Konsultasi percuma dan berterusan untuk kesemua set kesihatan Shaklee
  • Bimbingan berterusan untuk memulakan bisnes Shaklee
  • Berpeluang menyertai sharing mengenai topik-topik kesihatan dan bisnes secara online.
  • Ketahui segala info terkini mengenai promosi Shaklee
  • Peluang mengetahui tarikh-tarikh Health & Wellness Talk yang disampaikan oleh ahli nutrisi Shaklee dan menghadirinya.
  • Peluang menjalani health check-up seperti BMI test, skin check dan bone check secara percuma.
  • dan banyak lagi keistimewaan! Dah join baru tahu!!

Berminat untuk dapatkan Vivix? Boleh hubungi saya, di 012-6753078. Atau klik link whatsapp ini.

Salam Mesra,

Wan Syahida Kahar

Pengedar Shaklee seluruh Malaysia

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at www.syahidashukri.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di www.syahidashukri.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau kelewatan rawatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.