Pengedar Shaklee Slim River dan Behrang

By | 11/07/2017

Hai Assalamualaikum! Hari ni saya nak perkenalkan salah seorang anak Shaklee saya yang berada di Perak, iaitu kawasan Slim River atau Behrang. Jadi orang-orang Slim River, ini berita baik untuk anda! Kalau perlukan apa-apa produk Shaklee ataupun nak hubungi dan bertanya lebih lanjut mengenai produk Shaklee, boleh lah kalau nak berkenalan dengan agen dan pengedar Shaklee Slim River dan bersembang-sembang dengan beliau atau nak tanya apa-apa. Namanya Lina Farah Ismail.

Pengedar Shaklee Slim River

Pengedar Shaklee Slim River, Lina Farah Ismail

Seorang ibu kepada tiga orang anak lelaki, Lina Farah berpengalaman dalam mengamalkan Set Mengandung Shaklee, Set Berpantang Shaklee serta Set Menyusu Shaklee dan memberikan Set Kanak-kanak untuk anak-anaknya. Jadi jika anda ada sebarang pertanyaan tentang set-set ini terutamanya atau nak order apa-apa, boleh je hubungi beliau dan meminta konsultasi.

Kita pun kalau boleh, mestilah nak banyak bertanya dengan orang yang dah mengamalkan dan merasainya kan. Bagi Lina Farah, dia sendiri dah merasai kesannya apabila mengamalkan Set Mengandung Shaklee. Kalau nak tahu, HB beliau setiap bulan maintain 13 tau!! Tak ke tinggi dan bagus tu? Mesti mana-mana nurse atau doktor yang buat check-up ke atas beliau rasa senang hati je, kan.

Kemudian bila nak melahirkan pulak, Lina Farah memang dapat menambahkan tenaganya dengan bantuan Set Mengandung Shaklee tu jugak, terutamanya ESP dan Ostematrix. Bersalin pada bulan puasa tu tau pada siang hari.

Setelah bersalin, beliau tetap menyambung Set Mengandungnya. Tapi dia hanya perlu menambah Alfalfa sahaja sebagai usahanya untuk memeriahkan susu badan dan juga mendetoks sepanjang tempoh berpantang. Eh jangan tak tahu, Alfalfa ni bukan saja dapat menjadi milk booster kepada ibu-ibu menyusu, malah ia juga mendetoks seluruh tubuh serta membantu merapatkan keintiman wanita terutamanya wanita selepas bersalin.

Beliau telah pun merasainya dan mengalami keberkesanannya sendiri. Sebab itulah, beliau kini berhasrat untuk berkongsi tentang manfaat Shaklee dengan orang lain pula. Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut, bolehlah hubungi beliau, ya.

Dan sekiranya anda berada di luar kawasan, beliau juga turut melakukan penghantaran pos ke seluruh Malaysia.
Anda hanya perlu hubungi Lina Farah Ismail di 017-2889571 dan anda boleh set temujanji untuk penghantaran terus.
Boleh juga menghubungi beliau melalui FB : Lina Farah Ismail.
Pengedar Shaklee Slim River dan Behrang.

10 thoughts on “Pengedar Shaklee Slim River dan Behrang

  1. mrhanafi

    senang la kalau macam tu…

    dah ada wakil di slim river..

    senang nak berurusan dengan pelanggan

    Reply
  2. anuar

    Mentor bisnes yang sangat bagus.. Tahniah!!
    Membantu memperkenalkan rakan bisnes melalui blog..
    Semoga ouan dimurahkan rezeki dengan cara memudahkan laluan rezeki orang lain..

    Reply
    1. syahida Post author

      Kita kan konsep tolong-menolong gittew kan 🙂

      Reply
    1. syahida Post author

      Amin.. Mudah-mudahan. Terima kasih 🙂

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.