Promosi November 2017 Yang Hebat Untuk Seisi Keluarga

By | 04/11/2017

Promosi November 2017 – Untuk Seisi Keluarga

Hai Assalamualaikum! Pejam celik dah November dah kita. Dan Shaklee kembali menawarkan promosi yang menjimatkan untuk SEMUA! Kali ni, Promosi November 2017 Yang Hebat Untuk Seisi Keluarga! Kali ni, Shaklee mempromosikan Set Asas Kesihatan atau Essential Health Set bersama item khusus untuk LELAKI dan WANITA serta ANAK-ANAK! Ha kan untuk satu keluarga tu kan?

Promosi untuk seisi keluarga sepanjang November 2017

Promosi untuk seisi keluarga sepanjang November 2017

Jadi apa yang terkandung dalam Set Asas Kesihatan atau Essential Health Set ini?

  1. Vitalea
  2. Vitamin C
  3. B-Complex
  4. ESP
  5. Omega Guard

Anda boleh beli kombinasi mana-mana item di atas dengan minima jumlah 100uv, dan anda dah terus layak untuk mendapatkan item khas untuk LELAKI atau WANITA ni dengan potongan sebanyak 20%!

Khas untuk LELAKI : Vitamin E

Khas untuk WANITA : GLA Complex

 

Bagi kaum lelaki, Vitamin E amat bagus untuk :

  • Kesuburan lelaki dan menambahkan kualiti sperma.
  • Selain itu, ia baik sebagai agen anti-oksidan yang bertindak sebagai pencegah penuaan, pencegah kanser dan penghalang radikal bebas yang menjadi punca pelbagai jenis penyakit.
  • Vitamin E ni juga amat baik untuk kesihatan kulit, menghilangkan parut pada tubuh dan untuk kesihatan lelaki secara keseluruhan.

Bagi kaum wanita pula, GLA Complex amat bagus untuk :

  • Mengawal hormon wanita. Bagus untuk diamalkan semenjak sebelum menopause agar dapat mengurangkan risiko masalah menopause ketika meningkat tua nanti.
  • Bagi mereka yang sedang ikhtiar hamil, GLA Complex amat membantu untuk menambahkan kesuburan wanita agar mudah hamil InsyaAllah.
  • Bagi mereka yang menghidapi cyst pula, GLA Complex telah banyak membantu mengecutkan cyst kepada wanita yang mengalami masalah cyst.
  • Selain itu, GLA Complex amat berkesan untuk para wanita yang sukakan kecantikan. GLA Complex berpotensi menyerlahkan “radiant” kepada kulit wajah wanita.
  • Kalau anak-anak dara yang ada masalah jerawat disebabkan kecelaruan hormon pun, sesuai untuk try GLA Complex ni untuk atasi masalah jerawat.

Kemudian untuk ANAK-ANAK, ada : Vitalea Chewables for Children

Beli 3 botol Vitalea for Children ini dan anda layak untuk mendapat sebotol lagi Vitalea ini secara PERCUMA!

Apa yang menarik tentang Vitalea for Children ini, ia mengandungi Multi-Vitamin dan Multi-Mineral yang AMAT mencukupi untuk keperluan harian kanak-kanak. 

Ia mengandungi 18 vitamin dan mineral, termasuk 8 Vitamin B yang penting.

Antara keistimewaan Vitalea Kids yang lain :

  • Mengandungi Zink yang menguatkan imunisasi badan dan mempercepatkan penyembuhan luka
  • Mengandungi Vitamin A yang sangat baik untuk penglihatan
  • Mengandungi Vitamin C yang membantu agar gusi, gigi dan kulit menjadi semakin kuat dan sihat
  • Mengandungi Zat Besi yang membantu dalam penghasilan sel darah merah
  • Mengandungi Vitamin B yang membantu dalam perkembangan minda, mengawal perasaan anak, penghasilan tenaga agar anak tidak mudah letih dan agar anak lebih fokus dalam pembelajaran.
  • Mengandungi Kalsium, Vitamin D yang penting dalam menguatkan tulang anak-anak
  • Vitalea KIDS membekalkan 20% sumber kalsium harian bagi memelihara kekuatan dan kesihatan tulang untuk keperluan pertumbuhan aktif fasa kanak-kanak menjadi remaja
  • Membantu kesihatan gigi kanak-kanak daripada masalah rapuh dan mudah rosak serta mencegah bengkak dan gusi berdarah
  • Membantu daya tahan serangan penyakit berjangkit. – Sangat baik dan sesuai untuk anak-anak yang sering dilanda masalah kesihatan seperti demam, batuk dan selsema
  • Berperisa anggur. Sedap tapi secara semulajadi. Bukan perasa tiruan.
  • Pemanis semulajadi dengan Xylitol di mana tidak menyebabkan kaviti.
  • 100% lengkap dengan Vitamin Powder yang merupakan asas bagi membina kekuatan fizikal dan pertahanan badan kanak-kanak iaitu Vitamin C, D, E dan 8 jenis Vitamin B.
  • Bebas daripada sebarang perasa tiruan, manisan tiruan dan bebas bahan pengawet.
  • Bebas gluten dan mempunyai perisa anggur semulajadi.

