Promosi Shaklee Februari 2018

By | 07/02/2018
Promosi Shaklee Februari 2018

Promosi Shaklee Februari 2018

Hai!! Assalamualaikum semua pengunjung blog saya :-). Kalau anda first time nak try consume Shaklee dan first time nak rasa kehebatan rangkaian produk Shaklee, mesti anda tertunggu dan tertanya, ada tak apa-apa promosi yang Shaklee offer untuk bulan Februari ni? OK!! Untuk Promosi Shaklee Februari 2018 ini, Shaklee menawarkan penjimatan sebanyak 10% diskaun ke atas pembelian 4 kotak Collagen Powder dan sebotol Vitamin C!

Selalunya Collagen Powder ni memang sangat-sangat ditunggu promosinya. Disebabkan Collagen Powder Shaklee mengandungi kandungan yang sangat premium, tinggi kualiti dan sangat halus molekulnya, termasuklah memiliki jumlah 7 bahan ekstrak yang sangat baik untuk kecantikan kulit dan keberkesanan effect Collagen tu sendiri, maka tak hairanlah harganya pun jauhhhh lebih mahal daripada collagen biasa di pasaran.

Jadi, kalau datang je offer macam ni, memang gila kalau tak grab!! Sebab harga tengah promosi beb!! Dah la jarang-jarang nak datang offer Collagen ni kan. Dan lagi satu, Collagen Powder ini juga bakal diberhentikan penjualannya buat sementara waktu (mungkin setahun ke dua tahun) kerana ada formulasinya yang ingin diubah.

Jadi untuk tak terlepas khasiat Collagen Powder yang premium ni, ni lah masa yang PALING sesuai untuk grab 4 kotak sekaligus, termasuklah sebotol Vitamin C. Jadi, lengkaplah satu set untuk anda yang nak cari supplemen paling power untuk kecantikan dan keremajaan kulit.

Baca juga : Collagen Powder Shaklee Lain Daripada Yang Lain

Kenali cara-cara memilih kolagen dalam Tips Memilih Kolagen.

Promosi Shaklee Februari 2018

  1. Collagen Powder dan Vitamin C – Beli 4 kotak Collagen dan 1 Vitamin C, dapat diskaun 10%
Promosi Shaklee Februari 2018

Promosi Shaklee Februari 2018 – Collagen Powder dan Vitamin C

OK so berapa harga promosi Collagen Powder dan Vitamin C ni?

Harga Normal untuk 4 kotak Collagen Powder dan 1 botol Vitamin C : RM 1,366.87

Manakala Harga Promosi Februari 2018 : RM 982.62 !!

Anda bakal jimat sebanyak RM 344.25 dari harga biasa !

Dan dengan pembelian ini, anda akan terus menikmati Keahlian Shaklee secara PERCUMA seumur hidup. (worth RM 68.90 untuk pendaftaran)

Bila dah jadi ahli Shaklee, anda pastinya akan mendapat kesemua manfaat sebagai seorang ahli.

Antaranya termasuklah boleh menikmati harga ahli untuk kesemua produk rangkaian Shaklee, boleh beli sendiri, order sendiri, boleh pelajari dengan lebih dekat mengenai kesemua nutrisi dan supplemen Shaklee serta kepentingannya, boleh berinteraksi dengan lebih ramai ahli Shaklee, ahli-ahli nutrisi Shaklee dan juga para saintis yang terlibat dalam penghasilan supplemen Shaklee.

Dan yang paling best, mestilah anda bakal tahu kesemua promosi Shaklee setiap bulan 🙂. Dengan itu, anda pasti boleh mendapatkan mana-mana produk Shaklee dengan harga yang lebih menjimatkan.

Dan setiap pembelian anda, bakal menyumbang kepada bonus bulanan anda. Kalau anda menjual kepada kawan pula, ia akan menyumbangkan bonus bulanan yang LEBIH besar lagi ! 😀

Setiap pembelian set ini juga anda bakal dapat POS PERCUMA.

2. Vitalea Chewables for Kids – Beli 3 Percuma 1

Promosi Shaklee Februari 2018 - Vitalea for Children

Promosi Shaklee Februari 2018 – Vitalea for Children

Vitalea Chewables for Children ini adalah makanan tambahan multivitamin dan multimineral yang mudah dikunyah dan berperisa sedap untuk kanak-kanak.

Kalau anda ibu bapa yang mempunyai anak-anak yang bermasalah untuk nak makan sayur atau buah hari-hari, boleh lah bantu lengkapkan nutrisi harian mereka dengan makanan tambahan multivitamin ni.

Baca lebih lanjut di : Vita-Lea for Children – Multivitamin Terbaik Untuk Anak-anak

Harga Normal bagi 3 botol Vitalea for Children : RM 471.70

Harga Promosi bagi 3 botol + FREE 1 botol : RM 362.50

Anda bakal jimat sebanyak RM 109.20 daripada harga biasa!

Dan harga ini juga dah termasuk dengan keahlian Shaklee untuk seumur hidup.

Dengan pembelian ini, anda bakal mendapat keseluruhan manfaat sebagai ahli Shaklee.

Dan terus dapat menikmati harga ahli untuk kesemua produk Shaklee selepas ini.

Penutup

Sekiranya anda berminat untuk dapatkan promosi Shaklee Februari 2018 ini, bolehlah hubungi saya dan bertanya cara-cara untuk mendapatkannya. Saya akan memberikan konsultasi yang terbaik, InsyaAllah.

Salam mesra,

Wan Syahida Kahar

SID 1143254

012-6753078

Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at www.syahidashukri.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di www.syahidashukri.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau kelewatan rawatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

4 thoughts on “Promosi Shaklee Februari 2018

    1. syahida Post author

      OK! Tahniah sebab menjadi pengguna Shaklee 🙂

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge