Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi dan Bandar Teknologi Kajang

By | 17/07/2017

Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi dan Bandar Teknologi Kajang

Assalamualaikum semua :-). Apa khabar? Terima kasih sebab singgah ke blog saya ni okey. Saya ada berita baik kepada semua warga Bandar Baru Bangi dan sekitarnya terutama sekali kawasan Bandar Teknologi Kajang. Terdapat Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi dan Bandar Teknologi Kajang yang boleh membantu anda dapatkan sebarang supplemen Shaklee sehingga ke depan pintu.

Agen saya ni dah lama mengamalkan supplemen Shaklee. Dia amalkan Set Menyusu Shaklee sepanjang menyusu anaknya. Nama beliau, Eda Yuhana Arifin dan kini merupakan seorang student PhD dalam bidang DNA. Merupakan ibu kepada 4 orang anak dan pelajar PhD serta surirumah sepenuh masa untuk menulis writing tesisnya. Sekarang beliau juga menggemari Vivix dan Set Kurus Shaklee. Disebabkan beliau mempunyai pengkhususan PhD dalam topik DNA, beliau mula membuka mata dengan Vivix yang dikatakan mempunyai keupayaan memperbaiki sel-sel tubuh badan sehingga ke peringkat DNA.

Selepas mencuba Vivix, Eda terasa badan lebih bertenaga, kulit pun nampak lebih improved. Mulai dari situ, beliau mula nampak kelebihan Shaklee.

Melihatkan keberkesanan supplemen Shaklee dan kualiti produk Shaklee yang sangat mengagumkan, Eda tak teragak-agak untuk berkongsi tentang kebaikan dan manfaat Shaklee kepada orang lain dan kenalannya. Bab belajar dia memang suka. Terutamanya tentang kesihatan dan ilmu nutrisi. Sebab Eda ada background PhD, jadi beliau memahami kepentingan bukti saintifik dalam sesuatu produk kesihatan. InsyaAllah, Eda boleh bantu anda berikan khidmat nasihat dan konsultasi tentang supplemen Shaklee.

Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi

Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi

Kalau ada di antara anda yang berada di sekitar dan memerlukan khidmat pengedar Shaklee, boleh lah hubungi beliau di talian atau Whatsapp 011-3985 1514. Eda juga boleh dihubungi melalui laman Facebooknya Yuhana Ariffin.

Jadi penduduk-penduduk Bandar Baru Bangi, jangan la segan-silu untuk hubungi beliau ye.

Salam sayang dan salam mesra daripada saya,

Wan Syahida Kahar

SID 1143254

012-6753078

Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at www.syahidashukri.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di www.syahidashukri.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau kelewatan rawatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

8 thoughts on “Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi dan Bandar Teknologi Kajang

    1. syahida Post author

      Ha’a hehe. Nak jajah lagi banyak tempat ni.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.