Memang pakej yang lengkap untuk seluruh isi keluarga.

Jadi semua pun boleh dapatkan manfaat ni. Best kan!

 

Promosi November 2017 – Pembelian Twinpack Vivix Bagi Pendaftar Ahli Baru

Promosi November 2017 - Vivix Twinpack untuk pendaftar baru

Promosi November 2017 – Vivix Twinpack untuk pendaftar baru

Ha!! Bagi anda yang selama ni asyik duk usha-usha je Vivix yang awesome dan best-seller kat Malaysia ni, tapi tak berani nak beli lagi, ni la MASANYA! Sebab Shaklee berikan tawaran MENARIK untuk anda yang belum AHLI, untuk dapatkan harga TERLAJAK MURAH hanya pada bulan November ni je tau. Semestinya dalam Promosi November 2017.

Sebenarnya weolls jeles.. Sebab kami yang dah jadi ahli ni pun tak dapat harga murah semurah ni. Harga yang TERLAJAK MURAH ni hanya istimewa kepada mereka yang BELUM JADI AHLI SHAKLEE. Harga kami pun lagi mahal daripada ni.

Tapi Shaklee bermurah hati untuk BERI PELUANG kepada anda untuk mendapatkan VIVIX ni pada harga yang jauhhhh lagi murah dengan diskaun 5% daripada harga biasa.

Dengan pembelian Twin Pack Vivix dalam Promosi November 2017 ini, anda juga bakal mendapat :

  • FREE MEMBERSHIP (worth RM68.90)
  • FREE POSTAGE (worth RM10.60)
  • CASH REBATE (RM36.10) pada bulan depan!

Tapi ingat! Hanya untuk sepanjang bulan November 2017 ni je tau.

Bila lagi kan nak dapatkan Vivix ni.

Nak tau apa yang best sangat dengan Vivix ni?

Di antara keistimewaan Vivix ni termasuklah :

  • Minum super antioksidan yang sangat hebat dan kuat. Bertindak sebagai pencegah penyakit yang disebabkan oleh radikal bebas.
  • Minuman tonik AWET MUDA. Nak jadi 25 tahun lagi muda daripada usia sebenar? Vivix ni memang terbaik. Ia repair dalaman kita dari sekecil-kecil DNA dan sel, sehingga terserlah kecantikan secara luaran.
  • Satu-satunya produk Shaklee yang mampu menembus sehingga ke peringkat paling kecil dalam tubuh badan kita iaitu DNA, dan memperbaiki DNA.
  • Bila DNA pun diperbaiki serta makin sihat, sel pun makin sihat. Organ makin sihat dan seluruh sistem tubuh badan juga turut diperbaiki agar lebih sihat. Itu la konsepnya 🙂

Baca lebih banyak artikel menarik tentang Vivix di sini :

Kisah Tonik Ajaib Vivix

4 Kandungan Vivix Yang Hebat

Fakta Vivix (Part 1) – Vivix dan Sejarah Sains Vivix

Telomere Study Vivix Yang Memenangi Hadiah Nobel Dalam Kategori Perubatan

2000 Kajian Untuk Satu Ramuan!!

Apa Pentingnya Antioksida?

Kajian Klinikal ke atas Resveratrol dan Polifenol dalam Vivix

Manfaat Sel-sel Tubuh Badan Kita Perolehi Daripada Vivix!

Kandungan Utama Vivix – Anggur Muscadine!

 

Penutup

Jadi, bagi anda yang nak dapatkan produk Shaklee untuk diri sendiri, pasangan, anak-anak, ibu bapa atau lain-lain, ini lah masanya okay!

Promosi November 2017 ni memang berbaloi la sangat-sangat.

Banyak penjimatan dah ni. Perlukan bantuan dan ingin bertanya tentang mana-mana item di atas, boleh lah hubungi saya secara direct ye. InsyaAllah saya akan berikan bantuan yang terbaik 🙂

Salam mesra,

Wan Syahida Kahar

Pengedar Shaklee seluruh Malaysia

012-6753078

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at www.syahidashukri.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di www.syahidashukri.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau kelewatan rawatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

 

One thought on “Promosi November 2017 Yang Hebat Untuk Seisi Keluarga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.